نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش روز سه شنبه ایرنا ، براساس اطلاعیه تشكیلات فرهنگ جهانی ترك در آنكارا، نمایشگاه یاد شده با همكاری شورای ترك كه متشكل از كشورهای ترك زبان است و انستیتو فرهنگی اكو هفته آینده در تهران برپا خواهد شد.

بر اساس این گزارش، نمایشگاه عكس هنرمندان عضو كشورهای تشكیلات فرهنگ جهانی ترك از روز شنبه هفته آینده - 20 اسفندما- برای 10 روز در تهران دایر می شود.

در این نمایشگاه عكس هایی از هنرمندان كشورهای قزاقستان، قرقیزستان ، تركیه و جمهوری آذربایجان به نمایش گذاشته می شود.

خاورم**2012** 230



:: برچسب‌ها: شیکاگو , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 464
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse
سعید مرتضوی

سه هفته پیش غلامحسین محسنی اژه ای خبر از نقض قرار تعقیب سعید مرتضوی توسط دستگاه قضایی داد

تعدادی از نمایندگان مجلس ایران در تذکری به محمود احمدی نژاد، رییس جمهور این کشور نسبت به خبر انتصاب سعید مرتضوی به عنوان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی واکنش منفی نشان داده اند.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، این نمایندگان روز دوشنبه ۱۵ اسفند (۵ مارس) در تذکری که در جلسه علنی مجلس خوانده شد، با اشاره به "اخبار موثق" حاکی از انتصاب آقای مرتضوی به سمت جدید، وی را فاقد هرگونه تخصص و تجربه مرتبط با تامین اجتماعی دانستند.

خبر انتصاب آقای مرتضوی هنوز به طور رسمی منتشر نشده است، اما روز گذشته خبرگزاری فارس در خبری اختصاصی، از قول مهدی ابویی معاون هماهنگی و پیشگیری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نوشته بود که "رفتن سعید مرتضوی به سازمان تأمین اجتماعی قطعی است".

سعید مرتضوی، رئیس فعلی ستاد مبارزه با قاچاق ارز، در زمان انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸ دادستان تهران بود، اما به خاطر عملکرد خبرساز خود در جریان اعتراضات انتخاباتی، از این سمت برکنار شد و پس از آن از قوه قضائیه به دولت رفت.

سایت روزنامه جام جم وابسته به رادیو – تلویزیون حکومتی ایران، اسامی تذکر دهندگان به رئیس جمهور در مورد انتصاب آقای مرتضوی به سمت دولتی جدید را منتشر کرده که شامل ۱۵ نفر از نمایندگان - عمدتا مشهور - مجلس می شوند.

این نمایندگان، نصب آقای مرتضوی به مدیریت سازمان تامین اجتماعی را نقض آشکار مواد ۵۳ و ۵۴ از فصل ششم قانون مدیریت خدمات کشوری دانسته اند که در مورد ضوابط تخصصی انتصاب و ارتقای شغلی مدیران در سمت های "حرفه ای" (غیر سیاسی) است.

"سازمان تامین اجتماعی، بزرگ ترین سازمان متصدی بیمه های اجتماعی در ایران است که به گفته مسئولان این سازمان، بیش از ۲۳ میلیون نفر ازجمعیت ایران را تحت پوشش دارد"

سازمان تامین اجتماعی، بزرگ ترین سازمان متصدی بیمه های اجتماعی در ایران است که به گفته مسئولان آن، بیش از ۲۳ میلیون نفر ازجمعیت ایران را تحت پوشش دارد.

نقض قرار تعقیب مرتضوی

خبر غیر رسمی انتصاب جدید آقای مرتضوی سه هفته بعد از آن منتشر می شود که غلامحسین محسنی اژه ای دادستان کل کشور و سخنگوی قوه قضائیه خبر از نقض قرار تعقیب سعید مرتضوی دادستان سابق تهران توسط دستگاه قضایی داده بود.

آقای مرتضوی، ۸ ماه پیش از تبرئه خود در دستگاه قضایی خبر داده بود، اما آقای محسنی اژه ای این خبر را تکذیب کرده بود.

در آن زمان دادستان سابق تهران، ضمن اشاره به حکم منع تعقیب صادر شده از سوی دادگاه برای قضات درگیر در پرونده بازداشتگاه کهریزک، صدور این حکم را به معنی "برائت" خود و دو قاضی دیگر این پرونده دانسته بود.

در پاسخ به این اظهارات، آقای محسنی اژه ای گفته بود: "قبلا شکایتی نسبت به قضات پرونده کهریزک به دادسرا وصول شده بود که دادسرا قرار منع تعقیب صادر کرد. [اما] به قرار منع تعقیب اعتراض شد و دادگاه پرونده را با اعلام نقص دوباره به دادسرا ارجاع داد."

سخنگوی قوه قضائیه در توضیح نقص پرونده اظهار داشته بود: "باید یک مرجع قانونی در باره یک اتهام، استعلامی را به دادگاه ارائه کند و چون جواب این استعلام نیامده پرونده این قاضی [مرتضوی] همچنان مفتوح است."

"روز گذشته خبرگزاری فارس از قول مهدی ابویی معاون هماهنگی و پیشگیری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نوشت که رفتن سعید مرتضوی به سازمان تأمین اجتماعی قطعی است"

سعید مرتضوی از سوی کمیسیون ویژه مجلس در باره حوادث بعد از انتخابات، به عنوان صادر کننده دستور انتقال بازداشت شدگان روز ۱۸ تیر به بازداشتگاه کهریزک معرفی شده بود.

بر اساس گزارش کمیته ویژه مجلس، آقای مرتضوی در جلسه‌ای با اعضای این کمیته گفته بود که دلیل انتقال برخی از بازداشت شدگان به کهریزک "فقدان ظرفیت زندان اوین" بوده است.

او همچنین علت مرگ سه تن از بازداشت شدگان روز ۱۸ تیر ۱۳۸۸ را، بر اساس "بررسی های انجام شده از سوی پزشکی قانونی" ابتلای آنها به بیماری مننژیت دانسته بود؛ اما کمیته ویژه مجلس در بررسی های خود به این نتیجه رسید که هر دوی این اظهارات خلاف واقع است.

در چنین شرایطی بود که دستگاه قضایی ایران حکم تعلیق سعید مرتضوی، حسن دهنوی (مشهور به قاضی حداد)، معاون امنیت وقت دادستان تهران، و علی اکبر حیدری فر، دادیاری که دستور انتقال معترضان انتخابات ریاست جمهوری به بازداشتگاه کهریزک را داده بود را صادر کرد. در پی صدور این حکم، در شهریور ۱۳۸۹ بیش از ۲۰۰ نماینده مجلس ایران از تعلیق سعید مرتضوی در ارتباط با پرونده بازداشتگاه کهریزک تشکر کردند.

روز ۱۸ تیر ۱۳۸۸ تعدادی از بازداشت شدگان اعتراضات خیابانی بعد از انتخابات ریاست جمهوری به بازداشتگاه کهریزک در جنوب تهران منتقل شدند که دست‌کم سه نفر از آنها به نام های امیر جوادی فر، محسن روح الامینی و محمد کامرانی در اثر بدرفتاری در داخل این بازداشتگاه کشته شدند.

در پی بررسی پرونده کهریزک، دو استوار نیروی انتظامی به جرم "مباشرت در قتل" به قصاص محکوم شدند که بازماندگان کشته شدگان اعلام کردند راضی به اعدام آنها نیستند و در عوض، خواهان محاکمه و مجازات "آمران" قتل فرزندانشان هستند.



:: برچسب‌ها: عروسی , استرالیا , مردم ,
:: بازدید از این مطلب : 452
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش ایرنا، 'محمد درویش' روز سه شنبه در همایش چالش های فرهنگی، اجتماعی و پتانسیل های آموزشی با محوریت منابع طبیعی در دانشگاه شهركرد افزود: از سال 1351 تاكنون جدول تخلیه آب های زیرزمینی در كشور سالانه از تراز منفی شش میلیارد مكعب بالاتر رفته است.

وی گفت: نرخ فرونشست سالانه چهار میلیمتر زمین در كشورهای پیشرفته بحرانی است این در حالی است كه در سال 85 نرخ فرونشست خاك در ایران 17 سانتیمتر در سال بوده و این میزان در سال جاری دركشور به 36 سانتیمتر افزایش پیدا كرده است.

وی اظهار داشت: در حال حاضر دركشور 300 دشت ممنوعه برداشت آب وجود دارد و در30 دشت نیز میزان افت آب های زیرزمینی به بیش از دومتر در سال رسیده كه این امر یك وضعیت بحرانی برای كشور بوجود خواهد آورد.

درویش افزود: در حال حاضر ایران در شاخص های جهانی نشست خاك رتبه 89 را دارد و در صورت ادامه روند تخریب محیط زیست و خشكاندن دریاچه ها و تالاب ها روند تنزلی را در جدول طی خواهد كرد.

عضو هیات علمی موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع كشور با اشاره به اینكه در برنامه ریزی های كلان بایست اولویت اول حفظ محیط زیست باشد، گفت: توسعه ناپایدار، ‌احداث و بارگذاری سد، مراكز صنعتی، ‌جاده های مختلف منجر به تخریب ایستگاه های زیست محیطی و منابع طبیعی و از بین رفتن گونه های گیاهی و جانوری می شود.

همایش چالش های فرهنگی، اجتماعی و پتانسیل های آموزشی با محوریت منابع طبیعی با حضور جمعی از مسوولان استانی و دانشجویان همزمان با هفته منابع طیبعی در دانشگاه شهركرد برگزارشد.

7360/558/



:: برچسب‌ها: ساحل , دختر , زنده ,
:: بازدید از این مطلب : 432
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بروكینگز، در نشست روز چهارشنبه 'فیونا هیل' مدیر مركز آمریكا و اروپای این موسسه، 'كلیفورد گادی' و 'استیون پیفر' كارشناسان ارشد این مركز به پرسش های شركت كنندگان درباره تحولات روسیه و تاثیر انتخاب مجدد پوتین در سیاست های داخلی و خارجی روسیه پاسخ می دهند.

پوتین كه در انتخابات روز یكشنبه (4 مارس/ 14 اسفند) روسیه به ریاست جمهوری این كشور برگزیده شد، ماه مه (اردیبهشت) ریاست كرملین را از 'دمیتری مدودف' تحویل خواهد گرفت.

مترجمام ** 1088



:: برچسب‌ها: دختر , دوچرخه ,
:: بازدید از این مطلب : 415
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش روز سه شنبه ایرنا، 'شكور اكبرنژاد' نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی و عضو كمیسیون اقتصادی افزود: جامعه جهانی به سوی فناوری و مسائلی برای رفاه بیشتر شهروندان حركت می كند، از این سو ایران نیز نباید از تكنولوژی جهانی عقب بماند.

وی ادامه داد: اگر مسئولان قولی را برای كاری رسانه ای و مطرح می كنند باید به آن عمل كنند، زیرا در غیر این صورت مردم به مسئولان و حرف هایشان بی اعتماد می شوند.

اكبر نژاد با بیان این كه باید شعارها را رها كرده و به سوی عملی كردن حرف ها حركت كنیم افزود: شاید مسائلی از جمله تحریم ها مطرح باشد و مشكلاتی را ایجاد كند، اما با تصمیم گیری ها و سیاست گذاری های به جا می توانیم تمامی این مشكلات را بر طرف كنیم.

وی با اشاره به این كه، بانكداری الكترونیك باید كامل در كشور اجرا شود تا برای مردم خدمات خوبی عرضه شود تصریح كرد: هر جامعه ای به پیشرفت نیازمند است و ما نیز با به كارگیری فن آوری نوین می توانیم خود را به دنیای امروز متصل نماییم.

اقتصام**9141/1594



:: برچسب‌ها: سبز ,
:: بازدید از این مطلب : 436
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

آمریکا و اسرائیل تاکید دارند که درباره ایران هدف مشترکی را دنبال می کنند

بنیامین نتانیاهو روز دوشنبه در حالی به دیدار باراک اوباما می رود که رئیس جمهوری ایالات متحده دست کم در مقطع فعلی، بعید است خواسته های اصلی او را درباره ایران برآورده کند.

این بار برخلاف دیدارهای سال گذشته، برنامه هسته ای ایران و نه موضوع صلح با فلسطینیان، محور مذاکرات است.

باراک اوباما در نطق روز یکشنبه خود بر "پیشگیری" از تبدیل شدن ایران به یک قدرت هسته ای و نه "مهار" آن در آینده، تاکید کرد و گفت که در صورت لزوم، در توسل به زور علیه ایران، از خود تردید نشان نخواهد داد.

این اظهارات در رسانه های اسرائیل و آمریکا بازتاب گسترده ای داشته است ولی انتظارات دولت آقای نتانیاهو را برآورده نمی کند.

مقام های اسرائیلی می گویند واشنگتن باید صراحتا دستیابی ایران به "ظرفیت" تولید سلاح هسته ای را "خط قرمز" خود اعلام کند، نه "ساخت" این سلاح را که لئون پانه تا، وزیر دفاع آمریکا چندی پیش درباره آن صحبت کرده بود.

باراک اوباما تا به حال، حداقل در مجامع عمومی، از "خط قرمز" اسرائیلی ها حمایت نکرده است.

ایران تاکید دارد تمام فعالیت های هسته ای این کشور کاملا صلح آمیز است و در عین حال تسلیم تحریم های واشنگتن و متحدانش نخواهد شد.

بنا بر گزارش رسانه ها، دولت آقای اوباما همچنین این درخواست اسرائیل که غرب پیش از آغاز مذاکرات احتمالی با ایران، ابتدا خواهان تعلیق غنی سازی اورانیوم شود را نپذیرفته است.

منشه امیر، کارشناس مسائل خاورمیانه در اسرائیل، می گوید که سخنرانی باراک اوباما پیش از دیدار روز دوشنبه، کار بنیامین نتانیاهو را دشوارتر خواهد کرد زیرا آقای اوباما موضع دولت خود را اعلام کرده و بعید است که گفتگوی امروز، آنرا تغییر بدهد.

اما ایال ناداو، روزنامه نگار در تل آویو، بر این باور است که شکاف جاری لزوما به زیان اسرائیل نیست.

او به بی بی سی فارسی گفت: "به سود اسرائیل است که خود را آماده توسل به گزینه نظامی اعلام کند. منافع اسرائیل ایجاب می کند که در برابر ایران نسبت به آمریکای تحت رهبری اوباما موضع تهاجمی تری اتخاذ کند."

ایران می گوید که به هرگونه حمله اسرائیل به مراکز هسته ای خود پاسخی "دندان شکن" خواهد داد.

بسیاری از تحلیلگران اسرائیلی، تندتر شدن فزاینده لحن باراک اوباما در برابر ایران و تحریم نفت و بانک مرکزی این کشور را نوعی موفقیت برای دولت نتانیاهو می دانند، دولتی که توانسته جهان را متقاعد کند که هم توان و هم عزم آنرا دارد که بدون اطلاع یا کمک مستقیم آمریکا به مراکز اتمی ایران حمله کند.



:: برچسب‌ها: جشنواره , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 443
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse
سعید مرتضوی

سه هفته پیش غلامحسین محسنی اژه ای خبر از نقض قرار تعقیب سعید مرتضوی توسط دستگاه قضایی داد

تعدادی از نمایندگان مجلس ایران در تذکری به محمود احمدی نژاد، رییس جمهور این کشور نسبت به خبر انتصاب سعید مرتضوی به عنوان مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی واکنش منفی نشان داده اند.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، این نمایندگان روز دوشنبه ۱۵ اسفند (۵ مارس) در تذکری که در جلسه علنی مجلس خوانده شد، با اشاره به "اخبار موثق" حاکی از انتصاب آقای مرتضوی به سمت جدید، وی را فاقد هرگونه تخصص و تجربه مرتبط با تامین اجتماعی دانستند.

خبر انتصاب آقای مرتضوی هنوز به طور رسمی منتشر نشده است، اما روز گذشته خبرگزاری فارس در خبری اختصاصی، از قول مهدی ابویی معاون هماهنگی و پیشگیری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نوشته بود که "رفتن سعید مرتضوی به سازمان تأمین اجتماعی قطعی است".

سعید مرتضوی، رئیس فعلی ستاد مبارزه با قاچاق ارز، در زمان انتخابات ریاست جمهوری در سال ۱۳۸۸ دادستان تهران بود، اما به خاطر عملکرد خبرساز خود در جریان اعتراضات انتخاباتی، از این سمت برکنار شد و پس از آن از قوه قضائیه به دولت رفت.

سایت روزنامه جام جم وابسته به رادیو – تلویزیون حکومتی ایران، اسامی تذکر دهندگان به رئیس جمهور در مورد انتصاب آقای مرتضوی به سمت دولتی جدید را منتشر کرده که شامل ۱۵ نفر از نمایندگان - عمدتا مشهور - مجلس می شوند.

این نمایندگان، نصب آقای مرتضوی به مدیریت سازمان تامین اجتماعی را نقض آشکار مواد ۵۳ و ۵۴ از فصل ششم قانون مدیریت خدمات کشوری دانسته اند که در مورد ضوابط تخصصی انتصاب و ارتقای شغلی مدیران در سمت های "حرفه ای" (غیر سیاسی) است.

"سازمان تامین اجتماعی، بزرگ ترین سازمان متصدی بیمه های اجتماعی در ایران است که به گفته مسئولان این سازمان، بیش از ۲۳ میلیون نفر ازجمعیت ایران را تحت پوشش دارد"

سازمان تامین اجتماعی، بزرگ ترین سازمان متصدی بیمه های اجتماعی در ایران است که به گفته مسئولان آن، بیش از ۲۳ میلیون نفر ازجمعیت ایران را تحت پوشش دارد.

نقض قرار تعقیب مرتضوی

خبر غیر رسمی انتصاب جدید آقای مرتضوی سه هفته بعد از آن منتشر می شود که غلامحسین محسنی اژه ای دادستان کل کشور و سخنگوی قوه قضائیه خبر از نقض قرار تعقیب سعید مرتضوی دادستان سابق تهران توسط دستگاه قضایی داده بود.

آقای مرتضوی، ۸ ماه پیش از تبرئه خود در دستگاه قضایی خبر داده بود، اما آقای محسنی اژه ای این خبر را تکذیب کرده بود.

در آن زمان دادستان سابق تهران، ضمن اشاره به حکم منع تعقیب صادر شده از سوی دادگاه برای قضات درگیر در پرونده بازداشتگاه کهریزک، صدور این حکم را به معنی "برائت" خود و دو قاضی دیگر این پرونده دانسته بود.

در پاسخ به این اظهارات، آقای محسنی اژه ای گفته بود: "قبلا شکایتی نسبت به قضات پرونده کهریزک به دادسرا وصول شده بود که دادسرا قرار منع تعقیب صادر کرد. [اما] به قرار منع تعقیب اعتراض شد و دادگاه پرونده را با اعلام نقص دوباره به دادسرا ارجاع داد."

سخنگوی قوه قضائیه در توضیح نقص پرونده اظهار داشته بود: "باید یک مرجع قانونی در باره یک اتهام، استعلامی را به دادگاه ارائه کند و چون جواب این استعلام نیامده پرونده این قاضی [مرتضوی] همچنان مفتوح است."

"روز گذشته خبرگزاری فارس از قول مهدی ابویی معاون هماهنگی و پیشگیری ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز نوشت که رفتن سعید مرتضوی به سازمان تأمین اجتماعی قطعی است"

سعید مرتضوی از سوی کمیسیون ویژه مجلس در باره حوادث بعد از انتخابات، به عنوان صادر کننده دستور انتقال بازداشت شدگان روز ۱۸ تیر به بازداشتگاه کهریزک معرفی شده بود.

بر اساس گزارش کمیته ویژه مجلس، آقای مرتضوی در جلسه‌ای با اعضای این کمیته گفته بود که دلیل انتقال برخی از بازداشت شدگان به کهریزک "فقدان ظرفیت زندان اوین" بوده است.

او همچنین علت مرگ سه تن از بازداشت شدگان روز ۱۸ تیر ۱۳۸۸ را، بر اساس "بررسی های انجام شده از سوی پزشکی قانونی" ابتلای آنها به بیماری مننژیت دانسته بود؛ اما کمیته ویژه مجلس در بررسی های خود به این نتیجه رسید که هر دوی این اظهارات خلاف واقع است.

در چنین شرایطی بود که دستگاه قضایی ایران حکم تعلیق سعید مرتضوی، حسن دهنوی (مشهور به قاضی حداد)، معاون امنیت وقت دادستان تهران، و علی اکبر حیدری فر، دادیاری که دستور انتقال معترضان انتخابات ریاست جمهوری به بازداشتگاه کهریزک را داده بود را صادر کرد. در پی صدور این حکم، در شهریور ۱۳۸۹ بیش از ۲۰۰ نماینده مجلس ایران از تعلیق سعید مرتضوی در ارتباط با پرونده بازداشتگاه کهریزک تشکر کردند.

روز ۱۸ تیر ۱۳۸۸ تعدادی از بازداشت شدگان اعتراضات خیابانی بعد از انتخابات ریاست جمهوری به بازداشتگاه کهریزک در جنوب تهران منتقل شدند که دست‌کم سه نفر از آنها به نام های امیر جوادی فر، محسن روح الامینی و محمد کامرانی در اثر بدرفتاری در داخل این بازداشتگاه کشته شدند.

در پی بررسی پرونده کهریزک، دو استوار نیروی انتظامی به جرم "مباشرت در قتل" به قصاص محکوم شدند که بازماندگان کشته شدگان اعلام کردند راضی به اعدام آنها نیستند و در عوض، خواهان محاکمه و مجازات "آمران" قتل فرزندانشان هستند.



:: برچسب‌ها: مربع , فیلم ,
:: بازدید از این مطلب : 498
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse
حامد کرزی در مجلس نمایندگان

تائید وزرا، به جنجال دو ساله میان کرزی و مجلس پایان داد

مجلس نمایندگان افغانستان به تمامی ۹ وزیر پیشنهادی حامد کرزی، رئیس جمهوری این کشور رای مثبت داده است.

بیشتر این افراد، کسانی هستند که در دور قبلی مجلس نمایندگان، با رای مخالف روبرو شده بودند، اما رئیس جمهور کرزی آنها را به عنوان سرپرست در وزارتخانه های مختلف منصوب کرده بود.

هر یک از این افراد، ظرف سه روز اخیر در مجلس نمایندگان حاضر شده و برنامه های کاری خود را تشریح کردند.

فضای عمومی مجلس نمایندگان در روز رای دهی به نامزدهای وزرات، مثبت بود و هر یک از این افراد، با آرای بیشتر از یکصد و هفتاد، مورد تائید قرار گرفتند.

از این جمله، بیشترین آرای تائید را از جمله ۲۴۱ نماینده حاضر در مجلس، ویس برمک، (۲۱۲) برای وزارت توسعه دهات دریافت کرد.

به همین ترتیب، حسن عبداللهی (وزارت شهرسازی) و نجیب الله اوژن (وزارت فواید عامه) ۲۰۷ رای تائید، ثریا دلیل (وزارت صحت) و عبیدالله عبید (وزارت تحصیلات عالی) ۱۹۹ رای تائید، حسن بانو غضنفر (وزارت زنان) ۱۹۱ رای تائید، امیرزی سنگین (وزارت مخابرات) ۱۹۰ رای تائید، و داوود علی نجفی (وزارت ترانسپورت) و محمد اسماعیل (وزارت انرژی و آب) با دریافت ۱۷۹ و ۱۷۵ رای، مورد تائید مجلس نمایندگان قرار گرفتند.

پایان جنجال؟

از میان ۹ وزارتخانه ای که حالا رسما وزیر دارند، امور هفت وزارتخانه در بیش از دو سال اخیر با سرپرست اداره می شد، موضوعی که با انتقادهای زیاد مجلس نمایندگان و مخالفان سیاسی آقای کرزی روبرو بود.

تائید وزرای جدید به یکی از جنجال برانگیز ترین مسایل در فضای سیاسی افغانستان پایان داد.

مجلس نمایندگان - عکس از آرشیو

فضای مجلس در روز رای دهی مثبت بود

این مسئله در بیش از دو سال قبل، باعث بروز تنش های زیادی در روابط رئیس جمهوری و مجلس نمایندگان شده بود.

رد صلاحیت ۱۷ وزیر پیشنهادی آقای کرزی در زمستان سال ۱۳۸۸ از سوی مجلس، باعث شد که آقای کرزی در معرفی بقیه وزیران خود به مجلس میل چندانی نشان ندهد.

آقای کرزی به جای معرفی بقیه اعضای کابینه به مجلس، وزیران پیشنهادی رد صلاحیت شده را به عنوان "سرپرست" در راس وزارتخانه ها منصوب کرد، ولی این اقدام که با تصویب قانونی از جانب مجلس صورت گرفت، به موضوع جنجالی دیگری در روابط دو طرف تبدیل شد.

مجلس در این مصوبه قید گذاشت که هیچ فردی نباید بیش از سه ماه در راس یک وزارتخانه به عنوان "سرپرست" کار کند، اما آقای کرزی آن را نادیده گرفت و سرپرست‌ها بسیار بیشتر از این مدت به کار خود ادامه دادند.

اما در حالی که جنجال بر سر تائید وزرای پیشنهادی خاتمه یافته است، هنوز افراد مورد نظر رئیس جمهور کرزی برای احراز کرسی های دادستانی کل، ریاست جمعیت هلال احمر، ریاست دادگاه عالی و چهار عضو آن، هنوز معلوم نیست.

این افراد نیز براساس قانون باید از جانب رئیس جمهور برای گرفتن رای مجلس نمایندگان، معرفی شوند.



:: برچسب‌ها: قدیمی , گربه ,
:: بازدید از این مطلب : 422
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

نگرانی آژانس از احتمال نظامی بودن برنامه هسته ای ایران

در آستانه اجلاس شورای حکام آژانس، یوکیا آمانو، دبیر کل آژانس بین المللی انرژی اتمی می گوید آژانس نگران ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته ای ایران است.

برای پخش این فایل، نرم افزار "جاوا اسکریپت" باید فعال شود و تازه ترین نسخه "فلش" نیز نصب شده باشد

یوکیا آمانو، دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی پس از نشست امروز شورای حکام در یک کنفرانس خبری این آژانس گفت که اطلاعات موثقی در دست دارد که نشان می دهد فعالیت‌هایی که آژانس پیش تر در مورد آنها ابراز نگرانی کرده بود، در منطقه نظامی پارچین در ایران ادامه دارد.

نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز دوشنبه، پنجم مارس (۱۵ اسفند) در وین برگزار شد.

فعالیت‌های هسته‌ای ایران از جمله محورهای مورد بحث در این نشست بود.

یوکیا آمانو، دبیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در ابتدای نشست شورای حکام در وین گفت که این آژانس "همچنان نگرانی‌هایی جدی درباره ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای ایران دارد."

او گفت که مذاکرات با ایران به توافق برای "حل‌وفصل تمام مسائل مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران" منجر نشده است.

او اضافه کرد: "با وجود درخواست آژانس، ایران به کارشناسانش در تهران اجازه بازدید از سایت پارچین را نداده است."

بعضی دیپلمات ها به محمد امینی، خبرنگار اعزامی بی‌بی‌سی فارسی به وین گفته اند که با وجود این انتقادها، احتمال اینکه شورای حکام فعلا قطعنامه ای در محکومیت ایران صادر کند زیاد نیست.

به گفته این دیپلمات ها، شورای حکام احتمالا موضوع "تخلفات" احتمالی ایران را هم فعلا به شورای امنیت ارجاع نخواهد کرد.

آقای آمانو در جلسه شورای حکام گفته بود که از ماه نوامبر تاکنون، ایران فعالیت‌های خود را در بخش غنی‌سازی اورانیوم گسترش داده است و "سه برابر شدن تولید اورانیوم غنی‌شده با غلظت ۲۰ درصد در ایران" از جمله تغییرات در روند فعالیت‌های ایران از زمان ارائه آخرین گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بوده است.

به گفته آقای آمانو در این مدت، "ایران چهار آبشار هسته‌ای را برای اولین‌بار در فردو راه‌اندازی کرده؛ فعالیت ۱۵ آبشار اضافی دیگر در نطنز آغاز شده؛ در اصفهان صفحه‌های سوخت تولید و نصب می‌شود که در رآکتور تحقیقاتی تهران مورد استفاده خواهد بود و تولید میله‌های سوخت برای استفاده در رآکتور تحقیقاتی هسته‌ای ایران نیز آغاز شده است."

کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در دو ماموریت جداگانه در ماه‌های ژانویه و فوریه گذشته برای گفت‌وگو با مقامات ایران به تهران رفته‌اند و انتظار می‌رود که نتایج این دو ماموریت آنها، در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در روز دوشنبه، پنجم مارس، ارائه شود.

پیش از این هم آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که این دو ماموریت در پاسخ دادن به پرسش‌های مطرح درباره برنامه هسته‌ای بحث‌برانگیز ایران، ناموفق بوده است.

با این حال، آقای آمانو روز دوشنبه، پنجم مارس، اضافه کرد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در چارچوبی سازنده به مذاکره با ایران ادامه می‌دهد و "حل و فصل تمام مسائل حل نشده، به طور مشخص مسائل مرتبط با ابعاد نظامی احتمالی برنامه هسته‌ای ایران، و نیز کسب اطمینان هرچه سریع‌تر از ماهیت صلح‌آمیز فعالیت‌های هسته‌ای این کشور" موضوع‌های اصلی مورد توجه این آژانس است.

گزارش شده است که نمایندگان آمریکا و متحدان این کشور در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به دنبال رایزنی با روسیه و چین بوده‌اند تا حمایت آنها را برای صدور قطعنامه‌ای علیه ایران کسب کنند.

کشورهای غربی همواره ایران را متهم کرده‌اند که فعالیت‌های هسته‌ای خود را با اهداف نظامی دنبال می‌کند و در عین حال، مانع تحقیقات در این باره می‌شود.

مقامات ایران این ادعا را رد می‌کنند و می‌گویند که برنامه هسته‌ای این کشور کاملا صلح‌آمیز است.



:: برچسب‌ها: توکیو , آب ,
:: بازدید از این مطلب : 464
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

مهاجمان قبل از حمله به پاسگاه‌های پلیس، دو افسر ارشد پلیس را ربوده و کشته بودند

بر اساس اعلام مسئولان پلیس عراق، به دنبال حمله افراد مسلح به چند پاسگاه پلیس در شهر حدیثه در غرب عراق، دست‌کم ۲۶ نفر از نیروهای پلیس این کشور کشته شده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، چندین مرد مسلح که تعدادی از آنها لباس فرم پلیس به تن داشتند، در اولین ساعات بامداد دوشنبه، پنجم مارس (۱۵ اسفند)، به این حمله‌ها دست زده‌اند.

گزارش شده است که مهاجمان ساعت ۲ بامداد روز دوشنبه دو افسر ارشد پلیس عراق را از خانه‌های آنها ربوده و به ضرب گلوله کشته‌اند.

آنها سپس به داخل شهر رفته و به سمت پاسگاه‌های پلیس تیراندازی کرده‌اند.

یک سخنگوی پلیس عراق، القاعده را مسئول این حمله‌ها خوانده است.

به گزارش آسوشیتدپرس، در یکی از پاسگاه‌های پلیس که مورد حمله قرار گرفت، پرچم القاعده نصب شده بود.

حمله‌های شهر حدیثه، اولین دور خشونت‌ها در این شهر از زمان حمله یک بمبگذار انتحاری به یک بانک در ماه مارس سال ۲۰۱۱ میلادی است. در آن حادثه ۹ نفر کشته شده بودند.

کاروان مهاجمان

یک سخنگوی پلیس در حدیثه اعلام کرده است که در حملات امروز، در مجموع ۲۶ مامور پلیس "از جمله یک سرهنگ و یک سروان" کشته و سه نفر دیگر زخمی شده‌اند.

او اضافه کرده است: "در یکی از خودروهای مورد استفاده مهاجمان، نوشته‌هایی متعلق به القاعده پیدا شد."

یک سخنگوی فرماندار منطقه به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته است که افراد مسلح ابتدا به خانه یک سرهنگ و یک سروان در شهر رفته و مدعی شده‌اند که حکم بازداشت آنها را دارند.

پلیس اعلام کرده است که جسد این دو افسر ارشد که به ضرب گلوله کشته شده بودند، اندکی بعد، در خیابانی در نزدیکی خانه‌هایشان پیدا شده است.

گزارش شده است که مهاجمان حکم بازداشت جعلی ۱۵ افسر پلیس شهر حدیثه را در اختیار داشتند.

این مهاجمان که خودروهایی مشابه خودروهای وزارت کشور عراق داشتند، سپس به داخل شهر رفته و به سمت پاسگاه‌های پلیس تیراندازی کرده‌اند.

آسوشیتدپرس به نقل از مقامات محلی گزارش داده است که حمله در مجموع حدود نیم ساعت طول کشیده است.



:: برچسب‌ها: سبز ,
:: بازدید از این مطلب : 423
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()