'زهرا عبداللهی' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا افزود: در بیمارستان های كشور به ازای حداقل هر یكصد تخت، یك كارشناس تغذیه باید وجود داشته باشد تا بتوان به رژیم درمانی و درمان تغذیه ای بیماران كمك كرد.
وی اظهار داشت: علاوه برآن، بخش مشاور تغذیه و رژیم درمانی نیز در بیمارستان ها راه اندازی خواهد شد.
مدیر دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت، خاطرنشان كرد همچنین بخش خدمات غذایی در بیمارستان ها راه اندازی خواهد شد كه این بخش غذای بیماران را كنترل می كند تا با فهرست ارائه شده توسط كارشناس تغذیه، مطابقت داشته باشد.
عبداللهی یادآور شد استقرار كارشناس تغذیه در بیمارستان ها حدود دو سال است كه پیگیری می شود و اخیرا در اعتباربخشی بیمارستان ها لحاظ شده است.
وی افزود: تغذیه بیماران، طبق برنامه علمی و اصولی باید به گونه ای مدیریت شود تا آنان با كاهش وزن یا سوء تغذیه از بیمارستان مرخص نشوند.
عبداللهی تاكید كرد اكنون استانداردها، پروتكل ها و راهنماهای رژیم درمانی و تغذیه بیماران، تدوین و آموزش های كارشناسان تغذیه برای استقرار در بیمارستان ها نیز آغاز شده است.
اجتمام**9185**1572