نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش ایرنا ،'صفر علی براتلو ' صبح امروز (جمعه) در ستاد انتخابات استان تهران در پاسخ به سووال خبرنگار ایرنا درباره ارزیابی حضور مردم در انتخابات مجلس نهم افزود: شهروندان تهرانی با حضور به موقع و دشمن شكن خود در تمام صحنه ها، همواره مشت محكمی بر دهان استكبار جهانی زده و قطعا حضور پرشور آنها، امید دشمنان و معاندان نظام مقدس جمهوری اسلامی را به یاس تبدیل خواهد كرد.

انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی امروز (جمعه) از ساعت هشت صبح آغاز شده است و طبق قانون تا ساعت 18 ادامه دارد كه البته زمان رای گیری با تصمیم وزیر كشور قابل تمدید خواهد بود.

سیام** 1988**1572



:: برچسب‌ها: موسیقی , جغرافیایی برچسب ,
:: بازدید از این مطلب : 480
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش روز جمعه ایرنا، در این نشست كه در محل سركنسولگری ایران در استانبول برگزار شد، ' محمود حیدری' سركنسول كشورمان رشد مناسبات اقتصادی میان ایران و تركیه در سال گذشته میلادی را مرهون بسترسازی نهادهای دولتی و فعالیت بخش های خصوصی دانست.

وی با یادآوری اینكه تركیه شانزدهمین و ایران هفدهمین اقتصاد بزرگ جهان را دارا می باشند و دو كلان شهر استانبول و تهران نیز قطب اصلی تجارت و بازرگانی این دو كشور محسوب می شوند، اظهار امیدواری كرد؛ تقویت ارتباطات اتاق های بازرگانی و فعالان اقتصادی دو كشور بهره وری افزونتر از توانمندیهای یكدیگر را موجب می شود.

'سید حمید حسینی' عضو هیات رئیسه و خزانه دار اتاق بازرگانی تهران نیز در این نشست با اشاره به میزان تولید ناخالص تركیه و ایران اظهار داشت: حجم تجارت خارجی دو كشور و میزان مبادلات اقتصادی نشانگر وجود زمینه های فراوان برای بسط تبادلات اقتصادی است.

وی مواد معدنی ، پتروشیمی ، سیمان ، فولاد ، تولیدات صنعتی ، نساجی و خودروسازی را از جمله عرصه هایی دانست كه قابلیت همكاری متقابل میان بخش های خصوصی دو كشور را داراست.

'حسن سرت' رئیس انجمن تجار و صاحبان صنایع كل تركیه (تومسیاد) نیز در این نشست اظهار داشت :از دو سال قبل كه با دعوت سركنسولگری عازم ایران شدم هیاتهای متعددی را به ایران اعزام كرده و همكاریهای گوناگونی را شروع كرده ایم و انتظار داریم در آینده نیز همین روند صعودی استمرار یابد.

وی بر اهمیت هموارسازی مسیر توسط دولتها و بهره برداری از فرصتها توسط فعالان خصوصی تاكید كرد و افزود : سهم ایران و تركیه در حجم تجارت 150 تریلیون دلاری جهان یك درصد است در صورتی كه پیوند بیشتر اقتصاد دو كشور می تواند فرصتهای بیشتری را برای هر دو ملت فراهم نماید.

مسئولین و نمایندگان انجمن تجار و صاحبان صنایع مستقل تركیه (موسیاد ) و نیز انجمن تجار و صنعتگران ایرانی مقیم استانبول نیز در این نشست برخی موانع گمركی از جمله بالا بودن تعرفه ها و نیز مشكلات بانكی را از جمله موانعی برشمردند كه رفع آنها می تواند در بالا بردن سطح همكاریها نقش ویژه ای ایفا نماید.

در ادامه این نشست جمعی دیگر از حاضرین نیز به معرفی قابلیتهای سازمانها و شركت های مربوطه پرداخته و دیدگاههای خود را بیان كردند.

خاورم ** 230** 1597



:: برچسب‌ها: سگ , ایالات متحده ,
:: بازدید از این مطلب : 444
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse
نشست مقام زن در سازمان ملل

نشست مقام زن در سازمان ملل

نشست سالانه "مقام زن" سازمان ملل امسال بدون شرکت فعالان اجتماعی ایرانی بر گزار می شود.

این نشست هم اکنون در مقر سازمان ملل در نیویورک در جریان است و تا روز جهانی زن در ۸ مارس ادامه خواهد یافت.

به گفته فعالان حقوق زن، بازداشت و مشکلات قضایی ایجاد شده برای زنان ایرانی شرکت کننده در نشست سال گذشته علت این غیبت است.

مریم بهرمن و فرانک فرید سال گذشته به خاطر شرکت در این اجلاس بین المللی و پس از بازگشت به ایران بازداشت و هر کدام چندین ماه را در زندان گذراندند.

امسال تعدادی از فعالان زن ایرانی از درون ایران در نامه ای به ائتلافی از سازمان های بین المللی زنان و حقوق بشر و نهاد زنان سازمان ملل خواستار اتحاد آنها برای به رسمیت شناخته شدن حق زنان ایرانی برای شرکت آزادانه بدون هیچ گونه عواقب در این نشست سالانه شده اند. آنها پیشنهاد کرده اند ماده واحده ای به این مضمون در قطعنامه نهایی نشست گنجانده شود.

این قطعنامه باید به تصویب همه نهادهای مدنی شرکت کننده و نمایندگان دولت ها برسد.

در جلسه ۱۰ اسفند که در نزدیکی مقر سازمان ملل در نیویورک برگزار شد نامه جمعی این فعالان زن از ایران خطاب به کمیسیون بررسی و همچنین فیلمی تحت عنوان "صداهای غایب" پخش شد که در ان شیرین عبادی و سایر زنانی که در نشست های قبلی این کمیسیون شرکت کرده بودند، از تجربیات خود و اثرات مشارکت در این کمیسیون سخن گفتند و خواستار رفع موانع برای حضور زنان ایرانی در این اجلاس سالانه شدند.

چهل تکه

چهل نامه از زنان ایرانی که کنار هم گذاشته شده اند

سخنرانان این مراسم که چندین سازمان فعال در حقوق زنان و حقوق بشر از جمله نهاد زنان سازمان ملل و عفو بین الملل را نمایندگی می کردند هم رفتار حکومت ایران با زنان ایرانی به خاطر شرکت در یک اجلاس بین المللی سازمان ملل را حیرت آور خوانده و خواستار توقف آن شدند.

فعالان زن ایرانی که از شرکت در اجلاس امسال صرف نظر کردند در نامه‌شان نوشته‌اند: "ما جمعی از فعالان برابری خواه زنان در ایران که مایل بودیم در پنجاه و ششمین نشست سی اس دبیلیو سازمان ملل (کمیسیون مقام زن) شرکت کنیم، به خاطر تهدیدهایی که زنان ایرانی شرکت کننده در این نشست در سال های گذشته با آن روبرو بوده ند، تصمیم گرفتیم که با شما از راه دور سخن بگوییم به این امید که شما به نمایندگی از زنان ایران بتوانید از حق ما در رفع هر گونه تبعیض جنسیتی و خشونت علیه زنان دفاع کرده و نمایندگان دولت ایران را که عضو کمیسیون مقام زن هستند وادار کنید که به تعهدات بین المللی خود برای برابری جنسیتی عمل کند."

یکی از نامه های چهل تکه

یکی از نامه های چهل تکه

در این نامه آمده است: "امیدواریم که با فشارهای شما فعالان جنبش جهانی زنان و پیگیری نهاد زنان سازمان ملل متحد، امکان تامین امنیت شرکت زنان ایرانی در نشست های بعدی فراهم شود و ما در کنار شما و دوش به دوش یکدیگر برای دستیابی به برابری جنسیتی گام برداریم "

آنها برای جلب نظر نهادهای بین المللی و نمایندگان کشورها برای گنجاندن بندی که کشورهای شرکت کننده از جمله دولت ایران را ملزم به تامین امنیت شرکت کنندگان پس از بازگشت به کشورشان می کند، کارزاری را در شبکه های اجتماعی آغاز کرده اند.

زهره اکبرى یکی از فعالان این جمع که ویدیوی صداهاى غایب را در این نشست نشان داد به بی بی سی فارسی گفت آنها امیدوارند از طریق این کمپین، نامه نگاری، تهیه ویدیو و ایجاد صفحه ویژه فیس بوک "زنان ایران و کمیسیون مقام زن" توجه شرکت کنندگان در این اجلاس بین المللی را به برخورد قضایی و امنیتی دولت ایران با زنان ایرانی شرکت کنندگان در اجلاس سال گذشته جلب کنند.

آنها همچنین در اعتراض به قوانین تبعیض علیه زنان ایران تصویر نامه های چهل زن ایرانی را که شوهرانشان زن دوم اختیار کرده اند روی پارچه ای که آن را "چهل تکه" نامیدند به نمایش گذاشتند. آنها در نامه خود به اجلاس در مورد این تبعیض ها نوشتند:

"دولتمردان ایران با فرستادن لایحه های جدید به مجلس، سعی در به عقب راندن جایگاه حقوقی زنان ایرانی دارند. هم اکنون هر روز شاهد فشارهای بیشتری بر زنان ایران هستیم و سیاست ها و برنامه های کنونیِ بخش بزرگی از سیاستگذاران و تصمیم سازان جمهوری اسلامی اعم از مجلس، دولت و رهبری به طور جدی در جهت راندن زنان از جامعه به خانه عمل می کنند؛ برنامه هایی که بیم آن می رود پس از انتخابات مجلس نهم به طور جدی تر عملی و اجرایی گردند، ازجمله آنکه لایحه حمایت از خانواده در محور کار قرار گیرد؛ قوانین کار به زیان زنان تغییر یابد؛ زنان بیش از گذشته از برخی عرصه های آموزشی و در کل مشارکت اجتماعی و سیاسی دور نگه داشته شوند؛ و از همه مهم تر فشار بر فعالان زنان که سعی در بهبود وضعیت زنان دارند افزایش یابد."

این تلاش ها با استقبال گسترده نشست ده اسفند قرار گرفت. آنها در پایان این اجلاس با به دست گرفتن پلاکاردهایی که در آن از حق زنان ایرانی برای شرکت در این اجلاس دفاع شده بود عکس دسته جمعی گرفتند.

انتظار می رود بیانیه پایانی نشست سالانه مقام زن سازمان ملل یک روز پس از روز جهانی زن در ۹ مارس منتشر شود.

تماس های بی بی سی فارسی با دفتر نمایندگی ایران در سازمان ملل درباره آزار و اذیت زنانی که در سال گذشته در این اجلاس شرکت کرده اند، بی نتیجه ماند.



:: برچسب‌ها: سرگرمی , پاییز ,
:: بازدید از این مطلب : 474
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse
انتخابات

رئیس ستاد انتخابات ایران گفت که امروز احتمالا رکورد تازه‌ای از میزان مشارکت به دست می‌آید

اعلام زودهنگام پیش بینی مقامات مسئول از میزان بالای مشارکت، این احتمال را افزایش داده است که میزان مشارکت در انتخابات حتی بیش از ۶۰ درصد اعلام شود.

تنها ساعاتی پس از آغاز رای گیری، عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان میزان مشارکت در انتخابات مجلس نهم را ۸ تا ۹ درصد بیشتر از میزان مشارکت در انتخابات مجلس هشتم دانسته و همزمان، صولت مرتضوی، رئیس ستاد انتخابات کشور گفته است که در روز جمعه "رکورد جدیدی" از میزان مشارکت در انتخابات در ایران ثبت خواهد شد.

اظهارات این دو به ویژه از آن جهت اهمیت دارد که مسئولیت اصلی برگزاری و نظارت بر انتخابات و از جمله اعلام آمار و ارقام مربوط به میزان مشارکت و رای هر یک از نامزدها را ستاد انتخابات کشور و شورای نگهبان برعهده دارند.

این اظهار نظرها و به ویژه تاکید آیت الله علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی بر پیش بینی مشارکت بسیار بالای مردم در انتخابات مجلس نهم، به معنای آن است که به احتمال فراوان میزان مشارکت بیش از ۶۰ درصد اعلام خواهد شد.

با توجه به مجموعه شواهد و سخنان مقام های مسئول، اعلام رسمی چنین آماری به هیچ عنوان دور از ذهن به نظر نمی رسد.

اما چنین اقدامی در شرایط کنونی ایران به معنای پیام روشن رهبران جمهوری اسلامی و نشانه جهت گیری آنان نسبت به روند حوادث آتی است و پیامدهای خاص خود را به همراه خواهد داشت.

چنین رقمی برای میزان مشارکت در انتخابات مجلس، حتی در شرایطی کاملا متفاوت و در حالی که طیف های مختلف سیاسی اجازه حضور در انتخابات را داشتند، می توانست دور از تصور باشد.

در پی انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ و حوادث پس از آن، اجماع فراگیر و گسترده ای بین طیف های مختلف منتقدان و مخالفان جمهوری اسلامی بر سر «نمایشی و فرمایشی» خواندن انتخابات مجلس نهم پدید آمده و منجر به آن شده است که آنان مردم را به تحریم انتخابات فرابخوانند.

بنابراین، به نظر می رسد که با توجه به حال و هوای جامعه پیش از انتخابات مجلس، منتقدان و مخالفان جمهوری اسلامی چنین آماری را نخواهند پذیرفت و برگزار کنندگان انتخابات را به تقلب، دست بردن در میزان آرا و نتایج متهم خواهند کرد.

با این همه، آنان برای اثبات اتهامات خود با دشواری های زیادی نیز روبه رو خواهند بود. آنچه در این میان می تواند سند هر دو طرف برای آمارها و رقم هایشان باشد، نشان دادن شلوغی و یا خلوتی حوزه های رای گیری و احساس عمومی به شهروندانی خواهد بود که فارغ از هر تفسیر و تحلیلی، خود شاهدان زنده ازدحام یا خلوتی حوزه های رای گیری و خیابان ها بوده اند.

به این ترتیب، به نظر می رسد که در انتخابات مجلس نهم، که بسیاری از مسئولان جمهوری اسلامی از جمله آیت الله خامنه ای آن را حساس ترین انتخابات در سه دهه گذشته خوانده اند، عملا رقابت در دو سطح متفاوت جریان دارد: رقابتی بیرونی که تا پای صندوق و عصر امشب ادامه دارد و رقابت درونی که از امشب و از درون صندوق های رای آغاز می شود.

اعلام مشارکت گسترده، پاسخ نظام به تحریم کنندگان

در سطح نخست، رقابت تنها تا پای صندوق رای وجود دارد و رقیبان، نظام جمهوری اسلامی در کلیتش و منتقدان و مخالفانی هستند که مردم را به تحریم انتخابات فراخوانده اند.

اعلام زودهنگام پیش بینی هایی که به نظر می رسد پیشاپیش حدود درصد مشارکت کنندگان را روشن کرده است و تاکید همه جانبه رسانه های دولتی بر حضور بی سابقه مردم در انتخابات مجلس نهم، پاسخ جمهوری اسلامی به تحریم کنندگان است.

در مقابل باید دید تحریم کنندگان چه ابزار و امکاناتی در اختیار دارند تا افکار عمومی را در داخل کشور قانع کنند که اقدام آنان برای تحریم انتخابات تا چه اندازه موفق بوده است و چه پیامدهای عملی و سیاسی مشخصی را در پی خواهد داشت.

در این میان، به نظر می رسد شرکت محمد خاتمی به عنوان یکی از شاخص ترین چهره های اصلاح طلب در انتخابات، او و اصلاح طلبان هوادارش را در موقعیتی بسیار دشوار قرار خواهد داد بی آنکه احتمال گشوده شدن فضای عمل آنان در چارچوب های کنونی حاکمیت افزایش پیدا کرده باشد.

آقای خاتمی، مشارکت اصلاح طلبان در انتخابات مجلس نهم را مشروط به آزادی زندانیان سیاسی از جمله میرحسین موسوی و مهدی کروبی، آزادی رسانه ها و مطبوعات و تضمین برگزاری انتخاباتی رقابتی و سالم کرده بود.

در پی برآورده نشدن هیچ یک از این شروط، چهره ها و سازمان های عمده اصلاح طلب نه تنها از عدم شرکت در انتخابات سخن گفتند، بلکه هرگونه همراهی با انتخابات به گفته آنان نمایشی و فرمایشی را خیانت به آرمان های مردم و جنبش سبز و گامی در جهت تثبیت استبداد قلمداد کردند.

از این رو، شرکت آقای خاتمی در انتخابات به عنوان یکی از شگفتی های انتخابات مجلس نهم تلقی خواهد شد و او را با پرسش های فراوان طرفداران جنبش سبز در قبال رویدادها و سرکوب های خونین پس از انتخابات ریاست جمهوری قرار خواهد داد.

دور تازه حذف های درونی از راه صندوق های رای

در سطح دوم رقابت، به نظر می رسد که منازعات و مجادلات درونی طیف هایی که در چند سال گذشته تحت عنوان کلی اصولگرایان معرفی و شناخته شده اند، اکنون به نقطه عطف خود رسیده است و قرار است نیروهای ناهمسو با طیفی که دست بالا را در نهادهای سیاسی، اقتصادی، امنیتی و نظامی دارد از طریق صندوق های رای به حاشیه رانده شوند.

در ماه های گذشته، سه طیف عمده در میان اصولگرایان روبه روی هم صف آرایی کرده بودند: اول، حامیان محمود احمدی نژاد و تیم همراه او از جمله اسفندیار رحیم مشایی؛ دوم، طیف رادیکال اصولگرایانی که گرد آیت الله محمد تقی مصباح یزدی جمع شده‌اند و به رغم برخی انتقادها، همچنان از محمود احمدی نژاد منهای اسفندیار رحیم مشایی حمایت می کنند؛ و سوم، اصولگرایانی که برآمده از طیف سنتی راست جمهوری اسلامی هستند و در این انتخابات با محوریت آیت الله محمد رضا مهدوی کنی شرکت کرده اند.

در هفته های منتهی به انتخابات، اما یک گروه دیگر هم شکل گرفته است که اگرچه تنها با فهرستی ناتمام آن هم فقط در تهران وارد انتخابات شده، اما به دلیل موضع گیری های چهره اولش، یعنی علی مطهری از شانس بالایی برخوردار شده است.

به نظر می رسد که انتخابات مجلس نهم، مجال و فرصتی خواهد بود که طیف رادیکال اصولگرایان، با گرفتن اکثریت مجلس، رقبای خود از جمله اصولگرایان سنتی، حامیان محمود احمدی نژاد- اسفندیار رحیم مشایی و نیز دیگر گروه های کوچک تر مثل ائتلاف صدای ملت و جبهه ایستادگی را از عرصه قدرت بیرون برانند.

همین تلاش است که مایه و زمینه اصلی آن بوده که رهبر جمهوری اسلامی و مقامات مسئول از احتمال اینکه انتخابات به یک «چالش امنیتی» تبدیل شود، سخن به میان آورند.

اگر حذف شوندگانی که نامشان از صندوق های رای بیرون نمی آید، حاضر به ایستادگی باشند و سلامت انتخابات را زیر سوال ببرند، آنگاه احتمال اینکه بعد از اعلام نتایج انتخابات، چالشی امنیتی شکل بگیرد افزایش خواهد یافت.

اما با توجه به هزینه بسیار بالای این ایستادگی و زیر سوال بردن انتخابات، احتمال اندکی وجود دارد که حذف شدگان از امکان و اراده چندانی برای مقاومت برخوردار باشند.

اگر چنین فرضی درست باشد، آن گاه می توان گفت که دور تازه حذف ها، این بار نیز از طریق انتخابات عملی شده است.



:: برچسب‌ها: آسیا ,
:: بازدید از این مطلب : 416
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

'مصطفی دولتیار' روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا ، افزود: در سومین اجلاس كانون های اندیشه كشورهای اسلامی در باكو ، مسایل و مشكلات مسلمانان در سطح بین المللی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

به گفته مدیركل دفتر مطالعات سیاسی وبین المللی وزارت امور خارجه كشورمان، بررسی راهكارهای حمایت از فعالیت كانون های اندیشه در كشورهای اسلامی از جمله دستور كار این اجلاس در باكو است.

دولتیار تصریح كرد: مسلمانان و جهان اسلام امروز با محدودیت های زیادی مواجه هستند و در این اجلاس كارشناسان دفاتر مطالعاتی كشورهای اسلامی به منظور رفع مشكلات مسلمانان با یكدیگر تبادل نظر می كنند.

وی با اشاره به سابقه برگزاری اجلاس كانون های اندیشه كشور های اسلامی؛ یادآورشد: ظرف دوسال گذشته دو اجلاس در استانبول تركیه برگزار شده است و سومین اجلاس آن به میزبانی جمهوری آذربایجان برگزار می شود.

اجلاس كانون های اندیشه كشورهای اسلامی 11 تا 13 اسفند ماه جاری با حضور بیش از یكصد كارشناس از كشورهای اسلامی در باكو، برگزار می شود.

خاورم**1108**1789**



:: برچسب‌ها: مردم , ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 476
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش روز جمعه ایرنا، برای پوشش خبری این انتخابات، 350 خبرنگار خارجی به كمك ده ها خبرنگار خارجی مقیم ایران آمده اند .

رای گیری برای انتخاب نمایندگان نهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ساعت 8:00 صبح جمعه به وقت تهران شروع شد .

' محمد جواد آقا جری ' مدیر‌كل رسانه‌های خارجی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفته است ؛ برای پوشش خبری نهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی در مجموع بیش از 80 روادید مطبوعاتی برای 53 رسانه خارجی مختلف صادر شده است.

خبرنگاران رسانه‌های كشور‌های آلمان، اتریش، اسپانیا، آمریكا، اوكراین، ایتالیا، برزیل، بلژیك، تركیه، جمهوری چك، روسیه، ژاپن، فرانسه، فنلاند، قطر، كانادا، كره جنوبی، كلمبیا، ونزوئلا و لبنان از جمله كشور‌هایی هستند كه نمایندگان خبری آنها در انتخابات مجلس شورای اسلامی حضور داشته و آن را پوشش می دهند.

سیام



:: برچسب‌ها: هندوستان , دریاچه ,
:: بازدید از این مطلب : 519
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا از مسجد الجواد حاكی از آن است كه رای دهندگان در این حوزه رای گیری، از یك ساعت قبل از آغاز رسمی انتخابات، پشت درهای این مسجد صف كشیده و آماده رای دادن بودند.

رییس این حوزه رای گیری در گفت و گو با ایرنا افزود: مردم قبل از آغاز رسمی زمان رای گیری، پشت درهای مسجد منتظر گشوده شدن درهای شعبه و رای دادن بودند.

'ابوالقاسم ملكان آشتیانی' افزود: هیات نظارت، اجرایی و نیروی انتظامی ساعت هفت صبح امروز - جمعه - در این حوزه رای گیری حضور یافتند و مقدمات كار را برای اخذ آرای مردم فراهم كردند.

وی حضور مردم در این حوزه اخذ رای تهران را پرشور خواند و گفت: پیش بینی می شود با توجه به استقبال پرشور مردم زمان رای گیری تمدید شود.

یكی از رای دهندگان این حوزه رای گیری نیز در گفت و گو با ایرنا تاكید كرد: از ساعات اولیه بامداد در این حوزه حاضر شدم تا بتوانم بر اساس فرموده رهبر انقلاب رای خود را همان ساعات اولیه به صندوق بیاندازم.

'رضا سلیمی' افزود: با كنكاش بسیار توانستم 30 نفر از افراد لایق و كاردان را كه مورد اعتماد بزرگان هستند، انتخاب و به آنها رای دهم.

سلیمی ادامه داد: در لیست نامزدهای من افراد جوان، با تجربه، حوزوی و دانشگاهی وجود دارد.

اجتمام** 1379** 1418



:: برچسب‌ها: جشنواره , عکس ,
:: بازدید از این مطلب : 497
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

دفتر پژوهش و بررسی های خبری خبرگزاری جمهوری اسلامی علاوه بر انتشار روز شمار تاریخ معاصر ایران، گزارشی را با عنوان 'جهان در هفت روز پیش رو' با هدف ارایه گزیده ای از اهم رویدادهای مهم جهانی منتشر می سازد. گزارش حاضر بیست و هفتمین شماره از این مجموعه است.

علاقمندان می توانند گزارشهای مشابه را در روزهای جمعه هر هفته بر صفحه پژوهش وبسایت ایرنا، پیگیری كنند.

**سوم مارس

- تصمیم امپراتور اتریش مبنی بر قرار دادن زبان آلمانی به عنوان زبان رسمی در سراسر این امپراتوری، موجب آغاز انقلاب مجارستان علیه سلطه اتریش شد كه بعدها به كمك نیروهای روس به شكست استقلال طلبان انجامید اما با پایان جنگ جهانی اول، فروپاشی این امپراتوری و تجزیه آن، مجارستان به استقلال دست یافت.(1848)

- به دنبال شكست امپراتوری عثمانی در جنگ با روسیه، معاهده 'سان استفانو' در محلی به همین نام در شهری نزدیك استانبول، بین روسیه و عثمانی امضا شد. به موجب این معاهده، صربستان و رومانی از عثمانی جدا و مستقل شدند و بلغارستان نیز استقلال داخلی یافت.(1878)

- با استقرار حكومت بلشویكی در روسیه و قطع عملیات نظامی در جبهه شرق، در جنگ جهانی اول، قرارداد صلحی بین آلمان و شوروی پس از به نتیجه نرسیدن دور اول مذاكرات بدلیل شرایط سنگین پیشنهادی از جانب آلمان، در دور دوم مذاكرات در 'برست لیتوسك'(شهری در لهستان) امضا شد. به موجب این قرارداد، روسیه علاوه بر لهستان و فنلاند، ایالات ساحلی بالتیك و روسیه سفید و اوكراین را به آلمانی ‏ها و قسمتی از متصرفات خود در قفقاز را به ترك‏های عثمانی واگذار كرد و از متصرفات خود در بالكان به نفع اتریش صرفنظر نمود.(1918)

- پس از شكست سنگین ارتش بعث عراق از نیروهای ائتلاف غرب به رهبری آمریكا و ضعف این رژیم، انتفاضه شعبانیه(به دلیل تقارن آن با ایام ماه مبارك شعبان) مردم عراق علیه رژیم دیكتاتوری 'صدام حسین' آغاز شد. این انتفاضه پس از یك ماه توسط حزب بعث حاكم سركوب شد .(1991)

- به مناسبت تاجگذاری 'ملك حسین دوم ' این روز، روز ملی'مراكش'(مغرب، كشوری در شمال غربی قاره آفریقا) اعلام شد.(1961)

- جنگ دوم تریاك با اعلان جنگ انگلیس و فرانسه به چین، آغاز شد. این جنگ تا سال 1860میلادی ادامه یافت و به شكست نظامی چین انجامید. طبق قرارداد پایانی این جنگ، دولت چین قبول كرد كه تجارت تریاك انگلیس با چین قانونی شود، بنادر خود را به روی قدرت های وقت بازبگذارد، از واردات این كشورها عوارض گمركی نگیرد و مانع مهاجرت كارگران پركار و ارزان مزد چینی به آمریكای شمالی (كانادا و ایالات متحده) و مستعمرات قدرت ها نشود.جنگ تریاك اول، به دلیل دور ریختن تریاك های كشور انگلیس توسط دولت چین كه از هند به چین صادر می شد، صورت گرفت.(1857)

- 'نیكلای دوم' تزار روسیه با ایجاد مجلسی مركب از نمایندگان منتخب مردم به نام 'دوما'، به منظور پایان بخشیدن به شورش ها و ناآرامی ها در این كشور كه به سبب فقر توده ها و نظام ارباب و رعیتی روسیه بود، موافقت كرد. اما این تصمیم نیز موجب پایان این شورش ها و ناآرامی ها نشد.(1905)

- پیروزی 'دمیتری مدودف' نامزد حزب روسیه متحد به رهبری 'پوتین' در انتخابات ریاست جمهوری روسیه با كسب 2/70 درصد آراء اعلام شد.(2008)

**چهارم مارس

- قتل عام مردم شهر'تریپولیتزا'(در شبه جزیره موره) در جریان جنگ های یونان و عثمانی، با تصرف این شهر اتفاق افتاد. در جریان این تصرف، نیروهای یونانی، 12هزارنفر از مسلمانان این شهر را كشتند.(1823)

- قرارداد خروج ایران از هرات در زمان 'ناصرالدین شاه قاجار' امضا شد. در پی تصرف هرات توسط 'ناصرالدین شاه قاجار'با تحریك و تشویق روس ها، انگلیس به ایران اعلان جنگ داد و با هشت كشتی جنگی، جزیره خارك و بندر بوشهر را به تصرف خود در آورد و به پیشروی در داخل خاك ایران پرداخت كه در این زمان ایران با میانجی ‏گری فرانسه مجبور به عقد قراردادی شد كه به موجب آن مجبور شد تا هرات را تخلیه و از هرگونه ادعای حاكمیت و سلطنت بر افغانستان صرف نظر نماید.(1857)

- پس از پیروزی جبهه نجات اسلامی در انتخابات پارلمانی الجزایر، این جبهه توسط شورای حكومتی كه پس از استعفای شاذلی بن جدید' رییس جمهور وقت الجزایر، بسر كار آمده بود منحل و آراء انتخابات باطل اعلام شد. این مساله، دامنه اختلافات بین دولت و اسلام گرایان را گسترش و موجب زد و خوردهای خیابانی شد. (1992)

**پنجم مارس

- ' ژوزف ویساریونوویچ جوگاشویلی' موسوم به 'استالین' رهبر دیكتاتور اتحاد جماهیر شوروی سابق در سن هفتاد و چهار سالگی درگذشت. وی پس از مرگ لنین، حاكم مطلق شوروی شد و از سال 1941 تا 1945 جنگ علیه آلمان را رهبری كرد و با شركت در كنفرانس تهران و یالتا توانست نفوذ قابل ملاحظه‏ای را برای شوروی در اروپا و سازمان ملل كسب نماید. بعدها روش او در حكومت با سیاست دوری از غرب در سال‏های پس از جنگ به 'سیاست پرده آهنین'معروف شد.(1953)

- 'میلان بابیچ' رییس جمهوری سابق صربهای كرواسی در زندان بین المللی لاهه خودكشی كرد. وی كه پس از اعلام استقلال كرواسی در سال 1991میلادی، استقلال صربهای كرواسی را اعلام داشته و به ریاست جمهوری آنان (جمهوری كرایینا) انتخاب شده بود بعدها به اتهام ارتكاب جنایت جنگی و نقض حقوق بشر در دادگاه بین المللی لاهه محاكمه و در سال 2005 میلادی با توجه به اعتراف و ابراز ندامت از عمل خود با رعایت چند درجه تخفیف به 13 سال زندان محكوم شد.(2006)

**ششم مارس

- 'شارل پنجم' معروف به 'شارلكن' امپراتور تاریخی اروپا(اسپانیا، اتریش، آلمان، قسمت هایی از هلند و بلژیك) در جنگ با اتحادیه پروتستان ها(متشكل از امرای پروتستان مذهب آلمانی)به پیروزی رسید.(1552)

- جنگ‏های سیزده ساله كه میان فرانسه و اسپانیا از یك سو و دولت ‏های عضوِ اتحاد كبیر لاهه یعنی انگلیس، هلند و آلمان از سوی دیگر روی داده بود،پس از انعقاد معاهده 'راش تات' میان 'شارل ششم'(امپراتور پروس و اتریش) و 'لویی چهاردهم'(پادشاه فرانسه)به پایان رسید.(1714)

- روز ملی و استقلال كشور آفریقایی'غنا'از استعمار انگلیس اعلام شد.(1957)

- دكتر 'احمد سوكارنو' اولین رئیس جمهوری اندونزی با اعلام فرضیه دمكراسی هدایت شده، پارلمان این كشور را منحل كرد. وی پیرامون دلایل این انحلال اعلام كرد كه معتقد به آراء نصف به علاوه یك نیست و ضمنا در این پارلمان ارزش نمایندگان، شخصیت، تحصیلات و تجربه، درجه وطندوستی و مردم خواهی آنان نیز متفاوت است.(1960)

**هفتم مارس

- استعمار كشور آفریقایي'مراكش' توسط استعمارگران فرانسوی با امضای توافقنامه ای میان سلطان مراكش و دولت فرانسه برای رسمیت یافتن تحت الحمایگی این كشور توسط فرانسه آغاز شد. اما با مبارزات مردم و از جمله قیام 'عبدالكریم ریفی' و حوادث پس از جنگ جهانی دوم، مراكش پس از حدود نیم قرن از سلطه فرانسه به استقلال رسید.(1912)

- منطقه معروف 'رنانی'(منطقه ای در آلمان) كه مورد اختلاف آلمان و فرانسه بود، پس از اعلام بی طرفی این منطقه بر طبق معاهدات 'ورسای و لوكارنو' به تصرف نیروهای مسلح آلمان نازی درآمد.(1936)

- كانال سوئز پس از جنگ سوئز و خروج نیروهای بیگانه بازگشایی شد.(1957)

**هشتم مارس

- 'جبهه آزادی بخش مورو' مبارزات خود را علیه حكومت 'ماركوس' رییس جمهور دیكتاتور فیلیپین بدلیل وابستگی او به آمریكا و كشورهای غربی، سركوب و كشتار مخالفان آغاز كرد. این جبهه در حدود بیست سال به مبارزه مسلحانه علیه سیاست‏های ضد اسلامی ماركوس ادامه داد و سرانجام با آتش‏بس و امضای قرارداد صلح توانست حق برخورداری مسلمانان از كرسی‏های مخصوص در پارلمان و دیوان عالی كشور و هم‏چنین خودمختاری مسلمانان در ایالت مسلمان نشین میندانائو(شهری در فیلیپین) را دریافت كند.(1968)

- 'ادواردو داتو' نخست وزیر اسپانیا در شهر 'مادرید' به دست آنارشیستها هدف گلوله قرار گرفت و پنج روز بعد درگذشت.(1929)

**نهم مارس

- كلیسای معروف'نُتْرْدام' پس از 114 سال كه از زمان شروع ساخت آن می گذشت، در پاریس افتتاح شد. كلیسای نُتْرْدام در زمینی به طول 130 متر و عرض 108 متر قرار دارد كه ارتفاع ساختمان آن 35 متر و تا نوك این بنا، 69 متر می‏باشد.(1250)

- اتحادیه 'دول ثلاثه' كه برای تقسیم كشور لهستان میان امپراتوری روسیه، اتریش و پروس بوجود آمده بود، پس از 83 سال منحل شد. این اتحادیه كه مخالفان به آن'اتحادیه مجرمین' لقب داده بودند به عنوان بزرگترین دشمن امپراتوری فرانسه، سبب سقوط ناپلئون شده بود.(1878)

- جنگ چهار ماهه ایتالیا و یونان، پس از حمله ایتالیا به این كشور، در جریان جنگ جهانی دوم، با پیروزی یونان پایان یافت.(1941)

- بزرگترین شورش استقلال طلبی در قبرس (جزیره ای در مدیترانه شرقی) بدنبال تبعید 'اسقف ماكاریوس' به جزیره 'سهچیلس' در اقیانوس هند، اتفاق افتاد. بازداشت و تبعید ماكاریوس بعد از بی نتیجه ماندن مذاكرات وی با 'سرجان-هاردینگ' فرماندار انگلیسی قبرس بر سر استقلال این جزیره صورت گرفته بود.(1956)

- 'مناخیم بگین' وزیر مشاور در امور خارجه، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و از پایه گذاران این رژیم بر اثر حمله قلبی در سن 79سالگی درگذشت.او كه به قاتل مردم فلسطین شهرت دارد، طرح تجاوز سراسری به لبنان در سال 1982میلادی، پیشروی تا بیروت و قتل عام ساكنین اردوگاه‏های صبرا و شتیلا در دوره پنج ساله نخست وزیری خود رهبری كرد.(1992)

**2059**9128**1717



:: برچسب‌ها: ژاپن , اتومبیل , غروب ,
:: بازدید از این مطلب : 515
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش روز جمعه ایرنا به نقل از سایت رسمی این مسابقات، در این مرحله كه با حضور 119 ركابزن در مسیر پكان - كوكای به مسافت 100.8 كیلومتر برگزار شد، تیم پتروشیمی تبریز با شش ساعت و 40 دقیقه و 21 ثانیه بر سكوی نخست قرار گرفت.

تیم های ترن گانو مالزی و آستانه قزاقستان نیز در این مرحله در رده های دوم و سوم ایستادند.

در مجموع انفرادی این مرحله نیز آندری گواردینی ایتالیایی از تیم فارنسه وینی فرانسه با دو ساعت و 13 دقیقه و 27 ثانیه اول شد و صالح حریف از تیم ترن گانو مالزی و جاكوب از تیم یونایتد هیلث در رتبه های دوم و سوم قرار گرفتند.

حسین ناطقی از تیم پتروشیمی تبریز نیز در این مرحله در مكان چهارم ایستاد.

در مجموع تیمی هشت مرحله نیز تیم اندرونی اندونزی با 80 ساعت و 38 دقیقه و 52 ثانیه در صدر است و تیم های آستانه قزاقستان با اختلاف 12 دقیقه و شش ثانیه و ام تی ان با اختلاف 13 دقیقه و 36 ثانیه در رتبه های دوم و سوم هستند.

پتروشیمی تبریز و دانشگاه آزاد تبریز نیز همانند مرحله های قبلی در رده های پنجم و هفتم جای دارند.

مرحله نهم و ماقبل پایانی این دوره از رقابت ها نیز فردا در مسیر كماسیك - كوآلا ترن گانو به مسافت 165.7 كیلومتر برگزار می شود.

7233/587/1647



:: برچسب‌ها: عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 470
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : abbuse

به گزارش ایرنا وزیر علوم، فناوری و زمین شناسی هند روز جمعه در اختتامیه این كنفرانس كه با حضور نمایندگانی از كشورهای آفریقایی برگزارشد گفت: چالش های قرن 21 زیاد هستند و هند و كشورهای آفریقایی در مسیر توسعه اقتصادی خود باید برای مقابله با این چالش ها همكاری داشته باشند.

'ویلاسرائو دشموك' تصریح كرد: علم، فناوری و نوآوری نقش موثری در مقابله با این چالش های مشترك ایفا می كند.

وزیر علوم، فناوری و زمین شناسی هند اظهار داشت: نیاز به غذا، انرژی، آب و مراقبت های سلامت، چالش های مشتركی هستند كه هند و آفریقا با آنها مواجه هستند.

وی افزود: رشد فراگیر و همه جانبه، از اولویت های هند و كشورهای آفریقایی است و به این منظور تاثیر تغییرات آب و هوایی یكی از موارد مهمی است كه باید مورد توجه قرار گیرد.

آساق ** 589**



:: برچسب‌ها: گربه , ایتالیا , اقیانوس ,
:: بازدید از این مطلب : 504
|
امتیاز مطلب : 6
|
تعداد امتیازدهندگان : 2
|
مجموع امتیاز : 2
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()