نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش ایرنا، از ساعات اولیه تا نیمه شب امشب در حالی كه نیروهای انتظامی بر طبق وظیفه خود در پی حفظ نظم عمومی بودند، خیابان های اصلی و پرتردد شهر قم همچون شهدا، بلوار محمد امین ، بلوار بوعلی و 45 متری شهید صدوقی برغم عبور و مرور متراكم مربوط به شب عید شاهد آرامش روزمره بود.

بنابر گزارش خبرنگاران ایرنا به منظور كاهش تردد و رفت و آمد در خیابان های شهر بسیاری از مغازه ها زودتر از موعد شب های گذشته به تعطیلی واحد صنفی خود اقدام كردند و برخی پارك ها نیز تعطیل شده بود.

نیروهای انتظامی در محل هایی مانند شهرك قدس، بوستان های علوی و الغدیر و سایر اماكنی كه در سال های گذشته شاهد برخی بی نظمی ها در چهارشنبه آخر سال بود حضوری مشهود و پر تعداد داشتند و به پاسداری از نظم و انضباط عمومی پرداختند.

تا لحظه مخابره خبر، گزارشی از بروز حوادث یا مجروحان احتمالی در این چهارشنبه آخر سال در قم از سوی دستگاه های ذیربط منتشر نشده است.

درهمین حال، از ساعت 17 امروز، 10 دستگاه آمبولانس و دو دستگاه موتورلانس جهت حوادث احتمالی در میادین اصلی شهر قم از سوی اورژانس مستقر شده بودند تا در صورت نیاز خدمات ارایه دهند.

سایر ارگان های ذیربط همچون آتش نشانی و شهرداری نیز حضور موثری در شهر قم در چهارشنبه آخر سال داشتند.

7408 / 380/



:: برچسب‌ها: دوچرخه , واشنگتن , برلین ,
:: بازدید از این مطلب : 426
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گفته آقای مهمان پرست فعالیت های صورت گرفته در پارچین، فعالیت های متعارف نظامی است

رامین مهمان پرست، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گزارش های منتشر شده درباره عملیات پاکسازی هسته ای در مجتمع صنایع نظامی پارچین را رد کرده است.

به گفته آقای مهمان پرست، مجتمع پارچین محل انجام :"فعالیت های متعارف نظامی" است. او گزارش های مربوط به فعالیت های پاکسازی هسته ای در آن را "فضاسازی تبلیغاتی" نامید.

این در حالی است که یک کارشناس ارشد بین المللی از شناسایی محل احتمالی انجام فعالیت های هسته ای در مجتمع پارچین خبر داده است.

مجتمع پارچین در جنوب شرقی تهران قرار دارد و بازرسان بین المللی به رغم مخالفت مقام های ایرانی خواهان بازرسی از آن هستند.

آنها خواهان بررسی امکان انجام فعالیت های هسته ای احتمالی در این مجتمع هستند.

ایران دو بار در ماه های ژانویه و فوریه با این درخواست بازرسان بین المللی مخالفت کرد.

به گفته یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی، شواهدی درباره وجود بعضی فعالیت های هسته ای در پارچین وجود دارد.

تصاویر ماهواره ای که هفته پیش منتشر شد، بیانگر حضور ادوات سنگین خاک برداری و کامیون های حمل خاک بود.

به گفته دیپلمات های غربی ایران ممکن است در پی از بردن آثار مربوط به فعالیت های هسته ای باشد.

آقای مهمان پرست با رد این گزارش ها گفت اگر در منطقه‌ای فعالیت هسته‌ای انجام شود، آثار آن قابل پاک شدن نیست.

بازرسان بین المللی در سال ۲۰۰۵ از بخشی از مجتمع پارچین بازدید کردند و به اثری از انجام فعالیت های هسته ای برخورد نکردند.

همزمان، دیوید آلبرایت، بنیانگذار موسسه علوم و امنیت بین المللی با اشاره به تصاویر ماهواره ای منتشر شده از مجتمع پارچین از شناسایی محل احتمالی انجام فعالیت های هسته ای در آن خبر داد.

به گفته آقای آلبرایت که از بازرسان هسته ای سازمان ملل متحد در عراق بوده است، تصاویر ماهواره ای بیانگر وجود یک ساختمان محصور در منطقه ای دور افتاده با فاصله چهار کیلومتر از مجتمع پارچین است.

بر این اساس، این ساختمان با مشخصات ذکر شده در گزارش نوامبر ۲۰۱۱ آژانس بین المللی انرژی اتمی درباره جنبه نظامی برنامه هسته ای ایران مطابقت دارد.



:: برچسب‌ها: آیفون , شب , آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 413
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

عبد الفتاح ساطانی به هجده سال حبس در زندان برازجان محکوم شده است

کاترین اشتون، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از حکم صادر شده برای عبدالفتاح سلطانی، وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر انتقاد کرده است و آن را "حمله ای غیرقابل قبول" علیه وکلای دادگستری دانسته است.

خانم اشتون همچنین خواهان رفع اتهام از آقای سلطانی و آزادی سریع او شد.

آقای سلطانی به ۱۸ سال حبس، تبعید به زندان برازجان و ۲۰ سال محرومیت از حرفه وکالت محکوم شده است.

او شش ماه پیش به اتهام تبلیغ علیه نظام و تشکیل جمعیتی غیر قانونی به قصد بر هم زدن امنیت بازداشت شده بود.

از دیگر اتهامات عبدالفتاح سلطانی، "کسب مال حرام" از طریق دریافت یک "جایزه غیر قانونی" (جایزه بین المللی حقوق بشر نورمبرگ در سال ۲۰۰۹) بوده است.

به گفته یکی از سخنگویان اتحادیه اروپا، خانم اشتون "از حکم سنگین صادر شده علیه این وکیل سرشناس که شجاعانه برای دفاع از چندین فعال حقوق بشر در کشورش اقدام کرده، بسیار نگران است."

به گفته این سخنگو "محکومیت به ۱۸ سال زندان و ۲۰ سال محرومیت از وکالت یک حمله غیرقابل قبول دیگر علیه این حرفه است."

پیش تر، عفو بین الملل، از سازمان های غیردولتی مدافع حقوق بشر هم خواهان آزادی آقای سلطانی شده بود.

عبدالفتاح سلطانی که ۵۸ سال سن دارد، از موسسان کانون مدافعان حقوق بشر در ایران است.

عبد الفتاح سلطانی در سال ۲۰۰۵ میلادی به مدت هفت ماه بازداشت شد و در سال ۲۰۰۹ نیز دو ماه در "بازداشت موقت" به سر برد.



:: برچسب‌ها: درختان , زن , جغرافیایی برچسب ,
:: بازدید از این مطلب : 432
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش ایرنا، این تفاهمنامه سه شنبه شب در اتاق بازرگانی استان اصفهان به امضای 'خسرو كسائیان' رییس این اتاق و 'رفیق احمد' رییس فدراسیون سازمانهای صادراتی هند رسید.

براساس این تفاهمنامه، دو طرف متعهد شده اند زمینه ارتباط همكاری و تبادل نظر بازرگانان و تجار اصفهان با تجار و بازرگانان هندی را برای صادرات و واردات كالاهای یكدیگر به كشورهای هند و ایران فراهم كنند.

به گزارش ایرنا، هیات بلند پایه تجاری فدراسیون سازمان های صادراتی هند روز سه شنبه به منظور تبادل نظر و بررسی مناسبات همكاری با تجار و بازرگانان اصفهان وارد این شهر شدند.

این هیات بزرگ تجاری هند روز شنبه گذشته برای افزایش مبادلات تجاری با ایران در چارچوب یك سفر كاری چهار روزه وارد تهران شد.

این هیات 45 نفره از تجار هندی با هماهنگی وزارت بازرگانی و صنایع و برنامه ریزی فدراسیون سازمان های صادركنند هند (FIEO)، مذاكراتی با مقامات اتاق بازرگانی، معادن و صنایع جمهوری اسلامی ایران انجام داد.

اعضای این هیات فعال در زمینه های كشاورزی و غذایی، دارو، لوازم آرایشی و بهداشتی، خودروسازی و قطعات، پتروشیمی، صنایع كشاورزی و ادویه با توجه به روش های مختلف پرداخت های معاملاتی، درصدد افزایش همكاری های تجاری است.

بازرگانان هندی با توجه به بحران اقتصادی حاكم بر غرب و محدود شدن فرصت های صادراتی به این حوزه بویژه اعضای اتحادیه اروپا و آمریكا، افزایش مبادلات با ایران را هدف قرار داده اند.

از سوی دیگر، صادركنندگان ایرانی كالا و خدمات نیز می توانند با استفاده از شرایط كنونی در پرداخت ها، فعالیت های اقتصادی و بازرگانی خود را به مقصد هند بیشتر هدف گذاری كنند.

7132/1011/607



:: برچسب‌ها: نقاشی های دیواری ,
:: بازدید از این مطلب : 393
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

آقای هده وال گفت که امانات مردم در بانکهای خصوصی محفوظ است

بانک مرکزی افغانستان در پاسخ به نگرانیها از لغو مجوز فعالیت شعبه مرکزی بانک آرین در ایران، اعلام کرده که سپرده‌های مردم در شعبه کابل این بانک، محفوظ است.

یک عضو شورای پول و اعتبار در ایران روز دوشنبه، ۲۲ حوت/اسفند اعلام کرد که مجوز فعالیت این بانک الکترونیکی در ایران لغو شده است.

این بانک مجازی ایران یک شعبه در کابل دارد و انتشار خبر لغو مجوز فعالیت شعبه مرکزی آن در ایران، سبب بروز نگرانی هایی در میان افغانهایی شد که در این بانک سپرده های مالی دارند.

پیش از این احتمال تعطیل شدن شعبه کابل بانک "استاندارد چارترد" بریتانیایی نیز منتشر شده است. کسانی که دراین بانک حساب دارند نیز ابراز نگرانی کرده اند.

اما روز سه شنبه ‌خان افضل هده‌وال، معاون بانک مرکزی افغانستان این نگرانی ها را "بی مورد" خواند و گفت که بر اساس نظام بیمه بانکی افغانستان، همه سپرده ها در این بانک محفوظ است.

او گفت: "ما نظامی را به نام بیمه سپرده های مردم ایجاد کرده ایم و تا اندازه ای اگر بانک با مشکلات مواجه می شود، ما می توانیم آن را پوشش دهیم".

او همچنین تاکید کرد: "ما نظارت کننده تمام نظام مالی افغانستان هستیم. امانات مردم صد درصد مصون هستند و به یک بانک دیگر منتقل می شوند."

برخی از کارشناسان مالی و امور بانکی در افغانستان نسبت به توانایی دولت در مورد اجرای مقررات نظام بیمه بانکی ابراز تردید کرده اند.

حمید الله فاروقی استاد دانشگاه و عضو پیشین کابینه افغانستان گفت: "با تاسف تجربه نشان داده است که بانک مرکزی ما آن توانایی های فنی لازم را ندارد که عملکردهایی را که در واقع تخلف از اصول بانکی است، از قبل تشخیص دهد."

او افزود: "تجربه کابل بانک و تعدادی از بانکهای دیگر را شما در این اواخر شنیدید و متاسفانه دست تعدادی از مجرمینی که در روند بانکداری افغانستان شامل هستند، بالاتر از قانون بوده است."

تشابه اسمی؟

لازم به یاد آوری است که بانک آرین که اخیرا مجوز آن از سوی بانک مرکزی ایران لغو شد، به تازگی تاسیس شده بود و هنوز کارش را رسما شروع نکرده بود. این بانک که یک یک بانک الکترونیکی بود قرار بود هیچ شعبه ای نداشته باشد. بانک مرکزی ایران مجوز این بانک را در ماه حوت/اسفد سال گذشته صادر کرده بود.

اما "آرین بانک" که معاون بانک مرکزی افغانستان از آن سخن می گوید و در کابل و هرات شعبه دارد، ظاهرا غیر از "بانک آرین" است.

"آرین بانک" هفت سال پیش با سرمایه مشترک ده میلیون دلاری بانکهای صادرات و ملی ایران، به عنوان یک بانک خصوصی در افغانستان تاسیس شد. هم اکنون بانک صادرات ایران در ویب سایت رسمی خود، نوشته است که مالکیت "آرین بانک افغانستان" را در اختیار دارد.

بانک صادرات یکی از بزرگترین بانکهای ایران است که گسترده ترین شبکه شعب بانکی را در سراسر این کشور دارد.

از ده سال پیش و با روی کار آمدن نظام سیاسی جدید در افغانستان، بانکهای خصوصی داخلی و خارجی در این کشور فعال شدند. در حال حاضر پنج بانک خارجی و ۹ بانک خصوصی داخلی در افغانستان فعال هستند.

همچنین سه بانک دولتی نیز مشغول ارائه خدمات بانکی هستند.

این بانکها در ده سال گذشته توانسته اند اعتماد و توجه شمار زیادی از مردم را به خود جلب کنند و آنها پولهای خود را از کیسه های شخصی شان درآورده و در اختیار این بانکها گذاشته اند.



:: برچسب‌ها: ژاپن , دختر ,
:: بازدید از این مطلب : 401
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

بسیاری از كشورهای اروپایی مدتی است كه درگیر بحران مالی فزاینده ای شده اند كه این كشورها را تا مرز ورشكستگی اقتصادی پیش برده است. عمق این بحران در دو كشور ایتالیا و یونان به حدی بزرگ و فزاینده بود كه موجب اعتراضات گسترده خیابانی مردم این كشورها در شهرهای مختلف شد و دولت ها كه خود را در حل بحران مالی ناتوان می دیدند مجبور به كناره گیری از قدرت شدند و نخبگان اقتصادی وابسته به بانك های بزرگ قدرت را به شیوه ای غیردموكراتیك در دست گرفتند. آنگلا مركل چندی پیش با صراحت گفت كه آمریكا باعث اصلی بحران اقتصادی جهانی است. این گفته شاید در نگاه اول عجیب به نظر برسد، اما واقعیت این است كه توجه به رفتار بانك های آمریكایی و نقش آفرینی آنها در اقتصادهای اروپایی گفته مركل را تایید می كند.

**دولت هایی تكنوكرات در ایتالیا و یونان

-------------------------------------------

تكنوكراسی پدیده نسبتا جدیدی است كه با پیشرفت علوم و فنون و نقش روزافزون دانش و تخصّص در كار حكومت به وجود آمده و در بسیاری از كشورهای پیشرفته؛ تكنوكرات‌ها بدون توجه به عقاید سیاسی و خصوصیات طبقاتی امور را به دست گرفته‌اند.

این نوع حكومت یا به عبارتی تكنوكراسی، قدرت فن سالاران در حوزه تصمیم گیری­ها در زمینه برنامه ریزی اقتصاد و طرح ریزی­های استراتژیك سیاسی، نظامی و ... گسترش می دهد. گرچه بسیاری از جامعه شناسان موافقند كه در جوامع پیشرفته صنعتی نقش كارشناسان قویتر شده است، ولی شك دارند كه حكومت فن سالارانه بتواند جانشین نظم سیاسی مردمی شود. با این حال دو كشور ایتالیا و یونان اكنون وارد این پروسه شده اند.

**نخست وزیرانی بانكی و غیرسیاسی

-------------------------------------------

'لوكاس پاپاندموس' كه در تاریخ 11/11/11 به عنوان نخست وزیر یونان جانشین 'جورج پاپاندرئو' شد، از كاركنان ارشد و اقتصاددان شاغل در بانك فدرال ریزرو(Federal Reserve Bank) آمریكا در دهه 1980 در بوستون بود و سپس به بانك یونان (Bank of Greece) به عنوان تحلیل گر اقتصادی ارشد پیوست. در دهه 1990 به عنوان معاون و مدیر بانك ملی یونان انتخاب شد و در تغییر واحد پولی یونان از دراخما به یورو بسیار تاثیرگذار بود.

وی در سال 2002 به عنوان معاون ژان كلود تریخت(Jean Claude Trichet) در بانك مركزی اروپا تا سال 2010 فعالیت كرد و در این سال به عنوان مشاور پاپاندرئو نخست وزیر یونان مشغول فعالیت شد. وی از سال 1998 یكی از اعضای كمیسیون سه گانه (Trilateral Commission) مشغول به كار شد.

نخست وزیر ایتالیا: دانش آموخته آمریكا و متخصص در موضوع انحصارات بانكی

'ماریو مونتی' سناتور مادام العمر در ایتالیا است كه چندماه قبل عنوان پنجاه و چهارمین نخست وزیر ایتالیا و با حفظ سمت همچنین وزیر اقتصاد و مالیه این كشور است.

وی كه تحصیلات در رشته اقتصاد در مسلان ایتالیا، تكمیل آن در دانشگاه ییل آمریكا را به اتمام رساند از سال 1995 تا 2004 كمیسیونر اروپایی در حوزه بازار خدمات و امور مالیاتی داخلی اتحادیه اروپا بود. وی در دهه 1980 میلادی مدلی علمی را برای تفسیر رفتار بانك ها در زمان انحصار ارایه كرد.

مونتی اولین مدیر موسسه Bruegel كه اندیشكده ای اروپایی است كه در سال 2005 تاسیس شد. وی یكی از اعضا و مدیران اروپایی كمیسیون سه گانه Trilateral Commissionكه بنیادی است و به وسیله دیوید راكفلر در سال 1973 بنا نهاده شد، می باشد. این كمیسیون با این هدف بنیان نهاده شد كه موجب نزدیكی ارتباط میان اروپا و آمریكا و ژاپن شود. یكی از برجسته ترین اعضای آن زیبینگو برژینسكی بود. بعلاوه بسیاری از اعضای آمریكایی این كمیسیون مشورتی كه به نوعی مركز تولید اندیشه محسوب می شدند از اعضای فدرال ریزرو آمریكا بودند. اكنون یكی از سه رییس این كمیسیون جوزف نای مشاور امور امنیت بین الملل وزارت دفاع آمریكا و ماریو مونتی نخست وزیر ایتالیا است.

مجالس ایتالیا و یونان با امید به اینكه مونتی و پاپاندیموس با تشكیل كابینه كارشناسی قوی این دو فرد را كه به عنوان افرادی مستقل شناخته می شوند و به هیچ یك از احزاب بزرگ این دو كشور وابستگی ندارند انتخاب كردند تا بتوانند با انجام اصلاحات، بحران مالی این كشورها را حل كرده و بدهی های آن ها را پرداخت كنند.

به گزارش اشپیگل، گرچه نمی توان به بقای طولانی مدت این دو فرد مستقل در كوران بازی سیاسی احزاب این كشورها امید داشت، اما از این دو فرد اقتصادی انتظار می‌رود بدون مشاجره‌های طولانی بازار و امور مالیه و بسیاری از قوانین این دو كشور را شكل دهند، اصلاحات واقعی را در قوانین این كشورها به خصوص در امور مالی ایجاد كنند.

**علت یابی بحران مالی در كشورهای اروپایی

---------------------------------------------------

شروع این بحران تقریبا به زمان تشكیل اتحادیه اروپا و نظام پولی واحد در دهه 1990 بازمی گردد. هنگامی كه كشورها تلاش می كردند در روند صعودی رشد اتحادیه اروپا سهیم شوند برای پذیرش واحد پولی مشترك یورو شتاب می كردند، بنابراین می بایست شاخص هایی را درخصوص كسر بودجه و توان مالی و سرمایه گذاری كشورهایشان كسب كنند. از آنجاكه نمی توانستند وام دریافت كنند ازطرق قانونی به دریافت پول هایی بدون عنوان وام از بانك های بزرگ به ویژه در آمریكا دست زدند كه همین انباشت وام و سودهای آنها و ناتوانی در بازپرداخت این پول ها و تسویه اوراق قرضه باعث بحران در این كشورها شد.(شاید بتوان آنرا به شرایط فردی كه از برخی بنگاه ها پول 'نزول' می كند تشبیه كرد.)

روزنامه نیویورك تایمز در سال 2010 در مطلبی نوشت، وال استریت به دولت های بحران زده اروپایی كمك كرد تا نقاب بر چهره بزنند و بحران را كتمان كنند.

این روزنامه نوشت كه بانك ها در قالب ده ها قرارداد به كشورهای اروپایی به صورت آشكار پول هایی را پرداخت كردند. به اعتقاد كارشناسان و منتقدان به علت آنكه این پول ها وام محسوب نمی شدند سرمایه گذاران و قانونگذاران را در مورد شرایط اقتصادی این كشورها دچار اشتباه و تحلیل نادرست كرد.

بانكداران وال استریت شرایطی ساختگی را با اعطای پول به دولت های قانونی به وجود آوردند كه این كشورها هزینه های خود در حوزه های نظامی و درمان و دیگر بخش ها را به راحتی بپردازند، اما موجب شدند هنگامی كه زمان بازپرداخت آن بدهی ها رسید دولت ها قادر به پرداخت آن و ادامه حیات نباشند و موجی از بی اعتمادی را در میان بانك ها و سرمایه گذاران به آینده این كشور و دیگر كشورهای مشابه پدید آورد.

روزنامه نیویورك تایمز می نویسد، از اواخر دهه 1990 به بعد به عنوان نمونه بانك 'جی پی مورگان' با ارائه كمك های مالی از طریق ابزار و قوانین جدید به ایتالیا موجب شد كه ایتالیا به صورت غیررسمی بازپرداخت بدهی هایی سنگین را در آینده بپذیرد، درحالیكه به هیچ عنوان مسئولیتی كه در قبال وام ها بر عهده كشورها می افتاد را به همراه نداشت. از سال 2000 به بعد این گونه اعطای پول به كشورها مباحثی را ایجاد كرد و وزرای اقتصاد كشورهای اروپایی خواستار بسته شدن این گونه حساب ها شدند كه با پاسخ منفی كشورها روبرو شد و در نهایت با خرید و فروش شدن این بدهی ها بین بانك های آمریكایی و اروپایی و با رسیدن دوره بازپرداخت آنها مشكلات عمیق تر شدند، زیرا به علت طولانی شدن بازپرداخت آن ضررهای بسیاری به كشورهای دریافت كننده وارد شد. این ضرر در مورد یونان بسیار بالا بود و هیچ سود مالی را برای یونان به همراه نداشت، به همین دلیل زودتر از بقیه كشورها دچار بحران شد.

**وال استریت عامل تشدید بحران در اروپا

----------------------------------------------

به نظر كارشناسان، برای كشورهایی همچون ایتالیا و یونان كه درگیر كسر بودجه هنگفت و بدهی های بسیار زیاد بودند پیوستن به یك واحد پولی مشترك گناهی بزرگ بود. تا جایی كه اكنون تلاش دولت ها در افزایش مالیات ها و كاهش دستمزدها نیز نمی تواند باعث رفع این بحران شود.

تایمز مالی نیز حدود 2 سال قبل در مطلبی در تحلیل علت عمیق شدن بحران مالی در اروپا به نقش وال استریت و روندهای موجود در آن اشاره می كند و تاكید دارد كه وال استریت به تشدید بحران در ناحیه یورو و به ویژه در یونان كمك كرد.

كارشناسان نیز بر این اعتقاد هستند كه كشورهای اروپایی ازجمله ایتالیا و یونان كه اكنون به شدت درگیر بحران مالی و اوراق قرضه و حجم عظیمی از بدهی ها شده اند برای مدت ببیش از یك دهه محدودیت ها و قوانین مربوط به بدهی ها در اروپا را عملا نادیده گرفتند و با همكاری بانك های آمریكایی و وال استریت بحران بدهی ها را كتمان كردند تا در نهایت به این روز افتادند. به عنوان مثال در یكی از این تلاش ها؛ بانك آمریكایی گلدمن ساكس (Goldman Sachs) كه در زمینه سرمایه گذاری ها و مدیریت آنها در بودجه كشورها فعالیت می كند میلیاردها دلار كمك و بدهی یونان را از چشم ناظران و بازرسان در بروكسل مقر اتحادیه اروپا پنهان كرد.

حتی براساس اخبار این بانك ها، به كشورهای درگیر بحران بدهی به ویژه یونان، از سال ها قبل با پدیدار شدن اولین نشانه های بروز بحران كمك كردند تا به نوعی آن را نادیده گرفته و با خرید بدهی ها تشدید بحران را به تاخیر بیندازند. حتی در ادامه همین روند در نوامبر سال 2010 یعنی حدود سه ماه قبل از آنكه اولین علائم از به اوج رسیدن بحران در یونان پدیدار شود. گروهی از بانك گلدمن به آتن روانه شدند تا با ارائه پیشنهادهایی جدید به دولت این كشور راهی برای مقابله با بحران بیابند.

بانكداران آمریكایی و دیگر مدیران آن ها با هدایت 'گری كوهن' رییس گلدمن، ابزاری مالی را ارائه كردند كه بحران بدهی را از سیستم بهداشت و درمان یونان به صورت مقطعی دور كرد و آنرا به آینده موكول ساخت. درواقع این ابزار بحران را به زمانی انداخت كه صاحبان خانه ها مجبور بودند دومین مرحله از بازپرداخت بدهی های خود را پرداخت كنند.

**هراس اتحادیه اروپا از عمیق تر شدن بحران

--------------------------------------------------

روزنامه دیلی تلگراف در مطلبی با عنوان 'چه كسی به مونتی رای داد؟' به نحوه ایجاد دولت هایی تكنوكرات و بانكی در دو كشور یونان و به ویژه ایتالیا پرداخته و با اشاره به سابقه غیرموفق دولت های تكنوكرات می نویسد: ناگهان دولت هایی در اوج بحران مالی در برخی كشورها بر راس امور قرار می گیرند تا بحران را از بین ببرند. در یونان به جای پاپاندرئو یك فعال بانك مركزی این كشور به نام لوكاس پاپادموس جاگزین شد و در ایتالیا ماریو مونتی یكی از اعضای دانشگاهی كابینه و كمیسیونر اتحادیه اروپا و یك فعال حوزه بانكی به عنوان نخست وزیر انتخاب شد، درحالیكه نمایندگی هیچ حزبی را در ایتالیا برعهده ندارد. این انتخاب ها با این هدف انجام شد كه به بازارهای به هم پیوسته جهان درمورد آینده اطمینان خاطر داده شود.

در آمریكا و اسپانیا در گذشته نه چندان دور این گونه دولت ها قدرت را به دست گرفتند. دولت كندی در آمریكا كه تكنوكرات ترین نوع دولت ها بود درنهایت موجب یكی از بزرگترین شكست های تاریخ در حوزه تجارت در آمریكا شد.

درحالیكه اكنون در بسیاری از كشورهای توسعه نیافته از بنین تا مالاوی و دیگر كشورها، مردم تكنوكرات ها را به امید بهبود اوضاع انتخاب می كنند. گرچه این فن سالاران نیز همیشه از لیبرالیسم و خصوصی سازی سخن می گویند، اما اعلام می كنند هرگاه سرمایه پولی لازم را برای اینكار به دست آوردیم اینكار را خواهیم كرد؟

**شكست این روند غیردموكراتیك در اروپا حتمی است

-------------------------------------------------------------

براساس این گزارش در اروپا اكنون شاهد بروز همین موضوع هستیم و به جای سیستم انتخابات سیاسی، زنان و مردانی كه در چارچوب اتحادیه اروپا قرار دارند انتخاب می شوند. ظاهرا آنها هم باید به دنبال كسب پول برای پیشبرد اهداف كشورشان باشند، اما این موضوع موجب كاهش اطمینان به سیستم سیاسی فعلی می شود.

شكست مالی در اروپا به طور قطع به آمریكا و چین نیز صدمه خواهد زد. همین موضوع است كه اوباما را پریشان كرده و وی را مجبور كرده است تا اظهار كند كه 'مشكل اصلی در شرایط فعلی خواست سیاسی است و مشكل فنی و تكنیكی نیست.'

ظاهرا بحران مالی خط مشی های سیاستگذاران اروپایی را دچار مشكل و دگرگون كرده است. در این شرایط بانك ها كه آنقدر بی قانون شده اند كه باید مانند كلوب های لاس وگاس درجه بندی شوند و بی قانونی تا حدی پیش رفته است كه وجود یك واحد پولی مشترك باعث نادیده گرفته شدن شرایط اقتصادها، فرهنگ های كشورهای عضو شده است.

این روزنامه بریتانیایی سپس ادامه می دهد، نارضایتی طولانی مدت از وضع موجود در كشورهای اروپایی به دولتمردان اروپا و بریتانیا هشدار می دهد كه رهبران سیاسی بریتانیا رویه برخی كشورها در انتخاب دولت تكنوكرات را دنبال نكنند. درحالیكه بانك دارها و هدایت كنندگان بانك ها مهمترین متهمان بروز این ركود و بحران مالی هستند، اكنون ارتقا پیدا می كنند. افرادی همچون مونتی در ایتالیا نمی تواند اوضاع را به یكباره تغییر دهد و روندی كه شروع آن از یورو آغاز شد را بهبود ببخشد.

قطار تكنوكرات ها بسیار زودتر از آن چیزی كه بتوان تصور كرد متوقف خواهد شد، زیرا هنوز گروه های سیاسی؛ مردم كشورها را در پارلمان های ملی نمایندگی می كنند. این سیاستمداران نماینده جوامع بومی و محلی هستند و هنگامی كه تكنوكرات ها بخواهند برای اجرای سیاست های خود ده ها هزار كارگر را بازنشسته و بیكار كنند بدون پشتوانه مانده و به دیوار سیاسیون برخورد خواهند كرد، زیرا منافع انتخاباتی آنها اینگونه ایجاب می كند.

**وظیفه متناقض بانك ها در ایجاد و رفع بحران!

----------------------------------------------------

بسیاری از رسانه های اروپایی نیز از نارضایتی مردم ایتالیا، یونان و اسپانیا و ... از شرایط بد اقتصادی خبر می دهند. در ایتالیا این اعتراض ها هدف دیگری را نیز دنبال می كند و مردم از به قدرت رسیدن یك فعال حوزه بانك در این كشور ناراضی هستند. آنها اعتقاد دارند كه بانك ها مسئول اصلی بروز این مشكلات هستند و نباید در این شرایط عنان اوضاع را به یكی از وابستگان به آنها داد.

یكی از استادان دانشگاه در میلان در زمانی كه در شهرهای ایتالیا تظاهرات علیه دولت جدید ایتالیا در جریان بود به خبرگزاری روسیه گفت كه مونتی تنها می تواند با زنده كردن دوباره اقتصاد از انتقادها علیه خود بكاهد، اما از آنجا كه وی نیز تنها به كاستن از تعداد شاغلین و كم كردن هزینه ها می اندیشد، اوضاع ایتالیا بحرانی تر می شود. مونتی برنامه هایش را در سه ستون رشد اقتصادی، عدالت اجتماعی و مسئولیت پذیری مالی عنوان كرد و این موضوع موفقیت را برای وی سخت می كند ضمن اینكه این بحران ممكن است به منطقه یورو كشیده شده و باعث فروپاشی آن نیز بشود.

بسیاری از مردم ایتالیا بر این اعتقاد هستند كه شیوه انتخاب مونتی به عنوان نخست وزیر نه تنها باعث بهبود اوضاع نمی شود بلكه اجرای سیاست های مونتی، آنها را قربانی سیستم ناعادلانه و غیردموكراتیك انتقال قدرت می كند. مونتی درصدد است تا با اصلاحات در دستمزدها علاوه بر اینكه به سرعت بدهی 1.9 تریلیون یورویی ایتالیا را پرداخت كند قدرت خود را در بهبود سومین اقتصاد اروپا نشان دهد.

**اولین تلاش ناموفق مونتی

-------------------------------

حتی حضور مونتی در وال استریت و سخنرانی برای سرمایه گذاران نیز نتوانست موجب رفع بی اعتمادی آنها به ایتالیا و سرمایه گذاری در این كشور شود.

به گزارش رویترز، به اعتقاد بسیاری از كارشناسان اوراق قرضه، اگر دولت ایتالیا نتواند تا ماه آوریل(یك ماه دیگر)‌ 60 میلیارد یورو پشتوانه مالی ایجاد نكند باید شاهد گسترده شدن بحران و یا حداقل طولانی تر شدن دوران ركود و تاخیر در بهبود اوضاع خواهیم بود. گرچه برخی این اقدام مونتی در دیدار با سرمایه گذاران را خوب ارزیابی می كنند، زیرا برلوسكونی هیچ گاه به اینكار مبادرت نكرد و تلاشی برای جلب سرمایه گذاری جدید در ایتالیا انجام نداد، اما بزرگترین مشكل ایتالیا اكنون فقدان رشد است و پیش بینی شده است در سال 2012 رشد تولید در این كشور 1.2 باشد و با كاهش مالیات ها برای دولت بسیار سخت خواهد بود كه به اهداف خود برای متوازن سازی بودجه در سال 2013 دست یابد. همین موضوع ممكن است كشور را به كاهش بیشتر هزینه ها و در نتیجه ركود بیشتر بیندازد. بسیاری از سرمایه گذاران در واكنش به اظهارات مونتی تاكید دارند كه با سخنرانی نمی توان به شرایط ایتالیا اطمینان كرد. زیرا مونتی خبر جدیدی را ارائه نكرد و تنها حضورش در وال استریت چیز جدیدی بود.

**نتیجه بحرانی طولانی مدت

--------------------------------

در سال 2001 هنگامی كه یونان تلاش می كرد به واحد پولی یورو بپیوندد دولت این كشور با همكاری بانك گلدمن به صورت پنهانی؛ اعتبارات مالی ده ها میلیارد دلاری قرض كرد تا در راه تغییر واحد پولی یونان موفق شود. اوراق قرضه، بدهی ها و تغییر واحد پول همان دلایلی هستند كه در ایجاد و عمیق تر شدن بحران نقش مهمی را ایفا كرد. اقدامی كه دولت یونان و پاپاندموس از آن به عنوان افتخار در تغییر واحد پولی نام می بردند، اكنون كار دست یونان داده است.

مدیران و فعالان بانكی كه به صورت غیرمستقیم با سوق دادن دولت ها به این سمت عامل ایجاد این مشكل برای این كشورها بودند و ایتالیا را به این روز انداختند و چندین بار یونان را تا مرز ورشكستگی و حتی خروج از اتحادیه اروپا پیش بردند اكنون با پیشنهاد و تلاش بانك های اروپایی و آمریكایی و وال استریت به عنوان نخست وزیر و شخص اول كشور، قدرت را به دست گرفته اند تا شاید بتواند خرابكاری های گذشته را جبران و از بدنامی بیشتر كم كند، اما به اعتقاد بسیاری از كارشناسان این امر به دلیل عدم تمایل سرمایه گذاران و بانك های جدید برای خطر كردن در این كشورها محقق نخواهد شد. تنها راهی كه برای اعطاكنندگان این پول های ظاهرا وام گونه می ماند، بخشش تمام و یا بخش عمده ای از این بدهی ها و اوراق قرضه است.

نقش آفرینی وال استریت در بحران مالی اروپا و صعود وابستگان به این مركز مالی جهانی

به راس هرم قدرت در كشورهای اروپایی نشان می دهد كه آنها پس از این نیز باید از مشی اقتصادی كه در وال استریت تدوین می شود پیروی كنند. بنابراین تغییر شرایط در اوضاع غیرممكن شده و باید انتظار داشت داستان كنونی با قدرت بیشتر ادامه پیدا كند.

پژوهش**9130**9123



:: برچسب‌ها: عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 413
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse
محمود احمدی‌نژاد

منتقدان آقای احمدی‌نژاد نگران واکنش تهاجمی احتمالی او هستند

هیأت رئیسه مجلس ایران می گوید که انصراف ۱۱ امضاء کننده طرح سئوال از رئیس جمهور این کشور پس از پایان مهلت قانونی اعلام شده است و آقای احمدی‌نژاد فردا در مجلس به سئوال‌ها پاسخ خواهد داد.

محسن کوهکن، سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی امروز سه شنبه ۲۳ اسفند به خبرنگاران گفت که موضوع انصراف این گروه از امضاءکنندگان طرح سئوال در جلسه امروز بعدازظهر این هیأت مطرح شده و مقرر شده است که سئوال مذکور طبق برنامه فردا در مجلس مطرح شود.

حسین سبحانی نیا، عضو دیگر هیأت رئیسه مجلس ایران هم به خبرگزاری جمهوری اسلامی گفته است که آقای احمدی نژاد ساعت ۹ صبح فردا، چهارشنبه، برای پاسخ دادن به سئوالات نمایندگان در صحن علنی مجلس حاضر خواهد شد.

گروهی از نمایندگان اصولگرای منتقد دولت و عده ای از نمایندگان حامی دولت، به دلایل متفاوت، با طرح سئوال از آقای احمدی نژاد مخالفت کرده اند.

حامیان دولت، این اقدام نمایندگان مجلس را نوعی تقابل با آقای احمدی نژاد و تلاشی در جهت تضعیف موقعیت او می دانند.

گروهی از نمایندگان اصولگرای منتقد دولت هم با اشاره به وقت غیر متوازنی که طراحان سئوال و آقای احمدی نژاد در جلسه فردا خواهند داشت، اظهار نگرانی کرده اند که او به جای پاسخ دادن به سئوالات، به تهاجم علیه منتقدان خود بپردازد و بر میزان تنش های سیاسی موجود بیفزاید.

مضامین طرح سئوال از احمدی نژاد

  • عدم تخصیص تسهیلات ارزی مصوب مجلس به متروی تهران و شهرهای بزرگ ایران
  • تعلل در معرفی وزیر ورزش به مجلس
  • کاهش شدید نرخ رشد اقتصادی ایران
  • نحوه هزینه شدن ۱۵۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوب برای ارتقاء شاخص های فرهنگی
  • حذف یارانه سوخت با شتابی بیش از شتاب در نظر گرفته شده در قانون مصوب مجلس
  • "مقاومت ۱۱ روزه" در مقابل دستور رهبر ایران مبنی بر ابقای حیدر مصحلی در سمت وزیر اطلاعات
  • برکناری تحقیرآمیز منوچهر متکی از وزارت امور خارجه
  • اظهار این سخن که "مجلس در رأس امور نیست"
  • و انتقاد علنی از نحوه اجرای قانون عفاف و حجاب و "ترویج مکتب ایرانی به جای مکتب اسلام"

الیاس نادران و احمد توکلی، نمایندگان اصولگرای منتقد دولت به اتفاق چند نماینده دیگر پیشنهاد کرده بودند که طرح سئوال از آقای احمدی نژاد به دعوت از او به شرکت در یک جلسه گفت و گو تبدیل شود، اما این پیشنهاد توسط طراحان سئوال رد شد.

'استراتژی تحمل احمدی‌نژاد'

همزمان آقای توکلی در گفت و گو با روزنامه اعتماد، چاپ تهران، از "استراتژی تحمل احمدی نژاد" توسط اصولگرایان دفاع کرده، اما در عین حال هشدار داده است که ممکن است آقای احمدی نژاد دوره دوم ریاست جمهوری خود را به پایان نرساند.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس ایران، رئیس جمهور این کشور را به قانون شکنی و بی اعتنایی به انتقادات متهم کرده است.

او گفته است که اصولگرایان باید به آقای احمدی نژاد یک بار دیگر فرصت بدهند تا "خدمات ایشان افزایش پیدا کند و اشتباهات و خطاهایشان کاهش پیدا کند" و به این ترتیب از پرداختن هزینه سنگین "جابجایی یک رئیس جمهور در سال آخر صدارت" خودداری کنند.

اما به گفته آقای توکلی، "اگر نشد، نباید بیش از این در باره جابجایی ایشان تعلل کرد".

البته طرح سئوال از آقای احمدی نژاد که در دستور کار جلسه فردای مجلس قرار گرفته است، نمی تواند به استیضاح او منجر شود.

در قوانین ایران پیش بینی نشده است که اگر نمایندگان سئوال کننده از پاسخ های رئیس جمهور قانع نشدند، بتوانند سئوال خود را پی گیری کنند.

مجلس برای برکنار کردن رئیس جمهور باید عدم کفایت سیاسی او را با اکثریت دو سوم آرای نمایندگان به تصویب برساند و درخواست عزل او را برای رهبری بفرستد.



:: برچسب‌ها: اتومبیل ,
:: بازدید از این مطلب : 418
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش ایرنا به نقل از سپاه نیوز،حجت‌الاسلام 'عبدالله حاج‌صادقی ' در آیین سپاس از تلاش‌های روابط عمومی سپاه در سال 90 با اشاره به نقش اساسی سپاه در دفاع از اركان و اصول انقلاب اسلامی اظهار داشت: گفتمان اصول‌گرایی همان گفتمان امام(ره) و قرآن است و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دفاع از اركان، اصول و آرمان‌های این انقلاب تردید ندارد.

وی سپاه را خط مقدم مبارزه با استكبار عنوان كرد و افزود: نهاد مقدس و مردمی سپاه به عنوان خط مقدم و سنگرنشین انقلاب باید نسبت به تحكیم و تقویت اركان نظام مقدس جمهوری اسلامی حساسیت ویژه‌ای داشته باشد.

حجت‌الاسلام حاج‌صادقی ماهیت اصلی انقلاب را بر پایه دین و شریعت مقدس اسلام تعریف كرد و ادامه داد: موتور اصلی حركت انقلاب 'اسلام' است و این موضوع ركن اساسی این نهضت و باور همه دنیاست.

جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه با تبیین نقش ولایت‌فقیه در حكومت اسلامی گفت: نقش و جایگاه ولایت و رهبری در نظام ما و هوشمندی و بصیرت والای ولی‌فقیه در هدایت انقلاب و عبور از بحران‌ها بسیار سازنده و تاثیرگذار است به نحوی كه حكمت و درایت رهبر معظم انقلاب تاكنون تمام طراحی‌های اتاق فكر دنیای استكبار علیه جمهوری اسلامی ایران را خنثی كرده و عزت و اقتدار را نصیب ملت سرافرازمان كرده است.

وی ولایت و امت ولایت‌محور را دو نعمت بزرگ خداوند به ملت ما معرفی كرد و اظهار داشت: عزت، سربلندی، افتخار و پیروزهای ملت غیور ایران اسلامی مرهون وجود نعمت ولایت و حضور همیشه در صحنه امت ولایت‌محور است و این دو نعمت زمینه‌ساز و شرط ظهور منجی به شمار می‌رود.

حجت‌الاسلام حاج‌صادقی انقلاب اسلامی ایران را بسترساز زمینه ظهور حضرت حجت‌(عج) دانست و افزود: نبودن تبری به معنای عدم ایستادگی مسلمین در مقابل حاكمیت غیر الهی و عدم ولایت‌محوری در امت اسلام، دو عاملی هستند كه سبب طولانی شدن غیبت حضرت قائم(عج) شده‌اند و زمانی كه جهت گیری مردم برائت از حاكمیت‌های غیر الهی شده و بشر تشنه ولی خدا شود آنگاه ظهور صورت می‌گیرد و انقلاب اسلامی ما امروز زمینه و بستر برای ظهور را فراهم می‌كند.

جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه در ادامه نبرد رسانه‌ای را جنگ اول عصر حاضر و جهت‌ دهنده سایر نبردها توصیف كرد و گفت: امروز خط مقدم جبهه استكبار علیه انقلاب اسلامی همین نبرد رسانه‌ای است و كسانی كه در این عرصه فعالیت می‌كنند پیشتاز این جنگ و در خط مقدم آن قرار دارند.

وی ادامه داد: در سوره حجرات شرط اطلاع‌رسانی 'عدالت' عنوان شده و رعایت این اصل مهمترین ویژگی كار خبر و اطلاع‌رسانی است، چرا كه روابط عمومی و اطلاع‌رسانی عدالت محور، یكی از شیوه‌های اهل بیت(ع) بوده است.

حجت‌الاسلام حاج‌صادقی با اشاره به نقش سازنده و تاثیرگذار روابط عمومی‌ها در اطلاع‌رسانی شفاف و عدالت‌محور گفت: روابط عمومی باید با ادبیات اسلامی و مطابق با شریعت مقدس اسلام تعریف شود لذا از بكارگیری شیوه‌ها و تعاریف غربی در این مجموعه باید جلوگیری كرده و رویكرد كار جهت‌گیری‌های كلان و تثبیت اركان انقلاب باشد.

جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه نقش مشاركتی مردم در عرصه‌های انقلاب را از اركان و محورهای مهم نظام عنوان كرد و افزود: مشاركت و حضور كارساز مردم در عرصه‌های مختلف انقلاب همواره عامل اقتدار و سربلندی جمهوری اسلامی و شكست و خواری دشمنان و بدخواهان انقلاب بوده است، لذا با عنایت به فرمایش مقام معظم رهبری كه فرمودند' امروز بزرگترین مبارزه با آمریكا و استكبار خدمت به مردم است'، باید در اولویت‌بندی‌ها توجه به این امر مدنظر قرار گیرد.

همچنین در این مراسم سرتیپ دوم پاسدار رمضان شریف، مسوول روابط عمومی كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره بر شاخص‌ها و مولفه‌های اساسی مورد نظر در برنامه‌ها و فعالیت‌های اطلاع‌رسانی سپاه گفت: تعامل و ارتباط دایمی و فعال با اصحاب رسانه و طراحی و مهندسی سناریوهای خبری و رسانه‌ای متناسب با روش‌های علمی و تجربه شده در كنار توجه ویژه به سیاست‌‌ها و ملاحظات سپاه در حوزه خبر رسانی از عواملی بوده است كه در سال 90 موفقیت‌های قابل توجهی را برای خانواده روابط عمومی سپاه رقم زده است.

شریف اطلاع‌رسانی بموقع مواضع و دیدگاه‌های سپاه به افكار عمومی از طریق ابزارهای رسانه‌ای را از دیگر عناصر موفقیت روابط عمومی سپاه در سال جاری توصیف و تصریح كرد: پاسخگویی به افكار عمومی و انتقال سریع اخبار و اطلاعات مرتبط به رخدادهای خبرسازی چون عملیات نیروی زمینی سپاه برای مقابله با جنایات گروهك منفور و تروریستی پژاك در شمال غرب كشور و نیز چگونگی شكار پهباد جاسوسی آمریكا در شرق كشور و ارائه گزارش‌های خبری- تصویری مناسب و غرورانگیز از رزمایش‌های سپاه در طول سال 90 كه با كمك و هم‌افزایی جامعه رسانه‌ای كشور صورت پذیرفت از جمله مصادیقی است كه رضایت اصحاب رسانه و نیز فرماندهان و مسوولان سپاه را بدنبال داشته است.

مسوول روابط عمومی كل سپاه در پایان با تقدیر و تشكر از همكاری مدیران، دست‌اندركاران و خبرنگاران جامعه رسانه‌ای كشور در پوشش خبری فاخر و تاثیرگذار كاركردها، توانمندی‌ها و دست‌آوردهای سپاه؛ معرفی روابط عمومی سپاه به عنوان سازمان برتر در سال 90 را مرهون عنایات حضرت ولی‌عصر(عج)، ولایت‌مداری كاركنان و محور قراردادن منویات فرماندهی معظم كل قوا ماموریت‌ها و فلسفه وجودی سپاه اعلام كرد.

وی همچنین تاكید كرد: روابط عمومی سپاه در سال آینده برنامه‌ای تحول و تعالی خود برای ارتقای ظرفیت‌ها و ابزارهای انحصاری اطلاع‌رسانی از جمله سایت سپاه نیوز و سامانه‌های خبری سپاه‌های استانی، راه‌اندازی گروه‌های تلویزیونی سپاه در مراكز استان های كشور و ساماندهی و فعال‌سازی پتانسیل موجود نزد شبكه خبرنگاران افتخاری سپاه و بسیج را با جدیت بیشتر دنبال خواهد كرد.

در این مراسم از مدیران و كاركنان فعال روابط عمومی سپاه با اهدای لوح سپاس نماینده ولی‌فقیه در سپاه توسط حجت‌الاسلام حاج‌صادقی تقدیر به عمل آمد.

سیام **1708*1580



:: برچسب‌ها: قرمز , عشق , بچه ها ,
:: بازدید از این مطلب : 443
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse
الخلیل

خیابان "شهدا" با بلوک‌های سیمانی به دو بخش تقسیم شده است

از بازار قدیمی عمده فروشان خیابان "شهدا" در الخلیل، بزرگ ترین شهر کرانه غربی رود اردن، فقط چهار مغازه خرده فروشی باقی مانده است.

سربازان اسرائیلی و بلوک های بتونی مانع از آن می شوند که فلسطینی ها از عرض این خیابان عبور کنند.

حدود ۸۰۰ اسرائیلی در محله های آن سوی خیابان شهدا زندگی می کنند.

این یهودیان هم اجازه ندارند که به بخش فلسطینی الخلیل وارد شوند.

این خط حائل پر تنش، فقط چند صد متر با "حرم ابراهیمی"، آرامگاه ابراهیم نبی و خانواده اش، فاصله دارد، زیارتگاهی که یهودیان، مسیحیان و مسلمانان آنرا مقدس می دانند.

بازار کساد

منیر، مرد میان سال فلسطینی، یکی از چهار کاسبی است که هنوز دکان لباس فروشی خود را در خیابان شهدا تعطیل نکرده است.

او می گوید: "امروز چیزی نفروختم. هیچ کس در دو روز گذشته اینجا نیامده. شما اولین نفری هستید که پایش را داخل مغازه می گذارد. ولی این مغازه زندگی من است. امیدوارم که در آینده اوضاع بهتر شود."

تنش و درگیری در این محله باستانی الخلیل، با زندگی روزمره مردم عجین است.

فلسطینیان از تدابیر امنیتی ارتش اسرائیل و آزار و اذیت همسایگان یهودی خود شکایت دارند.

اسرائیلی ها هم می گویند که فلسطینی ها با پرتاب سنگ و اعمال خشونت های دیگر زندگی آنها را مختل کرده اند.

دیوید ویلدر، سخنگوی جامعه یهودیان الخلیل، می گوید: "من به عنوان یک یهودی فقط به سه درصد حبرون (الخلیل) دسترسی دارم، اما همسایگان عرب من ۹۷ درصد آنرا در اختیار دارند."

یهودیان الخلیل را حبرون می نامند.

۶۷ یهودی ساکن این شهر در سال ۱۹۲۹ میلادی توسط مهاجمان عرب کشته شدند. پس از آن بود که سایر یهودیان سپس به دستور بریتانیا، حاکم وقت، مجبور به ترک شهر الخلیل شدند.

امروزه اما الخلیل تنها شهر کرانه غربی است که اسرائیلی ها، هرچند در محیطی بسیار پرتنش، در داخل آن و در کنار فلسطینیان زندگی می کنند.

حرم ابراهیمی هم پس از کشتار سال ۱۹۹۴ میلادی، به دو بخش یهودی و مسلمان تقسیم شده است.

فرزندان ابراهیم نبی سال هاست که تحت تدابیر امنیتی شدید و به طور جداگانه از آرامگاه نیای خود زیارت می کنند.



:: برچسب‌ها: نیکون ,
:: بازدید از این مطلب : 423
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

لئون پانه تا برای مذاکره درباره پایگاه هوایی مناس که نقشی کلیدی برای نیروهای آمریکایی مستقر در افغانستان دارد، به قرقیزستان سفر کرده است

لئون پانه تا، وزیر دفاع آمریکا به قرقیزستان سفر کرده است تا با رئیس جمهوری این کشور درباره سرنوشت پایگاه هوایی این کشور موسوم به مناس مذاکره کند.

قرقیزستان گفته است که نظامیان آمریکایی باید پس از پایان قرارداد اجاره این پایگاه، این مکان را تخلیه کند.

آمریکا از پایگاه مناس به عنوان مسیری برای عبور نیروهایش به افغانستان و سوختگیری هواپیماهایش استفاده می کند.

گفته می شود که این پایگاه هوایی در مجاورت فرودگاه اصلی بین المللی قرقیزستان و در خارج از بیشکک، پایتخت واقع است.

آلمازبیک آتومبایف، رئیس جمهور قرقیزستان می گوید که قصد ندارد قرارداد این پایگاه را که در اواسط سال ۲۰۱۴ میلادی بپایان می رسد، تمدید کند.

یک مقام آمریکایی که نخواست نامش فاش شود گفته است که وزارت دفاع آمریکا، پنتاگون، موضع آقای آتومبایف را تصمیم نهایی این کشور نمی داند و هنوز "راههایی برای چانه زنی" در مورد سرنوشت این پایگاه هوایی وجود دارد.

آقای پانه‌تا پیش از ورود به بیشکک، گفت که قصد دارد در جریان سفر خود درباره اهمیت این پایگاه هوایی با وزیر دفاع قرقیزستان مذاکره کند.

وزیر دفاع آمریکا گفت: "من از قرقیزستان به دلیل همکاری های آنها و دادن این اطمینان که این همکاری ها در آینده هم ادامه خواهد داشت، تشکر می کنم."

نیروهای رزمی آمریکا در پایان سال ۲۰۱۴ میلادی، یعنی همان سالی که قرارداد این پایگاه در قرقیزستان بپایان می رسد، از افغانستان خارج می شوند.

به گفته تحلیلگران، از دست دادن پایگاه مناس در قرقیزستان می تواند نحوه پشتیبانی خروج نیروهای آمریکایی را پیچیده کند.

گفته شده بستن این پایگاه هوایی می تواند مورد استقبال روسیه که جمهوری های پیشین شوروی سابق را تحت نفوذ خود می داند، قرار بگیرد.

قربان بیک باقی‌اف، رئیس جمهور پیشین قرقیزستان که در سال ۲۰۱۰ میلادی و در پی اعتراضات گسترده در این کشور از کار برکنار شد، پس از دریافت کمک هایی مالی از روسیه در سال ۲۰۰۹ میلادی وعده داد که این پایگاه را در پایان مهلت قراردادش خواهد بست.

اما او پس از آنکه آمریکا میزان اجاره پرداختی این پایگاه را از ۱۷.۵ میلیون دلار به ۶۰ میلیون دلار افزایش داد، در این تصمیمش تجدید نظر کرد.



:: برچسب‌ها: درختان , حزب , ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 472
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 اسفند 1390 | نظرات ()