نوشته شده توسط : abbuse

مدیر مركز فوریت های پزشكی دانشگاه علوم پزشكی كاشان گفت: این حادثه در كیلومتر 25 آزاد راه كاشان - قم رخ داد.

'ابوالفضل شجاعی' در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: پس از اطلاع از وقوع حادثه، چهار دستگاه آمبولانس به محل اعزام شدند و عملیات امداد و نجات را آغاز كردند.

وی افزود: در این حادثه راننده اتوبوس بدلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد و دو زن و سه مرد از مسافران اتوبوس مجروح شدند.

این اتوبوس از شیراز عازم تهران بود.

دلیل وقوع این حادثه توسط كارشناسان راهنمایی و رانندگی در دست بررسی است.

7429/562



:: برچسب‌ها: روز تعطیل , مکزیک ,
:: بازدید از این مطلب : 465
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

سیدحسین میرشفیعی روز شنبه در حاشیه بازدید از روند بازگشایی راه های روستایی چاراویماق در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال‌های اخیر با تلاش دولت میانگین آسفالت راه های روستایی در برخی استان‌ها بطور متوسط به 50 درصد رسیده است.

وی ادامه داد: مناسب ‌سازی راه های روستایی و توسعه این بخش از اولویت‌های وزارت راه و شهرسازی بوده و در این زمینه اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی، اضافه كرد: روند اجرای طرح ‌های راه سازی در چاراویماق باید سرعت و كیفیت مطلوب‌تری به خود بگیرد و در این راستا سال آینده بیش از 50 كیلومتر از راه های روستایی این شهرستان آسفالت و بهسازی می شود.

میرشفیعی یادآور شد: تقویت ناوگان راهداری چاراویماق در سال های آینده ضروری است و به همین منظور بودجه لازم در این زمینه پیش بینی شده تا مشكل كمبود ماشین آلات راهداری در این شهرستان سریعا حل شود.

شهرستان چاراویماق با39 هزار نفر جمعیت در 150كیلومتری جنوب شرقی تبریز مركز آذربایجان شرقی واقع است.

7484/590/587



:: برچسب‌ها: سان فرانسیسکو , سفر , ساحل ,
:: بازدید از این مطلب : 449
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

مخالفان دولت سوریه از ادامه تظاهرات ضددولتی در شهرهای مختلف این کشور خبر داده‌اند

در دور جدیدی از اقدامات دیپلماتیک برای پایان دادن به خشونت‌ها در سوریه، کوفی عنان، نماینده ویژه سازمان ملل متحد و اتحادیه عرب برای حل بحران سوریه، روز شنبه، ۱۰ مارس (۲۰ اسفند)، با بشار اسد، رئیس جمهور این کشور مذاکره می‌کند.

براساس اعلام بان کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل متحد، کوفی عنان خواهان برقراری آتش‌بس فوری بین ارتش و مخالفان دولت خواهد شد.

گفته شده است که آقای عنان به دنبال فراهم کردن امکان امداد و کمک‌رسانی به مناطق آسیب‌دیده سوریه هم خواهد بود.

مخالفان دولت سوریه گفته‌اند که نیروهای دولتی روز جمعه، ۹ مارس (۱۹ اسفند)، ۷۷ نفر را در مناطق مختلف سوریه کشته‌اند.

پیش از این، ولری آموس، نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور کمک‌های بشردوستانه، اعلام کرده بود که در امداد و کمک‌رسانی به مناطقی از سوریه که بیشترین آسیب را دیده‌اند، "پیشرفت محدودی" حاصل شده است، ولی همچنان کمک‌های بیشتری مورد نیاز است.

خانم آموس گفت که خواهان دسترسی کامل به مناطق آسیب‌دیده شده است، ولی دولت سوریه گفته است که برای فراهم کردن چنین امکانی، زمان بیشتری لازم دارد.

درخواست مخالفان دولت برای اصلاحات در سوریه که نزدیک به یک سال پیش با برگزاری تظاهرات اعتراضی در شهرهایی از این کشور مطرح شد، در شرایط کنونی به خشونت شدید منجر شده است و گفته می‌شود که خطر جنگ داخلی، سوریه را تهدید می‌کند.

سازمان ملل متحد اعلام کرده است که از زمان آغاز خشونت‌ها در سوریه بیش از ۷ هزار و ۵۰۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند.

بر اساس اعلام بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل متحد، قرار است کوفی عنان صبح روز شنبه، ۱۰ مارس (۲۰ اسفند)، با بشار اسد، رئیس جمهور سوریه دیدار کند.

آقای بان گفت که با کوفی عنان و نبیل عربی، دبیرکل اتحادیه عرب، مکالمه تلفنی مشترکی داشته است: "هر سه نفر نگرانی‌ها، اولویت‌ها و رویکردهای مشابهی داریم."

او اضافه کرد: "اولویت ما این است که قبل از هر چیز، هر گونه خشونتی چه از طرف نیروهای دولتی و چه از طرف مخالفان، متوقف شود."

آقای بان گفت: "شدیدا از کوفی عنان خواستم تا از برقراری آتش‌بس فوری اطمینان حاصل کند."

او گفت: "در صورتی که طرف‌های درگیر به طور همزمان بر سر برقراری آتش‌بس به توافق نرسند، ابتدا باید نیروهای دولتی به حملات خود پایان دهند و بعد مخالفان دولت."

آقای بان گفت که کوفی عنان با ولید معلم، وزیر امور خارجه سوریه، هم دیدار خواهد کرد و بعد با رهبران مخالفان دولت گفت‌وگو می‌کند.

کوفی عنان تا روز یکشنبه، ۱۱ مارس (۲۱ اسفند)، در سوریه خواهد بود.

سازمان ملل متحد خواهان "مذاکره" برای پایان دادن به بحران در سوریه شده است، هرچند مخالفان دولت هر گونه گفت‌وگو با بشار اسد را رد کرده‌اند.

مخالفان دولت سوریه می‌گویند که سفر آقای عنان توجهات را از اقدامات نیروهای نظامی منحرف می‌کند و باعث می‌شود ارتش سوریه از این فرصت برای دست زدن به حمله‌های جدید در مناطق شمالی این کشور استفاده کند.

آقای بان همچنین دوباره درخواست ولری آموس، نماینده ویژه سازمان ملل متحد در امور کمک‌های بشردوستانه را برای فراهم شدن امکان دسترسی به مناطق آسیب‌دیده سوریه، مطرح کرد.

او گفت که آنچه خانم آموس در منطقه باباعمرو در شهر حمص شاهد بود، نشانگر "وضعیتی بحرانی و به شدت نگران‌کننده از نظر حقوق بشر و کمک‌های بشردوستانه" است.

روز جمعه، خانم آموس گفت که دولت سوریه اعلام کرده است که اولین ارزیابی‌های بشردوستانه در یک هفته آینده امکان‌پذیر خواهد بود و گروهی از طرف سازمان ملل متحد در دمشق، آماده است تا کار خود را آغاز کند.

ولری آموس به بی‌بی‌سی گفت: "آنها موافقت کرده‌اند ارزیابی اولیه محدودی انجام شود تا دریابیم افراد در کجا هستند و به چه چیزهایی نیاز دارند، هرچند من انتظار دارم دسترسی وسیع‌تر و جامع‌تری به ما داده شود."

خانم آموس همچنین از اردوگاه‌هایی که در مرز ترکیه و سوریه ایجاد شده‌اند، دیدار کرد. حدود ۱۱ هزار نفر از مردم سوریه در این اردوگاه‌ها پناه گرفته‌اند.

ادامه خشونت‌ها

در عین حال، گزارش شده است که روز جمعه، ۹ مارس، ده‌ها هزار نفر دوباره در شهرهای مختلف سوریه تظاهرات کرده‌اند.

مخالفان دولت گفته‌اند که تظاهرات گسترده‌ای در شهرهای درعا، لاذقیه، حمص، حماة، دیرالزور و حلب برگزار شده است.

کمیته هماهنگی محلی که از گروه‌های مخالف دولت سوریه است، اعلام کرده که روز جمعه، ۹ مارس، در شهرهای مختلف سوریه ۷۷ نفر کشته شده‌اند که از این تعداد، ۲۶ نفر در حمص، ۲۸ نفر در حلب، ۶ نفر در درعا، ۴ نفر در حماة، ۹ نفر در مناطق مختلف دمشق، دو نفر در لاذقیه و یک نفر در هریک از شهرهای حلب و بوکمال جان خود را از دست داده‌اند.



:: برچسب‌ها: ظروف چینی , عکاسی ,
:: بازدید از این مطلب : 399
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، این قانون پیش از این در مجلس شورای اسلامی تصویب و به تایید شورای نگهبان رسیده است.

بر اساس ماده واحده این قانون، به دولت اجازه داده می‌شود در 'انجمن فرهنگستانهای علوم آسیا' عضویت یابد و نسبت به پرداخت حق عضویت مربوط اقدام كند.

بر این اساس، تعیین و تغییر دستگاه اجرایی طرف عضویت بر عهده دولت است و هرگونه كمك دولت با رعایت مفاد اصل 8 قانون اساسی خواهد بود.

از این رو، هرگونه اصلاح اساسنامه یا تصویب موارد مهم دیگر در این رابطه باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.

بر اساس این قانون،‌ انجمن فرهنگستان های علوم آسیا یك سازمان بین‌المللی غیرانتفاعی است كه به مسایل علمی و فناوری علاقمند است. این انجمن توسط فرهنگستان های كشورهای آسیایی و اقیانوسیه به وجود آمده است.

بر اساس این اساسنامه، فعالیت های انجمن فرهنگستان های علوم آسیا گسترش همكاری در زمینه علم و فناوری و ایجاد شبكه میان رشته‌ای و ارتباطات بین‌المللی در بین شهرستان های آسیا و اقیانوسیه، ارایه توصیه در ارتباط با نقش علم و فناوری در نظام های نو گرایانه ملی كشورهای عضو، تسهیل همكاری در زمینه تجاری كردن نتایج تحقیق و انجام فعالیتهای دیگر مرتبط با اهداف انجمن است.

بر این اساس، عضویت در انجمن، سازمان های واجد شرایط كشورهای عضو انجمن را در بر می گیرد. سازمان واجد شرایط به یك فرهنگستان علوم و فناوری یا یك فرهنگستان مهندسی در رشته ای خاص اطلاق می شود.

اعضای وابسته انجمن از میان سازمان ها یا شبه فرهنگستان های علوم طبیعی كشورهایی كه فاقد فرهنگستان برای عضویت پیوسته هستند انتخاب می شوند.

علاوه بر فرهنگستان های پیوسته و وابسته، اعضای افتخاری و حامیان مالی افتخاری جدید اضافه شده اند.

اعضای افتخاری انجمن از میان اعضای برجسته فرهنگستانهای علوم كشورهای آسیایی و غیر آسیایی انتخاب می شوند. حامیان مالی افتخاری انجمن از میان اشخاص بر جسته، ‌شركتها و سازمان هایی كه به فعالیت‌های انجمن یاری رسانده و آنها را ارتقاء می بخشند انتخاب می شوند.

براساس این قانون، انجمن یا تصمیم مجمع عمومی و طبق شرایط رای گیری منحل یا تصفیه می شود؛ این كار پس از انجام كلیه تعهدات و مسوولیت‌های مالی معوقه صورت می گیرد و اموال و دارایی ها به سازمان مشابهی كه توسط مجمع عمومی تعیین می شود واگذار خواهد شد.

سیام**9121**2026



:: برچسب‌ها: عکس , توکیو ,
:: بازدید از این مطلب : 449
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

'حبیب الله كاوش' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: افزایش دو برابری قیمت بلیت پردیس های سینمایی از 3 هزار تومان به 6 هزار تومان تقریبا قطعی است.

وی ادامه داد: اكنون این مورد به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارجاع شده و پس از تصویب این وزارتخانه شاهد اجرای آن خواهیم بود.

سخنگوی شورای صنفی نمایش فیلم یادآورشد: افزایش قیمت بلیت سینماها هنوز به طور رسمی تصویب نشده اما صحبت های ضمنی دراین باره با مسوولان سینمایی انجام شده است.

كاوش افزایش دو برابری قیمت بلیت سینماها را منطقی دانست و اظهار امیدواری كرد این روند به سود سینمای كشور باشد.

فراهنگ**1983**



:: برچسب‌ها: آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 415
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

روزنه امید در بحران اقتصادی یونان

دولت یونان می‌گوید طلبکارانش پذیرفته اند بیش از نیمی از طلب شان را ببخشند. به این ترتیب بیش از صد میلیارد یورو از بدهی‌های یونان بخشیده می‌شود.

برای پخش این فایل، نرم افزار "جاوا اسکریپت" باید فعال شود و تازه ترین نسخه "فلش" نیز نصب شده باشد

اکثر طلبکاران دولت یونان بخش عمده ای از مطالبات خود را بخشیده‌‌اند.

روز جمعه، ۱۹ اسفند (۹ مارس) وزارت دارایی یونان اعلام کرد که ۸۵.۵ (هشتاد و پنج و پنج دهم درصد) دارندگان اوراق قرضه دولتی این کشور در بخش خصوصی با تبدیل این اوراق موافقت کرده اند و به این ترتیب، از فشار بر دولت این کشور برای بازپرداخت بخش عمده ای از حدود ۱۰۷ میلیارد یورو بدهی خارجی آن به طرز قابل توجهی کاسته شده است.

به اعتقاد کارشناسان، موفقیت در اجرای این برنامه، مانع از تشدید بحران مالی یونان خواهد شد. تبدیل این اوراق، همچنین از پیش شرط‌های اتحادیه اروپا و صندوق بین‌المللی پول برای ادامه کمک مالی به این کشور بود.

این گروه از دارندگان اوراق قرضه دولتی یونان، که عمدتا شامل بانک ها، صندوق های بازنشستگی و سایر سرمایه گذاران عمده هستند، قبول کرده اند تا اوراق قرضه ای را که در اختیار دارند با اوراق قرضه جدیدی مبادله کنند که ارزش اسمی آنها بیش از ۵۳ درصد کمتر از ارزش اوراق قبلی است و با نرخ بهره پائین تر و دوره پرداخت طولانی تری صادر شده است.

سرمایه گذارانی که تا صبح جمعه برای تبدیل اوراق قرضه خود ابراز آمادگی کرده اند، سرمایه گذارانی هستند که اوراق قرضه دولتی یونان را تحت قوانین داخلی این کشور خریداری کرده اند و دولت انتظار دارد سایر دارندگان این نوع اوراق نیز آمادگی خود را برای تبدیل اوراق خود اعلام دارند.

تا کنون حدود ۷۰ درصد از کسانی که اوراق قرضه دولتی یونان را در بازارهای خارجی و تحت قوانین مالی کشورهای دیگر خریداری کرده اند هم آمادگی خود را برای تبدیل این اوراق اعلام کرده اند و به بقیه نیز تا دو هفته دیگر فرصت داده شده تا در این زمینه اقدام کنند.

به گفته مقامات یونانی، ارزش اوراقی که تا کنون به اوراق جدید تبدیل شده به ۱۷۲ میلیارد یورو بالغ می شود اما لازم است این میزان به ۱۹۷ میلیارد یورو، یا حدود ۹۶ درصد کل اوراق مورد نظر برسد و در غیر اینصورت، دولت این کشور با تصویب قوانین لازم، سایر دارندگان اوراق را به تبدیل آنها ملزم خواهد کرد.

برنامه تبدیل اوراق قرضه به منزله اقدامی مهم و کم سابقه برای کاهش میزان و تعویق در بازپرداخت بدهی های دولت یونان است که حتی با کمک هایی که تا کنون از خارج دریافت کرده، امکان تادیه اصل و بهره این اوراق در موعد مقرر را نداشته است.

وزیران خارجه اتحادیه اروپا

یونان انتظار دارد اقداماتی که صورت گرفته توافق اتحادیه اروپا را برای کمک به این کشور جلب کند

موفقیت در تبدیل این اوراق پیش شرط کشورهای عضو حوزه یورو و صندوق بین المللی پول برای پرداخت وام هایی به میزان ۱۳۰ میلیارد یورو به یونان بوده که قرار است برای بازپرداخت سایر بدهی های خارجی این کشور به کار رود.

به همین دلیل، مقامات دولتی یونان جلب موافقت درصد قابل توجهی از سرمایه گذاران خصوصی با برنامه تبدیل اوراق قرضه را موفقیتی در راستای جلوگیری از اعلام ورشکستگی این کشور اعلام کرده اند که به گفته کارشناسان، می توانست باعث بروز بحرانی گسترده تر در تمامی حوزه یورو، و در نتیجه بازارهای مالی جهان شود.

سخنگوی دولت یونان گفته است که میزان موافقت دارندگان اوراق قرضه با تبدیل آنها بیش از حد انتظار بوده و آن را "توافقی تاریخی" خوانده که به این کشور امکان آن را خواهد ضمن کاهش از فشار برای تامین منابع هنگفتی جهت بازپرداخت اوراق قبلی، راه را برای توافقنامه های بعدی دریافت کمک خارجی هم هموار سازد.

بحران مالی یونان

بحران مالی یونان حاصل سال های استقراض سنگین دولت این کشور به منظور تامین کسری بودجه بوده که از صرف هزینه های سنگین با اهداف سیاسی و جهت جلب رضایت رای دهندگان ناشی می شد.

تامین کسری بودجه از طریق اوراق قرضه روشی متداول در بسیاری از کشورهاست، اما از آنجا که اکثر کشورهای جهان از پول ملی خود استفاده می کنند، در صورتی که میزان استقراض از حد معینی تجاوز کند، بروز تورم شدید و کاهش ارزش پول ملی، به منزله هشدار به خریداران بعدی این اوراق است.

از آنجا که یونان از کشورهای حوزه یورو بوده و به این ارز بین المللی دسترسی داشت، اوراق قرضه ای که دولت آن کشور صادر می کرد با سهولت بیشتری به فروش می رفت و به این ترتیب، بر میزان بدهی دولتی این کشور، آن هم به صورت یورو، می افزود.

با بروز بحران مالی و رکود جهانی، وضعیت اقتصادی یونان نیز که به بخش هایی مانند کشتیرانی بین المللی و توریسم متکی بود رو به ضعف گذاشت که یکی از نتایج فوری آن، رکود و بیکاری داخلی و کاهش درآمدها و امکان اخذ مالیات بود.

کاهش عواید مالیاتی باعث شد تا دولت یونان برای تادیه بهره و بازپرداخت اصل اوراقی که سر رسید آنها فرا می رسید، در صدد استقراض مجدد از بازارهای مالی برآید و برای این منظور، به انتشار و فروش اوراق قرضه روی آورد.

در همان حال، وضع بحرانی بازارهای مالی و نگرانی سرمایه گذاران از توانایی دولت یونان در مورد کسب درآمد لازم جهت بازپرداخت اوراقی که پیشتر منتشر کرده بود، باعث شد تا بازارهای مالی تمایل چندانی به خرید اوراق جدید از این کشور نداشته باشند مگر اینکه این اوراق با بهره بالاتری به فروش برسد.

تظاهرات علیه سیاست ریاضت اقتصادی

سیاست ریاضت اقتصادی دولت یونان فشار شدیدی را بر مردم این کشور وارد کرده است

این وضعیت دولت یونان را گرفتار چرخه ای دشوار کرد که در آن، بازپرداخت بدهی های خارجی در موعد مقرر مستلزم استقراض مجدد با بهره بالاتر، و در نتیجه، سنگین تر شدن میزان بدهی دولتی، اختصاص بخش بزرگتری از عواید دولت به پرداخت بدهی ها و در نتیجه، تعمیق رکود و کاهش بیشتر عواید دولتی بود.

در حالی که بحران مالی یونان نگرانی هایی را در مورد اعتبار یورو - پول مشترک اروپایی - ایجاد کرده بود، ظاهرا انتظار دولت یونان این بود که سایر کشورهای این حوزه به اقداماتی برای نجات اقتصادی این کشور دست بزنند.

با توجه به اینکه اقتصاد اروپا نیز، مانند بسیاری از نقاط دیگر جهان، با مشکلاتی دست به گریبان است، سایر کشورهای حوزه یورو برای کمک به یونان شرایطی را مطرح کرده اند که عمدتا مستلزم صرفه جویی کلان در بودجه دولتی و فشار بر مردم آن کشور است که با مخالفت های گسترده یونانیان همراه بوده است.

موفقیت دولت یونان در قانع کردن دارندگان اوراق قرضه این کشور به قبول کاهشی قابل توجه در میزان مطالبات آنان با استقبال سایر کشورهای اروپایی مواجه شده و از جمله، وزارت دارایی آلمان از آن با عنوان "گامی بزرگ در راه تثبیت اوضاع اقتصادی یونان" نام برده است.

در همان حال، این نظر نیز مطرح است که "موفقیت یونان" در فراهم کردن زمینه دریافت کمک مالی بیشتری از کشورها و نهادهای مالی خارجی ممکن است باعث تخفیف دشواری های حاد این کشور شود، اما به معنی حل و فصل نهایی بحران مالی این کشور نیست.

مهم‌تر اینکه این خطر نیز وجود دارد که میلیاردها یورو زیانی که تبدیل اوراق قرضه یونان به نهادهای مالی اروپایی و غیر اروپایی دارنده این اوراق وارد کرده است به نوبه خود این نهادها را گرفتار مشکلاتی کند که در این دوره رکود اقتصادی و بحران مالی بین المللی، بحرانی دیگر را در پی آورد.



:: برچسب‌ها: سفر , روش ,
:: بازدید از این مطلب : 416
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش خبرنگار ایرنا، كتاب جدید آقای 'مهتا' تحلیلی است بر قدرت نخبگان غربی كه زیر لوای 'جهانی شدن' باعث به وجود آمدن دور باطل خشونت در جهان شده اند. به عقیده نویسنده با وجود اینكه پدیده 'جهانی شدن'، ملت ها را به هم نزدیكتر كرده ولی باعث از بین رفتن خشونت و جنگ طلبی نشده است.

كتاب 'اقتصاد كشتن'، نشان می دهد كه چگونه تلاش های صلح آمیز برای پیشرفت ملل همواره توسط قدرت های غربی بلوكه می شود.

'ویجی مهتا' این دیدگاه خود را به همراه چند نمونه مشخص بیان می كند. به عنوان مثال از تلاش آمریكا برای جلوگیری از معرفی چین به عنوان یك نمونه موفق در بحران اقتصادی سال 2008 می گوید. همچنین نشان می دهد چگونه اروپا و آمریكا با حمایت شان از دیكتاتورهای منطقه ای از برخورداری كشورها از صنعت پیشرفته و توسعه پایدار جلوگیری كرده اند كه خود این سیاست باعث گسترش تروریسم و افراط گرایی شده است.

مراسم رونمایی و معرفی این كتاب شب گذشته در هتل هیلتون لندن و با حضور جمعی از پژوهشگران، شخصیت های فرهنگی و اصحاب رسانه برگزار شد.

علاوه بر 'ویجی مهتا'، لرد 'فرانك جوود'، 'راجر ون زوآننبرگ'، 'جان هیلاری'، 'جیمز بریزر' و 'ریتا پاین' در این مراسم سخنرانی كردند.

در ابتدای جلسه خانم ریتا پاین ریس اتحادیه خبرنگاران مشترك المنافع و سردبیران سابق 'بی بی سی' ضمن تشكر از حضار به معرفی 'ویجی مهتا' و آثار و فعالیت های وی پرداخت.

آقای مهتا عضو سازمان غیردولتی 'اتحاد برای صلح'، رییس 'مركز مهتا بری صلح' و از بنیانگذاران 'انجمن خیریه خوشبختی' است. او علاوه بر نویسندگی یك فعال حقوق بشری است كه تاكنون كتابهایی چون 'كد انجمن خوشبختی برای آینده ای پایدار'، 'سلاح دیگر نه' و 'سازمان ملل و آینده آن در قرن بیست و یكم' از وی منتشر شده است.

خانم پاین گفت: پیشنهادهایی كه در كتاب جدید آقای مهتا برای حل مشكلات جهان امروز مطرح شده بسیار مفید است و ارزش آن را دارد كه مورد توجه قرار بگیرد.

سپس نویسنده كتاب توضیحاتی را درباره 'اقتصاد كشتن' و سیاست های قدرت های بزرگ كه به اعتقاد وی باعث ناامنی و بی ثباتی در جهان شده است، ارائه كرد.

وی در این كتاب از ایالات متحده آمریكا به عنوان 'هیولا'یی نام برده كه سرمست اسلحه و نظامی گری است.

آقای مهتا گفت: جمعیت آمریكا كمی بیش از چهار درصد كل جمعیت جهان است ولی به اندازه تمام جهان بودجه نظامی دارد، بودجه ای كه تقریبا هفت برابر بودجه چین می باشد. این اعداد به تنهایی نشانه علاقه مندی افراطی و غیر طبیعی آمریكا به نظامی گری است.

وی اضافه كرد: بزرگترین مجتمع های صنعتی در آمریكا مربوط به تولیدات نظامی است. این كشور حتی به دشمنان خود اسلحه می فروشد. آمریكا با حمایت نظامی و فروش سلاح به كشورهای دیكتاتور و رژیم های دست نشانده خود، به منابع طبیعی و معدنی آن كشورها سلطه می یابد.

وی اظهارداشت: این رفتار آمریكا حتی باعث تقویت تروریسم شده است به طوری كه بسیاری از مردم به خاطر تنفر از آمریكا جذب گروه های تروریستی مثل القاعده می شوند.

این كتاب همچنین اشاراتی به اقتصاد جنگ دارد و آثار مخرب آن را از تغیرات جوی گرفته تا زوال اقتصادی خود آمریكا، بررسی می كند.

این عضو ارشد سازمان 'اتحاد برای صلح' گفت: ما در این كتاب می پرسیم كه با این هیولا چه می شود كرد؟ چگونه می توانیم این هیولا را كنترل كنیم تا دست از نظامی گری بردارد و مثلا به كشوری مثل ایران حمله نكند؟ جوابی كه به این سوالات می توان داد این است كه ما به جای اقتصاد جنگ باید اقتصاد صلح را ترویج كنیم، اقتصادی كه مبنایش احترام متقابل برای بهبود زندگی همگان است.

وی افزود: كشورهای پیشرفته و در حال پیشرفت باید تمركزشان را روی دموكراسی، صلح و خلع سلاح بگذارند. كشورهای در حال توسعه همچنین نیازمند رهبرانی هستند كه به منافع ملی كشورشان فكر كنند و نه به منافع شخصی خودشان. ما باید همه تلاش مان را برای تبلیغ یك جهان عاری از سلاح و نظامی گری به كار بگیریم و در یك جمله 'نه به سلاح، آری به صلح' پیام اصلی ما می باشد.

لرد 'فرانك جوود' عضو مجلس اعیان و وزیر سابق توسعه بین الملل انگلیس نیز طی سخنانی از انتشار كتاب 'اقتصاد كشتن' ابراز خوشحالی كرد و وجود آن را یك ضرورت دانست.

'لرد جوود' گفت: ما در حال حاضر در خطرناك ترین زمان زندگی می كنیم. چون مسابقه تسلیحاتی در خاور میانه در اوج خود قرار دارد و مشكلات دو جنگ افغانستان و عراق نیز هنوز حل نشده است.

وی افزود: ظاهرا انسانها هیچ وقت یاد نمی گیرند كه جنگ مشكلات را حل نمی كند. ضرر های ناشی از جنگ، مخصوصا در مورد جان باختن انسانها غیرقابل جبران و تاسف بار است.

وی ادامه داد: من در دوران وزارتم هنگامی كه از یك نمایشگاه نظامی بازدید می كردم از خودم پرسیدم 'واقعا اگر تمام بودجه ای كه صرف این تسیلحات نظامی شده، صرف زیر ساخت های اقتصادی می شد چقدر شرایط بهتر می بود؟'

لرد فرانك جوود در پایان تاكید كرد: ما باید به سمت فرهنگی حركت كنیم كه به دولت ها بگوییم سلاح خطرناك است و به تنهایی كمكی به برقراری امنیت نمی كند. دولت ها نباید به خاطر منافع اقتصادی به تجارت اسلحه ادامه دهند.

'راجر ون زوآننبرگ'، رییس انتشارات 'پلوتو پرس'، ناشر این كتاب، سخنران بعدی جلسه بود. او در ابتدا به شوخی گفت من فقط اینجا آمده ام كه كتاب را تبلیغ بكنم. من به همگان توصیه می كنم كه اگر یك نسخه برای خود خریده اید یك نسخه هم برای دوست خود بخرید.

او ادامه داد: دو نكته ضروری را لازم می بینم كه در مورد اهمیت این كتاب بیان كنم؛ اول اینكه ما در شرایط سختی از تاریخ قرار داریم. همه در دوران بد اقتصادی به سر می بریم و بویژه غرب از لحاظ اقتصادی در حال تزلزل است. در این شرایط باید پیام صلح و صلح طلبی را به گوش همگان برسانیم. نكته دوم در زمینه آماری است كه در این كتاب در مورد ارتباط بین صنعت نظامی و اقتصاد وجود دارد. این كتاب به ما می گوید كه چگونه ما بالغ بر سه دهه به تولید انبوه سلاح روی آورده ایم و با این كار خود صلح و امنیت جهانی را به خطر انداخته ایم.

'جان هیلاری' مدیر اجرایی سازمان خیریه و ضدجنگ 'جنگ برای خواستن (War On Want)' دیگر سخنران این جلسه بود كه تصریح كرد: مطالب این كتاب دقیقا همان مسایلی است كه سازمان های ضدجنگ و صلح طلب از جمله سازمان ما آنها را دنبال می كند.

وی ادامه داد: آنچه به نظر من مهم است دیدگاه نظامی گرایانه ای است كه قدرت های بزرگ به رغم بحران حاكم بر جهان سرمایه داری آن را تعقیب می كنند. به نظر من این كتاب الگوی جایگزین بسیار مناسبی در این زمینه ارائه می دهد.

جان هیلاری اظهارداشت: ایالات متحده آمریكا بسیار خودخواهانه هر آنچه را كه باعث شود كنترل و احاطه آن كشور بر منابع كشورهای دیگر كم شود، اقدامی علیه منافع ملی خود به حساب می آورد. به همین دلیل به هیچ عنوان نمی شود به ناتو اعتماد كرد، زیرا عملكرد آنها در راستای منافع امپریالیستی آمریكا است.

مدیر اجرایی سازمان خیریه 'جنگ برای خواستن' گفت: شما تصورش را بكنید، غرب به عنوان حمایت از هند به آن كشور اسلحه می فروشد، بعد با ادعای مشابهی به پاكستان به عنوان رقیب هند، اسلحه می فروشد. اگر دقت كنیم می بینیم كه این دو كشور به خاطر بی اعتمادی و نگرانی از یكدیگر، اقدام به خرید اسلحه و انباشت آن می كنند.

'این حركت غرب هیچ توجیهی به غیر از كسب سود اقتصادی و دامن زدن به بحران ندارد. من به جرات می توانم بگویم اقتصاد ما برای حفظ معیارهای خود، خودخواهانه منابع كشورهای دیگر را چپاول می كند. امروزه خطر جنگ با ایران به بالاترین درجه خود رسیده و ما باید با آن مقابله كنیم'.

آخرین سخنران جلسه 'جیمز بریزر' خبرنگار و محقق كتاب 'اقتصاد كشتن' بود. او در ابتدا گفت: تحقیق برای این كتاب همانند یك كابوس بود، چون سال 2011 سال بسیار پر حادثه ای بود. از یك طرف بهار عربی را داشتیم كه معلوم نبود چه كسی در قدرت است و از طرف دیگر با مشكلات اقتصاد جهانی رو به رو بودیم.

'یك روز قدرت در دست حكومت بود و روز دیگر در دست مخالفان. من هم با مشكلات سیاسی باید دست و پنجه نرم می كردم و هم با مشكلات اقتصادی. با این وجود از نتیجه كار راضی هستم و فكر می كنم كار منحصر به فردی انجام شده است.'

در پایان مراسم رونمایی از كتاب 'اقتصاد كشتن؛ چگونه غرب به جنگ و فقر در جهان در حال توسعه دامن می زند؟'، جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و سخنرانان به سوالات حضار پاسخ دادند.

'جان هیلاری' در پاسخ به این سوال كه آیا راهكارهای ارائه شده در این كتاب عملی است؟، گفت: این كتاب به زیبایی آگاهی را به سمت دخالت آمریكا و اروپا در مورد جنگ سوق می دهد. تقریبا جنگی نیست كه ما غربی ها در آن دخالت نداشته باشیم.

وی افزود: وقتی آمریكا می گوید نیروهاش را از كشوری خارج می كند خیلی آن را جدی نگیرید. به نظر من این كتاب باید به دست روزنامه نگاران و سیاستمداران برسد.

ویجی مهتا هم در تایید حرفهای جان هیلاری اضافه كرد: بسیار خوب می شود اگر این كتاب به دست شهروندان غربی هم برسد تا آنها متوجه شوند با وجود جنگ چه بلایی بر سر اقتصادشان می آید.

یكی از حضار از نویسنده كتاب پرسید: 'شما كه ظاهرا آینده را از آن سازمان ملل می دانید، چه جوابی به آنهایی دارید كه مشروعیت خود سازمان ملل را زیر سوال برده اند و آن را به نوعی سمبل بعد از مرگ امپراتوری انگلیس می دانند؟

آقای مهتا در پاسخ گفت: این موضوع كه سازمان ملل ضعف های متعددی دارد، كاملا درست است. به عنوان مثال بودجه سالیانه سازمان ملل تقریبا معادل بودجه شهر لندن است و دو كشور اصلی تامین كننده این بودجه نیز آمریكا و ژاپن هستند كه خود این مساله باعث شده حرف آنها در تصمیمات سازمان ملل تاثیر بیشتری داشته باشد. یكی دیگر از نقاط ضعف موجود، تعداد كم اعضای دائم شورای امنیت است، مثلا جای كشور هایی نظیر چین، هند و برزیل در این شورا خالی است. ما قطعا اصلاحاتی در سازمان ملل نیاز داریم ولی با این وجود من معتقدم سازمان ملل باید نهادی باشد كه كشورها روی آن سرمایه گذاری كنند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در مورد امید و آرزوهایش در رابطه با این كتاب، اظهارداشت: ما فقط و فقط باید از راه دیپلماسی و گفت و گو مشكلات مان را حل كنیم و راه حل نظامی را از دستور كارمان خارج كنیم. ما نیازمند تغییر اقتصاد جنگ به اقتصاد صلح هستیم تا كشورها با هم رابطه سازنده داشته باشند. امیدوارم این كتاب دریچه ای باشد به تغییر در راستای این نگاه.

اروپام**345



:: برچسب‌ها: باند , سبز , واشنگتن ,
:: بازدید از این مطلب : 451
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش ایرنا، در این دیدار كه شامگاه جمعه در سالن ورزشی كتابچی كاشان برگزار شد، تیم بسكتبال فرش چلسی با نتیجه 82 بر 80 نماینده آذربایجان غربی را شكست داد.

در این دیدار فرش چلسی در وقت های اول و دوم با نتایج 21 بر 20 و 22 بر 20 حریف خود را شكست داد.

تیم سرداران شهید آذربایجان غربی در وقت سوم با نتیجه 21 بر 20 مقابل میزبانش فرش چلسی به پیروزی رسید و وقت چهارم بازی با نتیجه 19 بر 19 مساوی شد.

تیم فرش چلسی كاشان در هفته بیستم و دوم لیگ دسته اول بسكتبال كشور، بیست و ششم اسفند ماه در لنگرود به مصاف تیم داماش این شهر می رود و نماینده ارومیه میزبان تیم قصربازی گیلان خواهد بود.

مسابقات لیگ دسته یك بسكتبال باشگاههای كشور با حضور 22 تیم در قالب دو گروه ده تیمی و دوازده تیمی به صورت رفت و برگشت برگزار می شود.

1724/9876



:: برچسب‌ها: شیکاگو ,
:: بازدید از این مطلب : 416
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش ایرنا، 'فریدون عباسی' پنجشنبه شب در همایش 'تجلیل از شهدای جهاد علمی كشور' در سالن اجتماعات دارالشفای قم افزود:

امروز در زمینه تولید سوخت هسته ای كلیه مراحل چرخه سوخت در كشور و توسط دانشمندان ایرانی محقق می شود.

وی پیشرفت های هسته ای كشور را صرفاً مرهون علوم و استعداد علمی دانشمندان ایرانی ندانست و تصریح كرد: آنچه سازمان انرژی اتمی كشورمان را به این موفقیت ها نائل كرد، اخلاق و تقوای محققان و پژوهشگران سازمان بود.

عباسی به حضور پررنگ و معنا دار پژوهشگران و دانشمندان هسته ای كشور در مساجد موجود سایت های هسته ای اشاره كرد و گفت: اگر اعتقادات معنوی و خلوص نیت این جوانان مومن و متعهد نبود بدون شك ما نمی توانستیم به چنین موفقیت هایی دست پیدا كنیم.

وی با بیان اینكه دست آوردهای اخیر هسته ای كشور مدیون خون پاك شهیدان و جهادگران هسته ای كشور است، تصریح كرد: تنها عاملی كه ما را با وجود تحریم‌ها و تهدیدها، در ساخت مجتمع‌های سوخت راكتور تحقیقاتی تهران، افزایش تعداد ماشین‌های سانتریفیوژ، طراحی، تولید و راه‌اندازی نسل‌های جدید سانتریفیوژ، به موفقیت رساند اعتقادات معنوی و تقوای كلیه همكاران در سازمان انرژی اتمی كشور است.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: دشمنان اسلام باید بدانند كه ما از حذف فیزیكی نمی هراسیم و خون پاك شهدا ما را در مسیر و رسیدن به اهداف خود مستعدتر می كند.

عباسی ادامه داد: كار برای رسیدن به پیشرفت های هسته ای در كشور همانند كار و تلاش رزمندگان در دفاع مقدس است بطوریكه اگر در صحنه جنگ پرچمی از دست سربازی درحال افتادن باشد جان بركفی دیگر پرچم را به دست می گیرد، این مهم در بین دانشجویان و نخبگان علمی كشور صادق و بارز است.

وی به انرژی دریافتی از نیروگاه اتمی بوشهر نیز اشاره كرد و گفت: توان تحویلی نیروگاه اتمی بوشهر به شبكه سراسری برق كشور در تابستان سال 91 به بالاترین حد ممكن یعنی یكهزار مگاوات خواهد رسید.

7405/ 550/607



:: برچسب‌ها: نیکون , مدل ,
:: بازدید از این مطلب : 427
|
امتیاز مطلب : 9
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

دولت ایران در طول هفته های گذشته فعالانه مشغول خرید گندم از بازارهای جهانی بوده است

ایران در هفته جاری ۳۰۰ هزار تن گندم از روسیه و قزاقستان خریده است.

خبرگزاری رویترز می گوید که دولت ایران در طول هفته های گذشته نیز فعالانه مشغول خرید گندم از بازارهای جهانی بوده است.

این خبرگزاری می گوید محصول امسال گندم تولید شده در داخل ایران محصول پرباری نبوده است.

صادرات مواد اولیه غذایی، از جمله گندم، برنج و شکر، شامل تحریمهای وضع شده کشورهای غربی علیه ایران نیست.

دولت ایران در ماه گذشته میلادی (فوریه) حدود دو میلیون تن گندم از روسیه، آلمان، کانادا، برزیل و استرالیا خریداری کرد.

ایران اخیرا ۱۲۰ هزار تن گندم نیز از آمریکا خریده است و به گزارش خبرگزاری فارس این گندم آمریکایی در روز هفتم فروردین به ایران خواهد رسید.

دولت ایران همچنین خواستار واردات یک میلیون تن گندم از پاکستان در یک قرارداد "مبادله" کالا است.

یک هیات اقتصادی هندی نیز قرار است امروز (جمعه) وارد تهران شود و در خصوص فروش گندم به ایران مذاکره کند.

دولت محمد خاتمی در سال ۱۳۸۳ اعلام کرده بود که جمهوری اسلامی در تولید گندم به خودکفایی رسیده است. دولت محمود احمدی نژاد نیز وعده داده بود که ایران نه تنها در زمینه گندم، بلکه در سایر محصولات کشاورزی نیز به خودکفایی خواهد رسید.

با این حال، ایران در سال های اخیر در رده های اول واردکنندگان گندم در جهان قرار داشته است.



:: برچسب‌ها: ایالات متحده , انگلستان , بارسلونا ,
:: بازدید از این مطلب : 420
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1390 | نظرات ()