نوشته شده توسط : abbuse

کارتون آروین، از اعتماد

روزنامه های امروز صبح تهران در تیترهای اول خود از احضار رییس جمهور به مجلس نوشته اند، قطع روابط مصر و اسرائیل توسط پارلمان مصر را با اهمیت دیده اند و از گرانی و نقش دولت در آن انتقاد کرده اند. نقد حمله به دکتر مصدق همزمان با سالروز ملی کردن صنایع نفت و نگرانی از تبدیل شدن مراسم چهارشنبه سوری به صحنه جنگ شهری از دیگر مطالب این روزنامه هاست.

چرا چهارشنبه سوری به جنگ تبدیل شد؟

ابتکار در سرمقاله خود نوشته است باید به سراغ بزرگترهای فامیل برویم و از آیین‌های این جشن باستانی بپرسیم تا با مجموعه‌ای از آداب و رسوم شاد و جالب و در عین حال بی‌ضرر روبه‌رو شویم که این روز‌ها اگر بی‌رنگ نشده باشند، بسیار کمرنگ شده‌اند و کمتر به کار گرفته می‌شوند؛ از شال‌ اندازی، فالگوش ایستادن و قاشق‌زنی گرفته تا کوزه شکستن و تهیه آجیل مشکل‌گشا و غذای چهارشنبه‌سوری. اینجاست که جا دارد بپرسیم: چه شد که از آن جشن ملی و رسوم زیبا به میدان جنگی رسیده‌ایم که هر ساله، مصدومان بسیاری به جای می‌گذارد.

به نوشته این مقاله باید گفت آیا غیر از این است که مبنای خوب یک جشن شادی‌بخش را دستمایه تندروی‌هایی کرده‌ایم که ‌گاه آن را برابر با کفر و آتش پرستی دانسته و از این سوی بام می‌افتیم و‌ گاه آن را به سطح یک شورش خیابانی درآورده و از آن سوی بام سقوط می‌کنیم؟ اوضاع به اندازه‌ای از کنترل خارج شده که نه پخش فیلم‌های سینمایی متعدد رسانه ملی چاره‌ساز است و نه آماده‌باش سراسری نیروهای انتظامی و اورژانس سراسر کشور، درمان این معضل خودساخته بوده‌است؛ هیچ کداممان از نحوه برگزاری چهارشنبه سوری راضی نیستیم اما گامی هم برای بهبود آن برنمی‌داریم.

ابتکار نوشته است به عبارت بهتر، از هنگامی که عده‌ای این جشن را خرافه‌پرستی خطاب کردند و درصدد مقابله با آن برآمدند تا کنون که مدارس نوبت عصر را روزهای سه‌شنبه آخر سال زود‌تر تعطیل می‌کنیم، همه روش‌ها به اینجا رسیده که چهارشنبه‌سوری بد و خطرناک است و نباید آتشی روشن کرد و از رویش پرید و... ولی گویا، کمتر کسی به این نتیجه رسیده که ممکن است این روش‌های حذفی به جایی برسد که میدان به دست عده‌ای بیفتد که تندرو هستند و ساخت هر نوع نارنجک و بمب دستی را مجاز و بی‌خطر بدانند.

روز حسابرسی احمدی نژاد در مجلس

"احمدی نژاد امروز در بهارستان" تیتر اول مردم سالاری و روزنامه جمهوری اسلامی و فرهیختگان است، اعتماد همین گزارش را با تیتر "روز حسابرسی" منعکس کرده و ابتکار در گزارش اصلی خود پرسیده سرانجام "چهارشنبه سئوال" چه می شود؟.

اعتماد در گزارش اصلی خود نوشته: «آقای رییس‌جمهور لطفا راس ساعت ۸ ونیم اینجا باشید؛ هیچ چیز منتفی نشد»؛ پیغامی کوتاه از بهارستان به پاستور. درست بعد از ۲۴ ساعت تلاش نفسگیر برای منتفی کردن سوال پرسیدن پسر شهید مطهری از ششمین رییس‌جمهور کشور، درست در لحظاتی که شهر سرگرم مراسم چهارشنبه‌سوری بود، مردان سیاستمدار نزدیک به رییس کابینه ناکام از تمام تلاش‌هایشان برای منتفی کردن طرح سوال، به رییس‌جمهور پیغام دادند: هیات رییسه پشت مطهری درآمد و سناریوی منحل کردن، منتفی شد.

به نوشته این گزارش: حالا امروز صبح ‌علی مطهری مردی که هشت ماه تمام کنش‌های سیاسی‌اش را معطوف به شکستن یک تابو کرده ‌بود، فقط ۱۵ دقیقه وقت دارد تا از منتخب اصولگرایان بپرسد که چرا تن به اجرای قانون در ۱۱ مورد نمی‌دهد؟ و تریبونی باز آن هم یک‌ساعت تمام برای احمدی‌نژاد تا بگوید «حق» چرا با او بوده و قانون چطور قابل نقض است.

اعتماد نوشته احمدی‌نژاد همیشه کابینه‌اش را «کابینه نخستین‌ها» می‌دانست و تقریبا تا یکی دو سال پیش بسیاری از افعال دولت را با عنوان «نخستین بار» در کشور مطرح می‌کرد. سوال کننده ها می گویند:حالا برخی از همین نخستین‌ها برای رییس‌جمهور دردسرساز شده است. رییس‌جمهور برای نخستین‌بار در تاریخ سیاسی کشور، از انجام برخی وظایفی که مطابق قانون اساسی باید انجام دهد سرباز زد. برای نخستین‌بار دست به تغییر قوانین مصوب مجلس زد. برای نخستین‌بار اعلام کرد که به دلایلی برخی از مصوبه‌های مجلس را اصلا قابل اجرا نمی‌داند و همین‌ها وقتی زیاد شد، حساسیت‌ها را بالا برد و کار به اینجا کشید.حال همه منتظرند: او چه چیز خواهد گفت؟

علی‌اکبر اولیایی‌ در مقاله ای در شرق با اشاره به حضور احمدی نژاد در مجلس نوشته مطابق با قانون‌اساسی، مجلس وظیفه نظارت بر امور اجرایی کشور را بر عهده دارد و بر این اساس حق سوال از رییس‌جمهوری را داراست. با عملکردی که دولت احمدی‌نژاد تاکنون داشته و برخورد‌های وی با مجلس و عدم تبعیت از قوانین و اصرار او در ادامه رفتارهای گذشته و نه عذرخواهی و جبران اشتباهات، بخشی از نمایندگان مجلس به این فکر افتادند که از فرصت و ظرفیت طرح سوال مبتنی بر اختیارات‌شان استفاده کنند. محور سوال‌ها عموما جنبه سیاسی ندارد و هر دو طیف اقلیت و اکثریت مجلس درباره آن اتفاق‌نظر دارند؛ هرچند با توجه به تعداد بالای امضاهایی که برای طرح سوال لازم بود، این سوال از ابتدا با فرازونشیب‌هایی همراه بود و تلاش‌هایی شد تا امضاها و طرح سوال را پس بگیرند و در مقطعی تعداد امضا‌کنندگان پایین‌تر از حدنصاب قرار گرفت.

به نوشته این نماینده مجلس در روزهای اخیر، پیشنهادهای دیگری نیز از سوی نمایندگان تهران مبنی بر تشکیل جلسه دوستانه با رییس‌جمهور اعلام شد که هیچ‌کدام تطابقی با فرآیند قانونی سوال نداشت و مورد استقبال قرار نگرفت. اکنون به نظر می‌رسد مجلس در مرحله حساسی از اجرای وظایف خود قرار گرفته درحالی‌که در جامعه بسیاری از صاحب‌نظران بر این اعتقاد هستند که مجلس از وظایف خود و عدم تاثیر‌گذاری مناسب دور است اما اکنون شاید بتوان امیدوار شد که مجلس به ماهیت حقیقی خود کمی نزدیک شده است.

نویسنده مقاله شرق نظر داده که شاید این مساله برای بعضی از طرفداران دولت سنگین و غیرقابل پذیرش باشد اما باید بپذیریم مسوولان حتی در بالاترین رده اجرایی باید در مقابل عملکرد خود پاسخگو باشند. امیدوارم جلسه طرح سوال در تنظیم روابط دولت و مجلس موثر باشد. نکته دیگر آنکه این سوال نخستین‌بار در طول تاریخ جمهوری اسلامی است و از این طریق اشکالات آیین‌نامه مشخص شده و برخلاف سوال از وزرا بحثی در رابطه با قانع شدن نمایندگان نیست. به نظر می‌رسد در آینده آیین‌نامه اصلاح و مانند سوال از وزرا مجلس نظر خود را درباره قانع‌کننده بودن یا نبودن پاسخ‌ها بگوید و اگر چندبار مطرح شد بحث استیضاح مطرح شود.

روزی ۶۳ کشته در جاده ها

مردم سالاری با چاپ این عکس از قول رئیس مرکز تحقیقات سیاستگذاری سلامت نوشته : روزانه ۶۳ نفر بر اثر تصادف رانندگی در کشور می میرند و ۲هزار نفر مجروح می شوند که ۶۰ درصد آن در جاده های برون شهری است و تعداد فوتی های تصادفات در ۸ سال گذشته از شهدای دفاع مقدس بیشتر است.

تبلیغات علیه خشونت مسلمانان

"رأی پارلمان مصر به قطع گاز و اخراج سفیر اسرائیل" تیتر اول خراسان است و "قطع کامل رابطه با اسرائیل رای ۵۰۸ نماینده مجلس مصر" عنوان اصلی کیهان. تهران امروز از "جدال لفظی ایران وآمریکا در ژنو" بر سر گزارش نماینده ویژه حقوق بشر نوشته است.

روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله خود نوشته شهادت امام جماعت مسجد امام رضا بروکسل به دست افراطیون وهابی و کشته شدن ۱۸۵ سرباز یمنی در هفته گذشته توسط شبه نظامیان القاعده، علاوه بر آنکه مسلمانان را اهل خشونت و انقلاب مسالمت‌آمیز مردم یمن را در عرصه تبلیغات رسانه‌های غربی یک انقلاب خونین معرفی کرد و به آن انگ خشونت زد، بهانه جدیدی نیز به دست غربی‌ها داد تا اسلام را دین خشونت معرفی کنند و خوراک تبلیغاتی جدیدی در اختیار معاندان و دشمنان اسلام قرار داد تا هرچه می‌خواهند علیه این دین پاک بنویسند و بگویند و هر طور که می‌خواهند به نفع اهداف و مقاصد شوم خود تصمیم گیری نمایند.

به نظر این روزنامه این وقایع را هر چند از منظر سیاسی نمی‌توان یک اقدام طبیعی و فاقد برنامه ریزی پیچیده سیاسی برون مرزی دانست، اما علاوه بر آن باید از منظر دیگری نیز مورد توجه قرار گیرند و به این سؤال پاسخ داده شود که چرا در جهان اسلام، جریان‌های افراطی و خارج از ضابطه‌ای وجود دارند که با اعمال و اقدامات خود از یکطرف راه را برای بهره‌برداری قدرت‌های سلطه گر هموار می‌کنند و از طرف دیگر چهره اسلام را مخدوش جلوه می‌دهند؟ بی‌توجهی به این سؤال و عدم اهتمام زمامداران کشورهای اسلامی و علما و صاحبنظران جهان اسلام برای حل این معضل، هر روز این زخم کاری را در بدن امت اسلامی عمیق‌تر و کاری‌تر می‌کند و زمینه را برای بهره‌برداری دشمنان اسلام به ویژه قدرت‌های سلطه گر مساعدتر می‌نماید.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشته: غربی‌ها و مهره‌های دست آموز آنها در یمن این روزها با استناد به همین کشتار سهمگین، علیه انقلاب مردم یمن تبلیغات وسیعی می‌کنند تا آن را برخلاف آنچه هست یک حرکت خشن و خونین معرفی نمایند. این، بخشی از بهره برداری‌هائی است که آمریکا از تأسیس القاعده می‌کند و اصولاً هر جا که لازم باشد این گروه تروریستی را برای پیشبرد اهداف شوم و تحقق توطئه‌های ضد مردمی خود بکار می‌گیرد.

گرانی و بازنده شدن مصرف کنندگان ارز

"مصرف کننده بازنده افزایش نرخ ارز" تیتر یک جهان صنعت است، دنیای اقتصاد از "عبور آرام مسکن از سال نود" خبر داده و "انتقاد معاون اول رییس جمهور از گرانی" تیتر اول شرق است.

حسین شریعتمداری در یادداشت روز کیهان به تحلیل نظر معاون اول رییس جمهور که از گرانی ها نالیده پرداخته و نوشته اظهارنظر رحیمی نشانه آن است که اولاً؛ گرانی غیرطبیعی برخی از کالاهای مورد نیاز مردم در بازارها، یک واقعیت است و البته آزاردهنده. ثانیاً؛ دولت محترم نه فقط عامل این گرانی نیست و در آن نقشی ندارد بلکه از وجود آن ناخشنود و نگران نیز هست. و ثالثاً؛ برخورد با عوامل گرانی و مقابله با این پدیده پلشت وظیفه دولت است و یا دستکم این که؛ بخشی از آن برعهده دولت محترم است و آقای رحیمی با درک این وظیفه است که می گوید «کار به جایی رسیده که دیگر باید با عوامل گرانی برخورد کنیم» و رابعاً؛ این اظهارنظر حاکی از آن است که دولت تاکنون برای مقابله با گرانی اقدامی نکرده است و یا در انجام آن بخش از وظیفه ای که در برخورد با گرانی برعهده داشته، کوتاهی ورزیده است. چرا...؟!

به نوشته این روزنامه کیهان پذیرفته که دولت کالای مورد نیاز مردم را در مقیاس انبوه فراهم آورده و برخلاف آنچه باندهای پشت صحنه گرانی سعی در القای آن دارند، «کمبود کالا» عامل گرانی نیست، بلکه کم توجهی مسئولان ذیربط و فقدان بازرسی و نظارت جدی، اصلی ترین عامل گرانی های بی رویه- و بعضاً جهشی- اخیر است، تا آنجا که معاون اول محترم رئیس جمهور ضمن ابراز نگرانی دلسوزانه از فشار گرانی بر مردم - که در خور تقدیر است- می گوید «کار به جایی رسیده که دیگر باید با عوامل گرانی برخورد کنیم»! یعنی این که تاکنون با عوامل گرانی برخورد نشده است. و این در حالی است که سازمان عریض و طویلی با عنوان سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان برای مقابله با گرانی و عوامل آن وظیفه و دستور کار مستقیم دارد.

کیهان تاکید کرده: تاکنون تجربه های مکرر نشان داده همه وظایف و مأموریت هایی از این دست که به بسیج سپرده شده، با درجه بالایی از موفقیت انجام پذیرفته است. آقایان باور بفرمائید که بسیج مرد این میدان است.

میثم هاشم‌خانی در دنیای اقتصاد با اشاره به پیامک هائی که به تلفن های همراه میلیون ها نفر شده است نوشته احیای خوشه‌بندی درآمدی خانوارها، خبری است که در روزهای اخیر، نقل محافل مختلف شده؛ از محافل کاملا عامیانه گرفته تا محافل تخصصی و کارشناسی. گویا مدیران ارشد اجرای طرح هدفمندی، عزم قاطع دارند که .برای افزایش سهم خانوارهای کم‌درآمد از یارانه نقدی، به جای بهره‌گیری از ظرفیت کمیته امداد و بهزیستی برای شناسایی خانوارهای کم‌درآمد، بر شناسایی خانوارهای پردرآمد پافشاری کنند، آن هم به شیوه‌هایی که جزئیات آن بسیار مبهم و غیرشفاف است.

به نوشته این مقاله بسیاری از کارشناسان اقتصادی دغدغه‌مند، به خوبی به خاطر می‌آورند که در ماه‌های پایانی سال ۸۸ نیز اعلام نتایج خوشه‌بندی درآمدی خانوارها، اعتراض‌های فراوانی را در میان شهروندان به همراه داشت. چه بسا اگر با تدبیر هوشمندانه مدیران ارشد طرح هدفمندی، خوشه‌بندی خانوارها به سرعت به تعلیق در نمی‌آمد، اعتراض‌های شهروندان و انبوه لطیفه‌هایی که در چند روز ابتدایی اعلام نتایج خوشه‌بندی به سرعت شایع شدند، شرایط افکار عمومی را به سمت تعلیق کامل اجرای طرح بزرگ و ارزشمند هدفمندی یارانه‌ها پیش می‌برد. با این اوصاف، جای تعجب فراوان دارد که ظرف چنین مدت کوتاهی، تا چه میزان حافظه تاریخی ما کمرنگ شده و جو منفی سنگین ناشی از اجرای طرح خوشه‌بندی در ماه پایانی سال ۸۸ فراموش شده است.

با همه این ها نویسنده سرمقاله دنیای اقتصاد اظهار نظر کرده که. آنان می‌خواهند سهم دهک‌های درآمدی پایین از یارانه نقدی را افزایش دهند. اما آیا رویه فعلی، یعنی خوشه‌بندی خانوارها و محروم‌سازی بخشی از خانوارها از دریافت یارانه نقدی، می‌تواند چنین هدفی را محقق کند؟ به نظر می‌رسد برای دستیابی به چنین هدفی، راه‌های بسیار مناسب‌تری هم وجود دارد.

خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی از زنجان گزارش داده: هزینه برقراری انشعاب گاز در زنجان ۶۰ درصد افزایش یافته است. براساس این خبر، تنها دو روز پس از انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی هزینه برقراری انشعاب گاز شهری در زنجان درحالی حدود شصت درصد افزایش یافت که مسئولین عالیرتبه استان زنجان در جلسات متعدد به حضور گسترده مردم در انتخابات مباهات کرده و می‌گویند این مردم شایسته خدمت هستند.

کارتون روز؛ سلمان طاهری، شرق

به نوشته این روزنامه یکی از مسئولین شرکت گاز ضمن تایید افزایش شصت درصدی هزینه برقراری انشعاب گاز به خبرنگار ستون جهت اطلاع گفت: متقاضیان اشتراک گاز شهری هنگام مواجه شدن با قیمت‌های جدید شوکه شده و با الفاظ تند ما را مورد خطاب قرار می‌دهند. یکی از متقاضیان گفت: ایکاش مسئولین مربوطه حداقل دو هفته صبر می‌کردند و افزایش قیمت را به سال جدید موکول می‌کردند، نه اینکه تنها چند روز پس از انتخابات و حضور پرشور مردم در این مهم موجبات نارضایتی مردم را فراهم می‌کردند.

نمی دانم چقدر رای دارم، مهم نیست

صبا آذرپیک در اعتماد مصاحبه ای کرده است با اسدلله بادامچیان نفر دوم هیات موتلفه اسلامی درباره کمی آرای او در انتخابات جمعه گذشته که چنین شروع می شود:

در انتخابات چند رای آوردید؟

نمی‌دانم چند رای آوردم.

یعنی هنوز به شما نتیجه انتخابات را اعلام نکرده اند؟

با خنده: اصلا پیگیرش نیستم. آنقدر گرفتارم که دنبال این چیزها نیستم.

نفر چندم شدید؟

هر چندم که شدم فرقی ندارد فعلا به مرحله دوم رفتم. حالا اینکه چندم شدم، مهم نیست.

خب بالای ۳۰ نفر اول تهران شدید یا پایین ۳۰ نفر؟

اصلا دنبال این چیزهایی که شما هستید، نیستم. آن فردی که خیلی شیفته نمایندگی است، ریز رایش را هم می‌داند اما برای من مهم نیست.

اگر مهم نیست چرا در انتخابات شرکت کردید؟

به خاطر وظیفه شرعی‌ام در انتخابات شرکت کردم. من که خودم دنبال کار نمایندگی نیستم. نمایندگی به چه کار من می‌‌آید؟ عنوان، من را بالاتر نمی‌برد. پولش را هم که نمی‌گیرم.

یعنی حتی برایتان مهم نیست که چند نفر در تهران به شما احترام گذاشتند و به شما رای دادند که حتی عددش را هم نمی‌گویید؟

چرا، خیلی برای من مهم است. شما خودت آمارش را داری. نمی‌دانم چرا می‌خواهی از زبان من بشنوی؟

سرانجام مصاحبه کننده اعتماد پرسیده: آیا رای شاخص سلیقه و انتخاب مردم است یا نه و میزان رایی که مردم به شما می‌دهند، یعنی مردم به شما اقبال دارند یا نه؟

نه، این حرف را قبول ندارم. شما ببینید بین چند نفر مردم باید دست به انتخاب بزنند؟ وقتی تعداد نامزدها فراوان است و فراوانی هست خب این حرف شما دیگر درست نیست.

در ستون کاناپه اعتماد به طنز آمده: جهانبخش محبی‌‌نیا، نماینده میاندوآب، دوان‌دوان آمد و نشست روی کاناپه و گفت: به هیچ‌وجه کسانی که در انتخابات مجلس رای نیاوردند احساس شکست نمی‌کنند و آنها که رای آوردند خودشان را پیروز نمی‌دانند.

ما پرسیدیم: شما رای آوردی؟

این نماینده‌ مجلس که از دو سه ماه بعد و در مجلس نهم از او به عنوان نماینده‌ سابق مجلس هشتم یاد خواهند کرد، گفت: مهم نیست که من رای آوردم یا نه، اما خیلی دقت کنید، ولی به هیچ‌وجه کسانی که در انتخابات مجلس رای نیاوردند احساس شکست نمی‌کنند و آنها که رای آوردند خودشان را پیروز نمی‌دانند. باشه؟

ما گفتیم: می‌فهمم... می‌فهمم... رای نیاوردی... تابلو است... عیبی ندارد... باشه...

ابتکار در ستون تیترهای پنهان خود نوشته:

نماینده مجلس هشتم: به اعاظم مجلس نهم التماس دارم که مثل مجلس هشتم مرده متحرک نباشند (ما پشیمونیم)

- جوانفکر: مشایی کارش را در سکوت انجام می‌دهد (شما هم صداشو درنیارین)

- محمدرضا باهنر: احمدی‌نژاد در مجلس باید از فرافکنی پرهیز کند ( ای بابا! شما که همش دست و پای آدمو می‌بندین!)

- رحیمی: شب عید از خجالت در پیشگاه مردم عرق کردم (چقدر اینجا هوا گرمه)



:: برچسب‌ها: چشم انداز , ابرها , عکس ,
:: بازدید از این مطلب : 408
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش خبرنگار معارف ایرنا از ستاد اقامه نماز، قرائتی در این دست‌نوشته ضمن تبریك نوروز سال 1391 و معرفی كتاب های 'دقایقی با قرآن' و 'پیوندهای نماز'، از جوانان و تمامی مردم ایران درخواست كرده تا در ایام نوروز چند دقیقه‌ای از جلسات و بازدیدها را به بیان و یادآوری نكاتی از این كتاب‌ها اختصاص دهند تا بدون صرف هیچ هزینه‌ای، این جلسات رنگ علمی، اخلاقی و قرآنی و امام زمانی(ع) به خود بگیرد.

در قسمتی از نامه این استاد قرآن آمده است: ما از هر فرصتی به نفع حق باید استفاده كنیم. در طول سال بهترین فرصت برای دید و بازدید فامیل به خصوص نسل نو ایام عید نوروز است و من به عنوان یك معلم قدیمی، حلول سال 91 را به شما و بستگان عزیزتان تبریك می‌گویم و چند پیشنهاد به شما دارم.

وی می افزاید: در جلسات فامیلی در كنار پذیرایی‌ها و گفتگوها دو دقیقه را از فامیل فرصت بگیرید و جلسه را به رنگ علمی، اخلاقی و قرآنی و امام زمانی(ع) در آوریم. برای این كار دو كتاب روان و شیرین از ستاد تفسیر و نماز خدمت شما داده می‌شود.

در این نامه همچنین آمده است: عیدی ما به شخص شما این دو كتاب است و عیدی شما به بستگان، خواندن حداقل یك آیه و تفسیر آن و یا بازگو كردن نكته‌ای از این دو كتاب باشد. با این كار ما می‌توانیم هزاران جلسه چند دقیقه‌ای بین دوستان و فامیل بدون هزینه تشكیل دهیم و جلسات خود را رنگ الهی دهیم و سال نو را همراه با نور قرآن، تفسیر و نماز آغاز كنیم.

كتاب‌های 'دقایقی با قرآن' و 'پیوندهای نماز' را می‌توان از طریق اینترنت به طور رایگان دریافت كرد.

فراهنگ**1003**1588



:: برچسب‌ها: روز تعطیل , کریسمس ,
:: بازدید از این مطلب : 365
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

'پوریا فیاضی' چهارشنبه شب پس از پایان نخستین مسابقه فینال لیگ برتر والیبال در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: امیدوارم تمام علاقه مندان به ورزش در سراسر ایران با هم دوست باشند و مشكلی در ورزشگاه های ایران پیش نیاید.

امروز در جریان مسابقه دو تیم والیبال سایپای البرز و كاله آمل، هواداران دو تیم علیه هم شعارهای توهین آمیز دادند و به سمت یكدیگر بطری آب پرتاب كردند.

فیاضی در باره این مسابقه گفت: بازی خیلی دشواری بود زیرا هر تیمی در مسابقه فینال برای رسیدن به قهرمانی تلاش می كند و خوشحالم كه در این بازی، سخت به پیروزی رسیدیم.

وی در باره بازی خودش گفت: تا ست سوم از بازی خودم راضی بودم اما در ست چهارم مقداری خسته شدم كه خوشبختانه بازی در همین ست به پایان رسید.

بازیكن تیم والیبال سایپای البرز در پایان گفت: در بازی بعدی، چیزی مشخص نیست اما امیدوارم مزد زحمات این فصل را با قهرمانی بگیریم.

7422/2024

1589



:: برچسب‌ها: به من , کریسمس , غذا ,
:: بازدید از این مطلب : 443
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

'مصطفی عمادی' روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: پس از پایان لیگ برتر فوتسال، نخستین اردوی آمادگی تیم ملی فوتسال ایران از روز 6 فروردین ماه به مدت یك هفته و با حضور 20 بازیكن جوان متشكل از تیم های لیگ برتری آغاز خواهد شد.

وی افزود: بازیكنان منتخب و آماده پس از پایان این اردوی یك هفته ای، مجوز حضور در اردوی اصلی تیم ملی فوتسال بزرگسالان كشورمان را كه از روز 14 فروردین ماه آغاز خواهد شد، كسب می كنند.

وی با بیان اینكه طبق برنامه ریزی های انجام شده، تیم ملی فوتسال در شهر بندرعباس اردو خواهد زد، گفت: تیم ایران در روزهای 2 و 3 اردیبهشت ماه سال آینده، دو بازی تداركاتی با تیم ملی فوتسال ازبكستان در این شهر برگزار می كند.

عمادی در ادامه افزود: تیم ملی فوتسال كشورمان طبق برنامه ریزی های انجام شده بایستی در روزهای 8 تا 17 اردیبهشت ماه سال آینده در مسابقات فوتسال قهرمانی غرب آسیا كه در شهر

ارومیه برگزار خواهد شد، حضور پیدا كند.

سرپرست موقت تیم ملی فوتسال ایران خاطرنشان كرد: پس از پایان رقابت های قهرمانی غرب آسیا، تیم ملی فوتسال بلافلاصله به چین اعزام خواهد شد تا در روزهای 22 تا 24 اردیبهشت ماه سال آینده در تورنمنت چهار جانبه با شركت تیم های چین، ژاپن و رومانی شركت كند.

عمادی گفت: تیم ملی فوتسال ایران پس از بازگشت از تورنمنت چهارجانبه چین، با برگزاری یك اردوی كوتاه مدت در كشورمان با آمادگی كامل به مسابقه های فوتسال جام ملت های 2012 آسیا كه در روزهای 12 تا 19 خرداد ماه سال آینده در امارات عربی متحده برگزار خواهد شد، اعزام می شود.

وی در مورد شرح وظایف خود در تیم ملی فوتسال ایران خاطرنشان كرد: علاوه بر حفظ سرمربیگری تیم فوتسال جوانان، با تصدی پست موقت سرپرستی تیم ملی، كارهای اداری تمام رده های ملی فوتسال را بر عهده دارم و تمام تلاش خود را برای كمك به فوتسال ایران به كار خواهم بست.

1724/9876

1589



:: برچسب‌ها: عکس , هالووین ,
:: بازدید از این مطلب : 394
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش ایرنا، آسیا تایمز با استناد به سفر هیاتی متشكل از 70 تاجر هندی به سرپرستی 'رفیق احمد'، رئیس فدراسیون صادرات هند، برای دیداری شش روزه از ایران یادآور شد: طبق اظهارات یكی از اعضای این هیات، چندین قرارداد تجاری تا این لحظه منعقد شده است.

'محمد مهدی راسخ'، دبیر كل اتاق بازرگانی تهران اعلام كرد ایران خواستار بهره مندی از 'توانمندی های هند در زمینه صنایع غذایی، دارویی، فلزات و قطعات خودرو و ماشین آلات' است. ایران نیز در ازای این محصولات به جز صادرات نفت، در زمینه پلاستیك، پلیمر و مواد شیمیایی با هند همكاری خواهد كرد.

افزون بر این، رفیق احمد نیز با تجار ایرانی درباره نتایج گسترده تر سیاسی این سفر صحبت كرد و گفت: دهلی دنبال افزایش صادرات، به عنوان نشانه تعمیق روابط با ایران است.

'آرویند مهتا'، یك مقام وزارت بازرگانی هند در تایید این پیام گفت: روابط تجاری ایران و هند باید تا سال 2015 از رقم كنونی 15 میلیارد دلار به 25 میلیارد دلار افزایش یابد.

'سریو استاوا'، سفیر هند در ایران 13 مارس (23 اسفند)، در نشستی علنی در شهر تبریز خطاب به بازرگانان هندی گفت: به دلیل شرایط اقتصادی و جغرافیایی ایران، توسعه همكاری با تهران از جمله اولویت های تجارت خارجی هند محسوب می شود.

به نوشته آسیا تایمز، اما آمریكا مخالف افزایش مناسبات تجاری هند و ایران است و 'هیلاری كلینتون'، وزیر امور خارجه این كشور اوایل ماه مارس در جلسه استماع كنگره از نگرانی آمریكا درباره روابط هند با ایران سخن گفت.

وی در عین حال ضمن اشاره به برخی كشورها و بانك های آنان، اقدامات عملی آنها را متفاوت و مطلوب تر از اظهارات علنی شان دانست.

علاوه بر این، 'كمیته یهودیان آمریكا'، مهم ترین بخش لابی رژیم صهیونیستی در آمریكا، نیز11 فوریه (22 بهمن) طی نامه ای به

'نیروپاما رائو'، سفیر هند در واشنگتن، ضمن اشاره به روابط دهلی و تل آویو از دهه 90 میلادی از نقش لابی اسرائیل در افزایش همكاری های نزدیك واشنگتن و دهلی نو سخن گفت.

با وجود این تلاش ها، همزمان با جمع بندی مذاكرات تجار هندی در تهران، تولید كنندگان مطرح نفت در كویت جلسه ای برگزار كردند كه نشانه های اولیه آن حاكی از نارضایتی تولید كنندگان از افزایش قیمت نفت خام است، زیرا این امر می تواند مانع احیای اقتصاد جهان شده و تبعات سیاسی آن دامنگیر خودشان شود.

'علی النعیمی'، وزیر نفت عربستان نسبت به افزایش قیمت نفت واكنش نشان داده است. یك مقام دیگر سعودی نیز در گفت و گو با نشریه آمریكایی 'وال استریت ژورنال' گفت، عربستان می تواند روزانه دو میلیون بشكه نفت دیگر برای جبران خلاء ناشی از نفت ایران تولید كند، اما تاكید كرد این اقدام نه با هدف جایگزین كردن نفت ایران، بلكه به منظور پر كردن خلاء بازار صورت می گیرد.

راهكار افزایش تولید نفت به منزله تایید تحریم های آمریكا و اتحادیه اروپا علیه ایران نیست. همین مقام سعودی تصریح كرد عربستان مایل نیست: در سیاست هایی كه ورای تحریم ها قرار دارد، درگیر شود. نگرشی كه اظهارات نعیمی نیز موید آن است.

آسیا تایمز در پایان نوشت: به نظر می رسد تحریم ها علیه ایران غیر عملی باشد. از سوی دیگر دولت 'باراك اوباما'، رییس جمهوری آمریكا' نیز علاقه ای به حمله نظامی به ایران ندارد؛ یعنی در كل گزینه های اندكی پیش روی غرب قرار دارد. تنها راه موجود به مذاكره ختم می شود.

بهترین راه برای غرب آن است كه بدون تعیین پیش شرط با تهران وارد مذاكره شود. شاید غرب و اتحادیه اروپا نیز مایل باشند از این اقدام بازرگانان هندی الگو برداشته و نسبت به عادی سازی روابط با ایران بر پایه اعتماد و امنیت اقدام كنند.

مترجمام**9156** 1506



:: برچسب‌ها: جشنواره , روز تعطیل ,
:: بازدید از این مطلب : 426
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse
آیت الله خمینی

تمجید آیت الله خمینی از "اطلاعات تاریخی" و "قلم کسروی" گستردگی دامنه تاثیر کسروی را بر برخی حوزه های فرهنگی نشان می دهد

"کسروى یک آدمى بود تاریخ نویس، اطلاعات تاریخى‏اش هم خوب‏ بود، قلمش هم خوب بود؛ اما غرور پیدا کرد."

آیت الله خمینی تفسیر سروه حمد. نخستین سال پیروزی انقلاب.

"قلم"، یا درست تر، نثر کسروی نثری است روان، ساده و زیبا و از پیشگامان و بهترین نمونه های نثرفنی یا نثر مقاله، رساله و کتاب های پژوهشی در فارسی معاصر.

کسروی نه فقط بر به کارگیری واژه های فارسی اصرار داشت و بسیاری از واژه های جاافتاده کنونی برساخته او است، که بسیاری از راه هائی را که فرهنگستان های اول، دوم و سوم و زبان شناسان و مترجمان معتبر، بدون اشاره به گرته برداری یا وامگیری از او، برای غنی کردن، معاصر کردن و مدرن کردن زبان فارسی پیشنهاد می کنند، پیشنهاد کرد و با موفقیت بسیار به کار بست.

نثر فارسی آیت الله خمینی، به رغم نثر عربی او، نثری است نازل و نزدیک به نثر منشیانه دوران انحطاط نثر فارسی در دوران صفوی و قاجاری.

آیت الله خمینی در دهه بیست از روحانیونی بود که "مسلمانان با غیرت" را به کشتن این "مرتد جاهل مفسدالارض" فراخواند.

تمجید آیت الله خمینی از "اطلاعات تاریخی" و "قلم کسروی" به دورانی که در قدرت بود، نه فقط بعدی از ابعاد شخصیت چندبعدی و متناقض آیت الله خمینی را تصویر می کند، که گستردگی دامنه تاثیر کسروی را بر برخی حوزه های فرهنگی نشان می دهد اما تاثیر اندک کسروی بر نحله های گوناگون روشنفکری ایران از دهه سی به بعد، یا کناره گیری این نحله ها از کسروی، تاثیر افکار او را در عرصه فرهنگ معاصر به چالش می طلبد و شخصیت قوی و کارنامه غنی و متنوع کسروی این گونه تناقض ها را به همگنی رسانده یا توضیح می دهند.

کسروی از برجسته ترین و پرکارترین پژوهشگران ایران و از پیشگامان نقد دین بود اما نفوذ و تاثیر او بر نحله های روشنفکری ایران در برخی عرصه ها چندان اندک و در برخی عرصه ها چندان اندک وانمود می شود که بررسی جایگاه او در روشنفکری دهه سی به بعد ایران به پرسشی دشوار بدل شده است.

طرح و پاسخ بدین پرسش برخی خطوط نحله های گوناگون روشنفکری ایران دهه سی به بعد را نیز به دست می دهد.

وام انکار شده

"اغلب محققان وپژوهشگران دانشگاهی وغیردانشگاهی و مترجمان علوم اجتماعی و فلسفه در ایران از شیوه های پژوهشی کسروی و دستاوردهای او، و به ویژه از نثری که برای آثار پژوهشی پیشنهاد کرد، تاثیر گرفته اند اما کمتر کسی به دین خود به کسروی و به وامگیری از او اذعان یا اعتراف کرده است."

احمد کسروی معتبرترین و پرخواننده ترین منابع را در تاریخ مشروطه تالیف کرد، از پیشگامان پژوهش و تاریخ نویسی مدرن در ایران بود و کسانی چون علامه محمد قزوینی آثار پژوهشی و تاریخی کسروی را در باره تاریخ ایران منابعی معتبر تلقی می کنند.

اغلب محققان وپژوهشگران دانشگاهی و غیردانشگاهی و مترجمان علوم اجتماعی و فلسفه در ایران از شیوه های پژوهشی کسروی و دستاوردهای او، و به ویژه از نثری که برای آثار پژوهشی پیشنهاد کرد، تاثیر گرفته اند اما کم تر کسی به دین خود به کسروی و به وامگیری از او اذعان یا اعتراف کرده است.

سلامت کسروی در زندگی سیاسی و اجتماعی، پیگیری و پشتکاری که ملای نوجوان محله فقیرنشین حکم آباد تبریز را با خودآموزی چندین زبان زنده و مرده، تاریخ و علوم تجربی به یکی از پیشگامان روشنفکری ایران برکشید، حضور فعال و نجبیب او در انقلاب مشروطه و قیام خیابانی، نقش موثر او در تاسیس دادگستری مدرن، شرف او در ایستادگی در برابر استبداد و پای بندی نجیب کسروی به عقاید و آرمان های خود را نیز دوست و دشمن او تایید می کنند.

با این همه احمد کسروی تاثیر چندانی بر نحله های گوناگون روشنفکری دهه سی به بعد ایران نداشت و حتی در دهه های اخیر، که راه بر نقد مذهب هموارتر شده است، حضور افکار او محسوس نیست.

مدرنیته و نقد بیگانگی مقدس

""خردگرائی ایرانی شده" و ناسیونالیزم روشنفکران دوران مشروطه از مولفه های مهم آراء فکری و عقیدتی کسروی است و کسروی در برخورد با مذهب، به روشنفکری دوران مشروطه شباهت بیش تری می برد تا روشنفکری دهه سی به بعد ایران."

راسیونالیزم، انقلاب صنعتی، لیبرالیزم و مدرنیته در اروپای غربی با نقد ریشه ای بینش و فرهنگ دینی، با نقد "بیگانگی مقدس"، با نقد کتاب مقدس و دیگر مراجع دینی آغاز شد و در بستر این تحولات "بیگانگی مقدس" از اریکه فرمانروائی سقوط کرد و "عقل نقاد خود بنیاد آدمی" برجای آن نشست هرچند یکی دو قرن بعد مارکس و فروید، با نقد عقل، مشروط بودن آن را به موقعیت اجتماعی و مکانیزم های روان شناختی نشان دادند .

روشنفکری ایران به دوران مشروطه خرافه های مذهبی را نقد کرد اما به نقد بینش و فرهنگ دینی نرسید.

روشنفکران مشروطه خردگرائی اروپای غربی را "ایرانیزه" کرده و از جمله کوشیدند تا دین را با عقل گرائی آشتی دهند و در این ترکیب فرهنگ و بینش دینی چون عنصر غالب برجای ماند هرچند گاه خود را به جامه های غیردینی نیز آراست.

"خردگرائی ایرانی شده" و ناسیونالیزم روشنفکران دوران مشروطه از مولفه های مهم آراء فکری و عقیدتی کسروی است و کسروی در برخورد با مذهب، به روشنفکری دوران مشروطه شباهت بیش تری می برد تا روشنفکری دهه سی به بعد ایران.

کسروی چون اغلب روشنفکران دوران مشروطه، بیش از سیاست عملی، به "روشنگری" و "بیداری فکری و فرهنگی توده ها" می اندیشید، مردم یا لایه های آگاه تر آنان، و نه روشنفکران را، مخاطبان آثار عقیدتی و فکری خود می دانست و با زبانی روشنگر و برانگیزاننده با آنان سخن می گفت و این مولفه ها از عمق فکری و استدلالی آثار فکری او می کاست.

شیعگری، شیخیگری، بهائی گری، صوفیگری و دیگر نوشته های کسروی در باره مذهب های رایج آن روزگار در ایران نیز به نقد احکام و خرافه های مذهبی، نقد تاریخ مقدس مذهب شیعه و انتقاد از روحانیت محدود ماند و به نقد فرهنگ و بینش دینی، به نقد بیگانگی مقدس، ارتقاء نیافت.

روشنفکر گریزان از نقد دین

"برخورد کسروی با مذهب های رایج در ایران او را به یکی از پیشگامان انتقاد از مذهب و روحانیت برمی کشد اما نقد مذهب از زمینه هائی است که نحله های گوناگون روشنفکری ایران دهه سی به بعد را از کسروی دور کرد چرا که گرایش های مسلط بر این روشنفکری از نقد بینش و فرهنگ مذهبی می گریختند."

برخورد کسروی با مذهب های رایج در ایران او را به یکی از پیشگامان انتقاد از مذهب و روحانیت برمی کشد اما نقد مذهب از زمینه هائی است که نحله های گوناگون روشنفکری ایران دهه سی به بعد را از کسروی دور کرد چرا که گرایش های مسلط بر این روشنفکری از نقد بینش و فرهنگ مذهبی می گریختند.

انتقاد کسروی از بی دینی در فرهنگ اروپائی و تلاش او برای وضع دین عقلانی یا دینی واحد که مصلحان برای همه جامعه وضع کنند، برخورد یک سره منفی کسروی با رمان و شعر و ادبیات، تلاش کسروی برای بنا نهادن "پاک دینی" و سازمان هائی چون "باهماد آزادگان" نیز با ذهنیت و مذاق و طبع روشنفکران دهه سی به بعد ایران سازگار نبود.

کسروی تحول جامعه ایرانی را از بستر تحول ذهنیت و فرهنگ ممکن می دید و هم از این روی "باهماد آزادگان" و نشریات این سازمان را از درگیری مستقیم سیاسی برحذر می داشت اما سیاست عملی در دهه سی، دهه ای که کسروی در نیمه اول آن به قتل رسید، در قالب جنبش ملی کردن صنعت نفت و عدالت طلبی حزب توده بر فضای روشنفکری ایران سلطه داشت.

اغلب روشنفکران دهه سی به حزب توده گرایش داشتند و شماری نیز به جبهه ملی یا دربار. اغلب رهبران و کادرهای بالای حزب توده خود را غیرمذهبی می دانستند اما چپ ایران در دهه سی نه فقط نقد مذهب که نقد روحانیون را نیز روا نمی داشت.

از منظر حزب توده اکثریت مردم ایران مسلمان بودند و نقد مذهب و انتقاد از روحانیت راه را بر جذب مردم و نفوذ حزب در توده ها می بست.

حزب توده و روشنفکران متمایل بدان می کوشیدند تا مذهب را دور بزنند و با دستاویز احترام به عقاید مذهبی اکثریت از انتقاد جدی از دین و بینش دینی و روحانیت پرهیز می کردند.

دربار و روشنفکران وابسته به دربار نیز تا انقلاب اسلامی یا خود مذهبی بودند یا حمایت از مذهب و روحانیت شیعه و تظاهر به مذهبی بودن را به سود و مصلحت سیاسی خود می دیدند.

ملی گرایان، لیبرال ها و راست ها نیز همین برخورد را با دین و روحانیت پیش گرفتند.

"گرایش مسلط چپ غیرتوده ای ایران در دهه های چهل و پنجاه نیز برخورد حزب توده با دین و روحانیت را ادامه داد و کوشید تا با دور زدن دین، با پرهیز از نقد دین و گریز از انتقاد از روحانیون به گرایش هائی مذهبی مخالف سلطنت نزدیک شود."

گرایش مسلط چپ غیرتوده ای ایران در دهه های چهل و پنجاه نیز برخورد حزب توده با دین و روحانیت را ادامه داد و کوشید تا با دور زدن دین، با پرهیز از نقد دین و گریز از انتقاد از روحانیون به گرایش هائی مذهبی مخالف سلطنت نزدیک شود.

روشنفکران مستقل دهه های چهل و پنجاه نیز به دلایلی دیگر از نقد دین و روحانیت و از نقد بینش و فرهنگ دینی غافل ماندند و تنها در دهه های اخیر است که راه بر نقد مذهب هموار شد.

در دهه های اخیر کسانی چون دکتر آرامش دوستدار به نقد بینش و فرهنگی دینی برخاسته اند اما حتی بدین دوران نیز موجی قدرتمند می کوشد تا به دستاویز احترام به عقاید دینی اکثریت مردم یا جذب مردم، نقد بینش و فرهنگ دینی را به نقد بنیادگرائی مذهبی و روحانیون حاکم محدود کند.

برخورد کسروی با دین به نقد خرافه های دینی، نقد تاریخ مقدس مذهب های رایج در ایران و انتقاد از روحانیت محدود ماند و به نقد بینش دینی ارتقاء نیافت اما کسروی قلب مذهب را هدف گرفته بود و حمله او به مذهب را هیچ گرایشی به سود سیاسی خود نمی دید.

کسروی حتی به هنگامی که دربار و دولت های پس از رضا شاه برای جلب روحانیون امتیازات بزرگی چون انحلال مدارس مختلط، اجباری کردن درس تعلیمات دینی و نماز جماعت در مدارس را به مراجع شیعه هدیه کردند، به صراحت به این عقب نشینی ها اعتراض کرد.

گزیز یا ناتوانی نحله های گوناگون روشنفکری ایران از نقد بینش و فرهنگ دینی، گرایش کسروی به بنا نهادن دینی واحد برای جامعه، محدویت های نقد کسروی از دین، تعلق کسروی به مفاهیم روشنفکری دوران مشروطه و بیگانگی او با مولفه های اصلی روشنفکری دهه سی به بعد ایران و... تاثیر او را بر روشنفکری دهه سی بعد کاهش داد و زمینه کناره گیری نحله های گوناگون روشنفکری دهه سی به بعد ایران را از کسروی فراهم کرد و بر همین بستر تاثیر عمیق او در عرصه هائی چون زبان و نثر معاصر فارسی، پژوهش و تاریخ نویسی نیز انکار شد یا پوشیده ماند.



:: برچسب‌ها: ایالات متحده , واشنگتن , روش ,
:: بازدید از این مطلب : 412
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا،'حمید بقایی ' روز چهارشنبه در پایان جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران افزود : هدیه تخصیص یافته به خبرنگاران از سوی رییس جمهوری از روز شنبه پرداخت می شود.

سیام **2023



:: برچسب‌ها: موسیقی ,
:: بازدید از این مطلب : 404
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، یك دكور شاد و فانتزی به همراه تعداد زیادی عروسك آن سوی دوربین خود نمایی می كند. مجری برنامه با لباسی با رنگ شاد و دوست داشتنی در پشت دكور قرار می گیرد و برنامه با تیتراژی شاد و آهنگین آغاز می شود.

عروسك های فانتزی ' تن تن' و ' یابی ' با دستان عروسك گردان ها و صداپیشه های برنامه جان می گیرد و وارد دنیای پاك و بی آلایش كودكان می شوند، تا آنجا كه شخصیت غیرواقعی آنها در ذهن كودكان هضم می شود و كودكان دوستان عروسكی خود را می پذیرند و در باور خود با آنها زندگی و بازی می كنند.

این نمایی كوتاهی از پشت صحنه ضبط برنامه پرطرفدار و جذاب 'تن تن كارتن ' در خیابان بهار جنوبی است كه یك گروهی 20 نفر آن را همراهی می كند.

** تن تن كارتن با كارتن های جدید

'فاطمه شیرازی مقدم' تهیه كننده جوان برنامه 'تن تن كارتن نوروزی' است كه از پاییز سال جاری تهیه كنندگی این برنامه را بر عهده دارد كه در این باره می گوید: برنامه تن تن كارتن در 16 قسمت 80 دقیقه ای هر روز صبح حدود ساعت 10 در ایام نوروز مهمان خانه های كودكان و خردسالان می شود.

این برنامه با یك تیتراژ شاد و با صدای عروسك تن تن شروع می شود كه بعد از آن وُله های تبریك سال جدید توسط بچه ها بخش می شود. سپس در لا به لای برنامه كارتن هایی برای كودكان پخش می شود كه تاكنون پخش نشده و تكراری نیستند؛ مانند فضایی ها، موجودات چهار چشم و ... این كارتن ها ریتم تندو بهاری دارند و متناسب با ایام نوروز برای كودكان انتخاب شده اند.

البته در كنار این كارتن ها، تعدادی كارتن های پایه ای كه ریتم تند دارند مانند پلنگ صورتی و گوفی نیز پخش می شوند.

به گفته شیرازی، در برنامه امسال 'تن تن كارتن' سعی شده بار آموزشی این برنامه برای خردسالان بیشتر از سال های قبل لحاظ شود و اكنون بیش از 50 درصد این برنامه برای كودكان با رویكرد آموزش مهارت های فردی، اجتماعی،‌ بهداشتی و زندگی تهیه شده كه با بیانی ساده و در قالب نمایش عروسكی به كودكان ارایه می شود.

این برنامه حاصل یك كار گروهی است كه نزدیك به 20 نفر در آن همكاری دارند. یابی، تن تن، خاله مهتاب، دایی راهور از جمله شخصیت های اصلی این برنامه هستند كه مفاهیم مهارت های اجتماعی و زندگی در كلان شهر تهران را در قالب نمایش عروسكی به كودكان ارایه می دهند.

'مهتاب رضایی' كه در این برنامه نقش خاله مهتاب را برای كودكان اجرا می كند، چندسالی اجرای برنامه رنگین كمان را در شبكه تهران بر عهده داشت.

رضایی در مورد نقش و شخصیت خاله مهتاب می گوید: خاله مهتاب به عنوان مجری به برنامه سمت و سو و جهت می دهد و به طور معمول بچه ها با مجری برنامه همواره ارتباط خوبی برقرار می كنند و آنها دوست دارند، از زبان مجری برنامه حرف هایی بشنوند كه شاید از معلم مهد كودك یا بزرگترهای خانواده نمی شنوند.

گروه تهیه و تولید برنامه تن تن كارتن امیدوارند كه ایام نوروز لحظات شاد و مفرحی را برای كودكان و خردسالان پایتخت فراهم كنند.

فراهنگ 2025**1588



:: برچسب‌ها: برف ,
:: بازدید از این مطلب : 389
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

'حسین اكبری' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: انگشت چند نفر از مصدومان نیز در محل حادثه براثر انفجار مواد محترقه، قطع شده بود.

وی خاطرنشان كرد همچنین اغلب مراجعه كنندگان به این بیمارستان دچار ضایعات صورت و دست شده بودند.

به گفته رییس بیمارستان حضرت فاطمه (س)، اغلب مراجعه كنندگان به این بیمارستان در گروه سنی 17 تا 20 سال قرار داشتند.

اجتمام**9185**1572



:: برچسب‌ها: آسیا , ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 386
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، آخرین مسابقه از هفته بیست و هشتم لیگ برتر انگلیس شب گذشته در ورزشگاه آنفیلد بین تیم های لیورپول و اورتون برگزار شد و در نهایت این شاگردان كنی دالگلیش بودند كه با نتیجه سه بر صفر به پیروزی رسیدند.

در این مسابقه استیون جرارد در دقایق 34، 51 و 93 گل های خود را وارد دورازه حریف كرد تا در چهارصدمین بازی خود با پیراهن لیورپول شبی به یاد ماندنی برای خود و هواداران این تیم خلق كند.

هت تریك جرارد در این مسابقه در حالی رقم خورد كه آخرین هت تریك یك بازیكن در شهرآورد مرسی ساید در سال 1982 رقم خورد. در آن سال و در جریان پیروزی پنج بر یك لیورپول ایان راش گلزن ایرلندی و افسانه ای آن سال های این تیم چهار بار دروازه اورتون را باز كرد.

لیورپول با این پیروزی 42 امتیازی شد و در رده هفتم جدول لیگ برتر انگلیس باقی ماند. اورتون هم با 37 امتیاز نهم است.

2024**1440



:: برچسب‌ها: سان فرانسیسکو ,
:: بازدید از این مطلب : 374
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()