نوشته شده توسط : abbuse


:: برچسب‌ها: نیکون , سان , اتومبیل ,
:: بازدید از این مطلب : 487
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش ساینس دیلی، این نخستین پژوهشی است مدت زمان ابتلا به دیابت نوع دو را با خطر سكته مغزی ناشی از كم خونی مغز (ایسكمی) بررسی می كند.

'میشل الكایند' مجری این مطالعات از دانشكده پزشكی دانشگاه كلمبیا اظهار داشت : این یافته ها نشان می دهد كه با طولانی شدن بیماری دیابت ، به رگهای خونی آسیب می رسد .

نتایج این تحقیقات در نشریه Stroke منتشر شده است.

اگرچه میزان سكته مغزی در حالت كلی كاهش یافته است، اما افزایش تعداد مبتلایان به دیابت می تواند به افزایش سكته مغزی در آینده منجر شود.

محققان در بخشی دیگری از این بررسی، 3298 فرد با متوسط سنی 69 سال را كه سابقه سكته مغزی نداشتند، مورد بررسی قرار دادند.

حدود 22 درصد از شركت كنندگان در آغاز این مطالعه به دیابت نوع دو مبتلا بودند. پس از 9 سال بررسی، 10 درصد دیگر از شركت كنندگان به دیابت نوع دو مبتلا شدند.

محققان پس از در نظر گرفتن عواملی مانند سن، سابقه مصرف دخانیات، ورزش، سابقه بیماری قلبی ، فشار خون و كلسترول خون اعلام كردند: در مقایسه با افرادی كه دیابت نداشتند، خطر بروز سكته مغزی در افرادی كه به مدت كمتر از پنج سال به دیابت مبتلا بودند 70 درصد افزایش یافت؛ این میزان در افرادی كه بین پنج تا 10 سال سابقه دیابت داشتند، 80 درصد بود.

بر اساس نتیجه گیری دانش پژوهان، برای افراد مبتلا به دیابت، ممكن است خطر بروز سكته مغزی با مدت زمان ابتلا به دیابت مرتبط باشد.

علمی**9023**1581



:: برچسب‌ها: باغ وحش ,
:: بازدید از این مطلب : 442
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش روز شنبه ایرنا، این كتاب از مجموعه آثار مهارتی مدرسه دانشجویی قرآن و عترت(ع) است. در كتاب های مهارتی سعی شده تا با استفاده از تمرین، مهارت و البته فعالیت علمی، این امكان فراهم شود تا فرد توانمندی عملی خود را در راستای موضوعات تبیین شده، افزایش دهد.

این كتاب كه در 10 درس تنظیم و تدوین شده، سعی دارد ضمن ارائه شناختی جامع و اجمالی، با ارائه تمرین های متعدد و سووالات، توان تفكر بنیادی را به صورت علمی در مخاطب فعال كند.

موسسه كتاب 'فردا'، چاپ نخست 'پرورش تفكر بنیادی' را با حمایت نهاد كتابخانه های عمومی كشور در 233 صفحه، قطع وزیری، شمارگان یكهزار نسخه و به قیمت 4800 تومان منتشر كرده است.

فراهنگ ** 1630 ** 1071



:: برچسب‌ها: آلمان , آب , درختان ,
:: بازدید از این مطلب : 455
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

'جهانگیر تشكری' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تعداد كل تعرفه های تحویل شده به این شهرستان را 40 هزار تعرفه ذكر و بیان كرد: از این تعداد برگ تعرفه 32 هزار و 55 برگ به نام رای دهندگان مصرف شده است.

وی شمار برگ تعرفه های باقیمانده و مصرف نشده در این شهرستان را نیز هفت هزار و 945 تعرفه عنوان كرد.

فرماندار منوجان گفت: 68 صندوق اخذ رای در بخش مركزی و آسمینون این شهرستان دایر شده بود.

منوجان یكی از جنوبی ترین نقاط استان كرمان است و با شهرستانهای كهنوج، قلعه گنج، رودبارجنوب و فاریاب در یك حوزه انتخابیه قرار دارد.

شهرستان منوجان 63 هزار نفر جمعیت دارد. 35 هزار نفر از این تعداد واجد شرایط رای دادن بوده اند.ك/3

7436/8154



:: برچسب‌ها: باغ وحش ,
:: بازدید از این مطلب : 521
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

فرماندار اندیمشك روز شنبه در گفت و با خبرنگار ایرنا با اعلام نتایج شمارش آرای نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در این حوزه اظهارداشت: پس از شمارش 133 شعبه اخذ رای 'صید عیسی دارایی' با كسب آرای 63 هزار و 211 رای به عنوان منتخب مردم راهی خانه ملت شد.

'رضا رضایی فاضل 'افزود: 'فریدون حسنوند' با 28 هزار و 488 رای و 'سید رضا موسوی' با هفت هزار و18 رای در رتبه های دوم و سوم آرای مردمی قرار دارند.

وی گفت: در مجموع 105 هزار واجد شرایط رای دهی در اندیمشك بودند كه از این تعداد افزون بر 99 هزار نفر در انتخابات شركت كردند.

رضایی فاضل افزود:با توجه به این رقم میزان مشاركت در انتخابات در اندیمشك حدود 95 درصد است كه نشان دهنده علاقمندی و وفاداری مردم حماسه ساز اندیمشك به شركت در سرنوشت خود و ارزش های انقلاب است.

وی از حضور و مشاركت مردم در پای صندوق های رای تجلیل كرد.

شهرستان 190 هزار نفری اندیمشك در شمال استان خوزستان دارای یك كرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.

7281/538/ 640



:: برچسب‌ها: نیویورک شهرستان , زنده ,
:: بازدید از این مطلب : 516
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

محمود فرازنده سفیر جمهوری اسلامی ایران روز شنبه در گفت و گو با ایرنا گفت: این برنامه به منظور آشنایی بیشتر مردم اندونزی با فرهنگ جمهوری اسلامی برگزار می شود.

هفته فرهنگی ایرانیان در موزه ملی شهر جاكارتا برگزار می شود و فیلم های ایرانی نیز در ساختمان 'اسمار اسماعیل' نمایش داده خواهند شد.

سفیر ایران در اندونزی گفت: با توجه به برنده شدن جایزه اسكار برای فیلم ایرانی 'جدایی نادر از سیمین' كه جایزه هشتاد و چهارمین دوره این رقابت ها را از آن خود كرد، اكنون زمان مناسبی است كه برخی از فیلم های ایران در اندونزی نمایش داده شوند.

فروزنده افزود: سینمای ایران با توجه به نوع كیفیت فیلم هایی كه در آنها از ایده های تازه استفاده و از كاربرد صحنه های نامناسب اجتناب می شود، در جهان مورد ستایش قرار گرفته است.

وی در ادامه با تاكید بر اینكه روابط ایران و اندونزی به هزاران سال پیش بازمی گردد، گفت: در زمینه ادبیات به ویژه ادبیات مالایی، بخشی از تاثیر زبان فارسی با وارد شدن حدود 400 كلمه فارسی در زبان اندونزیایی كه هنوز هم مورد استفاده قرار می گیرد، نشان داده شده است. شعرای اندونزیایی از قبیل 'سانوسی پانه' و 'امیر حمزه' نیز در آثار خود تحت تاثیر فرهنگ ایرانی قرار داشته اند.

سفیر ایران همچنین تصریح كرد: انقلاب اسلامی ایران یك انقلاب فرهنگی بود و ما خواستار نشر آن در در تمام جهان هستیم.

وی افزود: در كنار هفته فرهنگی ایرانیان در شماری از دانشگاه های جاكارتا سمینارهایی نیز در مورد ایران برگزار می شود.

فرازنده تصریح كرد: ایران و اندونزی پیش از این نیز تعاملات فرهنگی از قبیل برگزاری هفته فرهنگی اندونزی در ایران و برگزاری نمایشگاه خط ایرانیان در اندونزی داشته اند.

آساق**335



:: برچسب‌ها: شهری ,
:: بازدید از این مطلب : 441
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

زمان رسمی تبلیغات نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری روسیه كه چهاردهم اسفندماه برگزار می شود در دوازدهم اسفندماه پایان یافت و مرحله سكوت در این انتخابات نیز از نهم اسفندماه آغاز شده بود.

بر اساس اعلام كمیسیون مركزی انتخابات روسیه، تا ساعت 21 چهاردهم اسفندماه انجام هر گونه نظرسنجی و پیش بینی درباره انتخابات ریاست جمهوری و انتشار نتایج آن در رسانه های خبری و پایگاه های اینترنتی این كشور ممنوع است.

در روسیه 23 سازمان و مركز نظرسنجی و افكارسنجی عمومی در سطح فدرال و منطقه ای در امر انتخابات فعالیت می كنند.

این در حالی است كه به نوشته نهم اسفندماه تارنمای 'صدای روسیه'، 'در روز رای گیری مركز مطالعه نظرات اجتماعی سراسر روسیه از رای دهندگان درباره نتایج انتخابات نظرسنجی می كند'.

صدای روسیه افزود: هم میهنان رای دهنده به صورت داوطلبانه می توانند فرم های نظرسنجی را پر كنند و بنویسند به چه كسی رای داده اند و سپس آن را در صندوق بیندازند. در روش جدید نیازی نیست كه رای دهنده با صدای بلند در مورد انتخاب خود صحبت كند.

از سوی دیگر، همه دفترهای انتخاباتی به دوربین مجهز هستند و هر كاربر اینترنتی می توان بطور زنده روند انتخابات را ببیند.

این تصمیم، در پی بروز تنش ها و اعتراض های پس از برگزاری انتخابات دومای روسیه درباره تقلب های صورت گرفته اتخاذ شد.

به گزارش تارنمای روسی 'گازیتا'، نهم دی ماه یك منبع نزدیك به ستاد انتخاباتی 'ولادیمیر پوتین' نخست وزیر روسیه، گفت: پیروزی نخست وزیر نباید به اپوزیسیون شانسی برای زیر سوال بردن نتایج انتخابات بدهد تا تظاهرات اعتراضی جدیدی رخ دهد. نصب دوربین در حوزه های انتخاباتی و بكارگیری صندوق های شفاف متوجه همین قضیه است.

بجز پوتین كه رهبر حزب حاكم 'روسیه واحد' است، 'گنادی زوگانف' رهبر حزب 'كمونیست روسیه'، 'سرگئی میرونف' رهبر حزب 'روسیه عادل'، 'ولادیمیر ژیرینفسكی' رهبر حزب 'لیبرال دموكرات روسیه' و 'میخاییل پروخوروف' سرمایه دار روس، نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری روسیه هستند.

** نگرانی از اعتراض های مشابه با تظاهرات پس از انتخابات دوما

-----------------------------------------------------------------------

انتخابات سیزدهم آذرماه دومای روسیه منجر به پیروزی حزب روسیه واحد شد كه 238 كرسی از 450 كرسی نمایندگان این مجلس را با لحاظ افت 13 درصدی آرای خود، به دست آورد.

حزب كمونیست روسیه، روسیه عادل و لیبرال دموكرات كه هر كدام به ترتیب 92، 64 و 56 كرسی از جمله 77 كرسی از دست رفته حزب حاكم را به دست آوردند، میزان آرای رقیب اصلی خود را بسیار كمتر از میزان اعلام شده برآورد كردند.

از سوی دیگر، سه حزب 'یابلوكا'، 'میهن‌پرستان' و 'راستگرا' نیز كه به دلیل كسب كمتر از هفت درصد مجموع آرا، از راه‌یابی به مجلس بازماندند و در كنار احزابی كه بر اساس قانون جدید احزاب روسیه، قادر به رقابت در این انتخابات نبودند، به اعتراض‌هایی روی آوردند كه مدت‌ها به خبر نخست غول‌های رسانه‌ای غرب تبدیل شد؛ چرا كه این تظاهرات برای نخستین بار پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی در سال 1370 در چنین حجمی رخ می‌داد.

استفاده از شعارهایی با مضمون مخالف با پوتین و حتی بكارگیری كاریكاتورهایی از او در این اعتراض ها، به هر حال مخالفت بخشی از جامعه امروزی روسیه را با ریاست جمهوری دوباره رهبر 59 ساله حزب روسیه واحد نشان می دهد كه از سال 1379 تا 1387 بر مسند ریاست جمهوری و از آن زمان تاكنون نخست وزیری تكیه زده است.

حتی به گزارش هفتم اسفندماه تارنمای شبكه خبری پرس تی. وی، بیش از 30 هزار نفر با گرفتن دست‌های یكدیگر، زنجیره انسانی 16 كیلومتری در جاده 'گاردن رینگ' در مركز مسكو تشكیل دادند. بسیاری از آن‌ها نوار‌های سفیدرنگی را به نماد برگزاری تظاهرات مسالمت‌آمیز علیه پوتین، روی لباس خود نصب كرده بودند.

در همین روز طرفداران پوتین نیز تظاهراتی را موسوم به 'پوتین همه را دوست دارد' برگزار كردند.

فاش شدن اسناد و ایمیل های ارسالی از سوی دولت های غربی بویژه آمریكا به رهبران روسی مخالف و نقش آنان در شكل دهی و تداوم ناآرامی ها، واكنش های منفی سیاستمداران روس را به دنبال داشت.

از سوی دیگر، اظهارات مقام های آمریكایی نیز صدای روس ها را درآورد. در پی اظهارات 'هیلاری كلینتون' وزیر امورخارجه آمریكا، مبنی بر بروز تقلب در انتخابات دومای روسیه، نخست وزیر روسیه وی را به تحریك و حمایت از معترضان در این كشور متهم كرد.

همچنین به گزارش پانزدهم آذرماه خبرگزاری فرانسه، 'دمیتری مدودیف' رییس جمهوری روسیه، درباره هرگونه انتقاد در مورد سیستم سیاسی كشور خود، به غرب هشدار داد و گفت: نظارت آنان بر انتخابات امری جداگانه است؛ اما كیفیت نظام سیاسی روسیه، به آنان ربطی ندارد.

دیدار بیست و ششم دی ماه 'مایكل مك‌فول' سفیر آمریكا در مسكو، به همراه 'ویلیام برنز' معاون ارشد وزیر امورخارجه آمریكا، با برخی سران مخالف دولت روسیه آتش دیگری بر احساس نارضایتی مقام های كرملین زد.

البته وی این دیدار را بخشی از برنامه 'تعامل دوسویه' واشنگتن با مسكو توصیف كرده و افزوده بود: همانطور كه 'باراك اوباما' رییس جمهوری آمریكا، طی سفر سال 1388 خود به مسكو این كار را كرده بود، تمامی مقام‌های بلندپایه آمریكا كه به روسیه می‌روند، با هر دو طرف مقام‌های دولتی و رهبران جامعه مدنی ملاقات می‌كنند.‌

مك فول پنجم بهمن‌ماه نیز به روزنامه روسی 'كامرسانت' گفت: به عنوان یك ساختار دولتی تلاش كردیم ساز و كار و بستری را برای همكاری جوامع مدنی روسیه و آمریكا ایجاد كنیم.

اقدام های مك فول كه فقط طی یك ماه نخست حضور خود در مسكو به عنوان سفیر انجام داده بود، از نگرانی های آمریكا درباره سرنوشت كرسی ریاست جمهوری روسیه نشات می گیرد.

دهم مهرماه روزنامه انگلیسی 'فایننشال تایمز' نوشت: بازگشت پوتین به مسند ریاست جمهوری می‌تواند به روابط مسكو و واشنگتن آسیب بزند، زیرا دكمه 'تنظیم دوباره' روابط روسیه و آمریكا بیشتر بر بنیان 'رابطه شخصی خوبی بین مدودیف و اوباما' فشار داده شده است.

روزنامه انگلیسی 'دیلی تلگراف' نیز نوشت: پوتین در صورت برگزیده شدن در انتخابات ریاست جمهوری 2012م. (1390) تا سال 2024م. (1403) در قدرت خواهد ماند و به این ترتیب طولانی‌ترین دوره حاكمیت را در روسیه به خود اختصاص خواهد داد.

حتی روزنامه انگلیسی زبان 'آبزرور' تاكید كرد 'روسیه ممكن است بار دیگر از دموكراسی به استبداد عقب گرد كند'.

نشریه آمریكایی 'وال‌استریت ژورنال' نیز تاكید كرد: بازگشت پوتین به كرسی ریاست جمهوری روسیه در سال آینده میلادی، همه تلاش‌های 'باراك اوباما' رییس جمهوری آمریكا، را برای كنترل سلاح و موافقتنامه‌های تجاری با مشكلات عدیده‌ای مواجه خواهد ساخت.

هجدهم بهمن ماه نیز پروفسور 'ایگور پانارین' استاد آكادمی دیپلماتیك وابسته به وزارت امور خارجه روسیه، طی مقاله ای در پایگاه اینترنتی خود نوشت: غرب به دلیل ترس از بازگشت دوباره پوتین به كرملین جنگ رسانه ای و اطلاعاتی گسترده ای را در سطح جهانی علیه وی راه اندازی كرده است.

استاد دانشگاه روس افزود: در سال های اخیر روند همگرایی در اوراسیا در عرصه های اقتصادی و نظامی سرعت یافته است كه از مصادیق آن می توان به آغاز فعالیت اتحادیه گمركی میان روسیه، بلاروس و قزاقستان از اول ژانویه سال گذشته (دی ماه) اشاره كرد. از اول ماه جاری میلادی هم كمیسیون اقتصادی اوراسیا به عنوان نخستین نهاد فراملی اتحادیه گمركی اوراسیا كار خود را آغاز كرد.

پانارین هدف غرب از این جنگ رسانه ای را 'جلوگیری از پیروزی پوتین در انتخابات آتی ریاست جمهوری و ایجاد مانع در روند همگرایی در عرصه اوراسیا (جمهوری های شوروی سابق)' دانست.

استاد آكادمی دیپلماتیك وابسته به وزارت امور خارجه روسیه یادآور شد: در مرحله اول این جنگ 'میخاییل گورباچف' رییس جمهوری شوروی سابق، به عملیات رسانه ای غرب علیه پوتین پیوست و پس از آن روند اتحاد گروه های سیاسی مخالف علیه حكومت آغاز شد.

پانارین، ورود مایكل مك فول به مسكو را آغاز مرحله جدید جنگ رسانه ای غربی ها علیه پوتین عنوان كرد.

** منافع و تضادهای در هم تنیده آمریكا و روسیه

------------------------------------------------------

به نظر می رسد آمریكا در شرایطی كه برای جامه عمل پوشاندن به رویای استقرار سپر دفاع موشكی همچنان پشت سد روسیه گیر كرده بود، اعتراض های رهبران مخالف را برای تضعیف مواضع مسكو در این زمینه غنیمت شمرد؛ بویژه در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری با نامزدی فردی كه بارها صابون وی به تن آنان خورده و نظرسنجی ها نیز از موفقیت وی خبر داده اند.

حقوق بشر و آزادی بیان نیز حربه همیشگی كاخ سفید برای تاختن به سیاست های كرملین و امتیازگیری در مواقع دلخواه بوده است. برخورد نیروهای امنیتی روسیه با تجمع های بدون مجوز نیز تا آنجا زبان انتقاد مدعی همیشگی دفاع از آزادی بیان را بلند كرد كه كوشید مشكلات خود با معترضان آمریكایی ضد نظام سرمایه داری موسوم به 'جنبش وال استریت' را پشت هجمه های رسانه ای نسبت به رویدادهای مسكو پنهان كند.

از سوی دیگر، واشنگتن با توجه به راهبردهای پوتین برای پرداختن به مساله اوراسیا و مشاركت در طرح های منطقه ای اقتصادی، این امر را ضربه ای سخت به اقتصاد در هم شكسته و بی جان خود می بیند. احاطه روسیه بر شاهرگ انرژی منطقه اروپا نیز موقعیتی برتر را نسبت به رقیب سنتی خود، نصیب كرملین می كند.

برخی تحلیلگران معتقدند حضور پوتین مانع از ادامه نفوذ سیاسی، اقتصادی و فرهنگی آمریكا در آسیای مركزی و كشورهای همسایه دریای خزر خواهد شد؛ با این حال، عده ای نیز نظر دیگری دارند.

به گزارش نهم اسفندماه تارنمای صدای روسیه، 'گریگوری میكس' نماینده دموكرات كنگره آمریكا، در مسكو گفت: ارتباط روسیه با ایالات متحده آمریكا در زمینه تجاری – اقتصادی پس از انتخابات ریاست جمهوری روسیه فدراتیو بهتر می شود.

به عقیده وی پس از آغاز به كار رییس جمهوری جدید، روسیه عضو بحق سازمان تجارت جهانی خواهد شد كه این امر منافع زیادی برای آمریكا دارد: 'شركت های آمریكایی نمی توانند به بازار های روسی وارد شوند و سیاست های موجود پیشرفت آنها را متوقف می كند. وقت آن است كه درباره اتمام جنگ سرد بیندیشیم.

با این همه، به نظر می رسد برخوردهای غرب با موضوع اعتراض های پس از انتخابات دوما موقعیت هر چند مخدوش گذشته آن را نزد مسكو بیش از پیش به تنگنا كشانده باشد.

به یاد داشته باشیم در زمانی كه با توجه به موج بیداری اسلامی و انقلاب های جهان عرب، زمزمه مقدمه چینی برای انقلاب سفید در روسیه نیز در بسیاری از محافل به گوش می رسید سوم اسفندماه پوتین در دیدار با جمعی از فرماندهان ارتش روسیه گفت: برای اینكه روسیه به محل وقوع انقلاب رنگی تبدیل نشود، باید در مسیر توسعه دمكراسی حركت كند و اجازه مداخله خارجی در امور داخلی خود را ندهد.

وی تاكید كرد 'برای تحقق این مهم ضروری است سازمان های امنیتی و ساختار قضایی كشور به طور مناسب فعالیت كنند و نیروهای مسلح هم از استقلال و حاكمیت كشور دفاع كنند'.

وی افزود: گسترش دموكراسی از درون برای تحقق مردمسالاری بومی به منظور پیشگیری از وقوع انقلاب رنگی ضرورت دارد.

به عقیده نخست وزیر روسیه، 'برای جلوگیری از گرفتار شدن روسیه در دامن تبعات ناشی از وقوع انقلاب رنگی باید نهادهای دموكراتیك كشور توسعه یابند تا مردم در بطن فعالیت های سیاسی حضور داشته باشند و به صورت ملموس درك كنند شكلگیری حكومت و جهات اصلی سیاست های اقتصادی و اجتماعی كشور به آنان بستگی دارد'.

روشن است كه گفته های پوتین، برگرفته از تغییرات وعده داده شده او و مدودیف است كه از قرار معلوم، سمت نخست وزیری را در دوران ریاست جمهوری دوباره پوتین بر عهده خواهد گرفت.

بر این اساس می توان نرمش های ماه های اخیر مقابل اعتراض ها و آزاد گذاشتن منتقدان برای زیر سوال بردن دستاوردهای گذشته و همچنین تخریب چهره پوتین را حركتی برای القای بازتر شدن فضای دموكراسی و توسعه نهادهای مدنی دانست.

در شرایطی كه به نظر می رسد كمترین دستاورد غرب در قبال حمایت خود از معترضان روسی، باز كردن راه انتقاد واضح از دولت و تخریب چهره پوتین به عنوان محتمل ترین گزینه ریاست جمهوری در دوره آتی است، مقام های كرملین این فرصت را برای بالا بردن ظرفیت های توسعه سیاسی شهروندان كشور خود و همچنین مشاركت دادن احزاب مخالف در فرایندهای دموكراتیكی همچون انتخابات، آن هم با رعایت اصول مد نظر دولت، غنیمت دانسته اند.

به یقین، رهبران مخالف نیز می دانند شانس چندانی برای به دست آوردن كلید كاخ كرملین ندارند با این حال، كوشش آنان برای داغ تر كردن هر چه بیشتر تنور انتخابات و انتقاد از پوتین، كاهش میزان محبوبیت او و حزب حاكم است تا از این راه به جمعیت هواداران و رای دهندگان آتی خود بیفزایند.

البته گفته های مخالفان درباره ادامه اعتراض ها در صورت انتخاب پوتین به ریاست جمهوری، می تواند مشروعیت و اقتدار دولت را نیز تا حدی خدشه دار كند؛ بویژه چنانچه پوتین و مدودیف تصمیم بگیرند به چنین تجمع هایی مجوز داده نشده و در نتیجه برخوردهایی شكل گیرد، باز هم اسباب بهانه جویی را به دست كشورهای غربی خواهند داد.

به هر روی، چهاردهم اسفندماه روزی است كه مشاركت عمومی در انتخابات، میزان تحقق گفته های پوتین را درباره لزوم توسعه نهادهای دموكراتیك و افزایش مشاركت مردمی روشن می سازد.

درست است كه احتمال كسب 31/71 درصد آرا همانند انتخابات سال 1383 برای پوتین كم به نظر می رسد اما نتیجه كارزارهای انتخاباتی و فعالیت های احزاب و گروه های مخالف، بدون شك به عرصه كشاندن چهره های جدید و پرتر كردن صندوق های رای خواهد بود؛ امری كه در نهایت به نفع رییس جمهوری و دولت بعدی روسیه تمام می شود.

تحقیق**1961**1358



:: برچسب‌ها: غذا ,
:: بازدید از این مطلب : 494
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

'فرشید ابراهیمیان' روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: طی سال ها فعالیت و تدریس نمایش، همواره تاكید كرده ام كه تئاتر حرفه ای كشور برای پویایی و توسعه به حضور نیروهای جوان و تحصیلكرده در عرصه هنرهای نمایشی نیازی جدی دارد و خوشحالم كه بالندگی هنر تئاتر در سال 90 را با حضور این جوانان باانگیزه مشاهده كردم.

وی ادامه داد: تئاتر حرفه ای به افراد باسواد و آگاه نیاز دارد و به هیچوجه این جمله را قبول ندارم كه سطح تئاتر دانشجویی در قیاس با تئاتر حرفه ای بسیار فاصله دارد. خلاقیتی كه در بین نیروهای جوان و تحصیلكرده تئاتر در كشور وجود دارد در صورت یافتن محلی برای ظهور و بروز به خوبی ثابت خواهد كرد كه همین نیروهای جوان و مستعد هستند كه می توانند رشد نمایش در كشور را تسریع بخشند.

نویسنده كتاب 'نقد تئاتر از نظر تا عمل' به برگزاری سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در سال 90 و حضور فعال، گسترده و خلاقانه جوانان تحصیلكرده هنر نمایش در این رخداد اشاره كرد و گفت: درست است كه جشنواره محلی برای رقابت است، اما اگر نگاهی كیفی به آثار اجرا شده داشته باشیم بوضوح بر این امر رای می دهیم كه كیفیت بسیاری از آثار جوانان در این رویداد هم سطح و حتی فراتر از معیارها برای تئاتر حرفه ای در كشور بود.

وی ادامه داد: جشنواره سی ام تئاتر فجر نشان داد كه در صورت اعتماد به جوانان و آماده كردن شرایط حضور جدی آنها در عرصه هنر نمایش، نه تنها آینده این هنر را تضمین خواهیم كرد بلكه با رشد چشمگیری از نظر كیفی چه در جشنواره های داخلی و چه در عرصه های بین المللی مواجه خواهیم شد.

ابراهیمیان، تئاتر را هنر زنده و نیازمند توجه دایمی دانست و گفت: یكی از فرهنگ سازترین هنرهای موجود در جهان تئاتر است و مسوولان هر چه در راستای حمایت از این هنر و هنرمندان آن گام بردارند در حقیقت به رشد فرهنگ و هنر در سطح كشور كمك كرده اند و امیدوارم سال آینده(1391) برای نمایش كشور و هنرمندان آن سالی پرغرور و پر افتخار باشد.

فراهنگ ** ا.خ ** 1071



:: برچسب‌ها: سفر , بهار , سیاتل ,
:: بازدید از این مطلب : 521
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

طاهره محمد صالحی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: كودكان به ویژه نوزادان در اماكن شلوغ به سرعت ویروس و بیماری ها را جذب می كنند.

وی ادامه داد: همچنین والدین از به همراه بردن فرزندان زیر هفت سال خود برای عیادت بیماران پرهیز كنند.

محمدصالحی اضافه كرد والدین باید از خوراندن تنقلات بیش از اندازه به فرزندان خود در ایام تعطیلات نوروزی پرهیز كنند تا فرزندان به بیماری های گوارشی مبتلا نشوند.

رییس بیمارستان شهید فهمیده گفت: از آن جایی كه در ایام تعطیلات نوروز مكان هایی مثل پارك بسیار شلوغ می شود باید بردن كودكان به این گونه اماكن را تا حدودی محدود كرد.

محمد صالحی با بیان اینكه عفونت ریه، اسهال و استفراغ از بیماری های شایع كودكان است، افزود: حضور بیش از اندازه در اماكن شلوغ بخصوص در كلان شهرها كه با آلودگی هوا همراه است سبب بروز عفونت ریه در كودكان می شود.

وی اضافه كرد: اسهال و استفراغ در كودكان نیز در نتیجه مصرف بیش از حد تنقلات، شایع تر از بیماری های دیگر است.

اجتمام**9105**1569**



:: برچسب‌ها: زمستان , موزه ,
:: بازدید از این مطلب : 505
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

'جواد قناعت' روز شنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: در حوزه انتخابیه گرگان و آق قلا از 253 هزار و 572 رای مأخوذه 'سیدعلی طاهری' با كسب 74 هزار و 501 رای منتخب اول شد.

وی ادامه داد: 'عبدالحسین ناصری' با كسب 50 هزار و 223 رای و 'عیسی امامی' با 43 هزار و 312 رای به عنوان منتخبین دوم این حوزه انتخاب شدند كه به مرحله دوم راه یافتند و یك ماه بعد از تائید نهایی انتخابات استان از طریق شورای نگهبان شاهد برگزاری انتخابات مرحله دوم این حوزه انتخابیه در سال جدید خواهیم بود.

قناعت افزود: در حوزه انتخابیه كردكوی، بندرگز، بندرتركمن و گمیشان از كل 147 هزار و 283 رای ماخوذه، 'محمدجواد نظری مهر' با 38 هزار و 924 رای به مجلس نهم راه یافت.

وی اضافه كرد: در حوزه علی آبادكتول نیز از كل 78 هزار و 482 رای ماخوذه، 'رحمت اله نوروزی' با كسب 38 هزار و 520 رای منتخب این دوره از مجلس شورای اسلامی شد.

استاندار گلستان اظهار داشت: در حوزه آزادشهر و رامیان نیز از كل 94 هزار و 726 رای ماخوذه، 'رضا صابری' با 32 هزار و 513 رای به خانه ملت راه یافت.

قناعت افزود: در حوزه انتخابیه شهرستان گنبدكاووس از كل 153 هزار و 109 رای ماخوذه 'سلیمان عباسی' با 47 هزار و 402 رای به عنوان منتخب مردم در این دوره از مجلس شورای اسلامی انتخاب شد.

وی ادامه داد: در حوزه انتخابیه مینودشت، كلاله، مراوه تپه و گالیكش از كل 162 هزار و 210 رای ماخوذه، 'عبدالكریم رجبی' با 47 هزار و 500 رای منتخب مردم در مجلس نهم شد.

استاندار گلستان در پایان از تمام كاندیداهای مجلس نهم در استان گلستان درخواست كرد: براساس متن قانون، در صورتی كه كاندیدایی به روند برگزاری انتخابات اعتراض، ابهام و شكایتی دارد می تواند 48 ساعت بعد از اعلام نتایج آرا با دلایل متقن و مستند به هیئت های اجرایی مراكز حوزه انتخابیه یا هم زمان ظرف یك هفته به هیئت نظارت استان و شورای نگهبان تحویل داده و پیگیری نماید.

/602/7464/506



:: برچسب‌ها: دختر , خانه ,
:: بازدید از این مطلب : 487
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()